Aspirante optimiste > 20 ani ( 90 )
Raspunsuri - Pagina 23
rox_dox spune:
buna fetele...
laura si gugu...nici nu va puteti imagina cam cat de tare ma bucur pt voi!
tot sufletelul meu tremura de bucurie!
aveti grija de voi..si de bebici..si sa ne tineti la curent, s-a inteles???
eu cred ca sunt Z28...dar cum cm mele in ult timp au fost neregulate...ba 32-34 ba 26...nu stiu ce sa astept..
oricum simptome n-am...doar ca ma cam simt balonata si ma doare in partea stanga...dar asta cred ca de la mancare..ca am bagat ca sparta in mine weekendul asta...daca ma invita lumea la mese , la gratare...eu ce sa fac ? sa refuz?...nu se poate!!
pupici !
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
Cocolyso spune:
Ana Maria...cum sa fie, asteptarea f grea;simptome contradictorii;sanii mariti dar parca nu ma dor, greata sambata, la fel dupa ce mananc, dureri de burtica sau spate vagi, scurte.
Am simtit intepaturi la sani.Am facut test sambata in z 24 si negativ.
Mai am o speranta ca mie inainte de cm ma ia o durere idioata de cap intr-un fel anume, care inca nu a aparut.
In rest sper sa nu isi bata joc demine uratii astia si sa intarzie ( nu am avut decat o intarziere in viata mea de 3 zile, in februarie si luna sta nu am facut tratament care sa dea intarzieri ).
http://tt.lilypie.com/cSQhp3.png octombrie 2006
kitzy spune:
Coco, Doamne da sa fie cu okisori
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!
Ali_bia spune:
fetelor dar c-am liniste pe aici!!!!!
unde sunteti?
roxanicile unde sunteti?
De ce DOAMNE!!!!!!
Dar sunt din nou optimista
iulia25 spune:
ALI,eu sunt pe aici...
..am avut putina treaba,dar acum am terminat
ma lupt in continuare cu raceala mea...
vine bebe?<februarie 2006>
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
rox_dox spune:
ali...si eu mi-s p-aci...
dar am vazut ca nu mai zice nimeni nimik...m-am apucat si eu de treaba la munca aici..chiar daca duc lipsa totala de chef...
dar asta e...tre s-o faca cineva si pe asta!
pupici pe burticutzele viitoarelor mamici, poate sa ia si la mine!
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
bebika spune:
GUGU iti urez si eu la multi ani cu intarziere si ma bucur f tare pt cadpul de ziua ta
iti dorsc din tot sufletul sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos,sa dea dd sa va bucurati de el
ma bucur f tare ptr tine nici nu stiu ce sa iti mai urez ,imi vine sa plang .......,vezi dd a demonstrat inca o data ca e mai presus de orice
te pup
LAURA si tie iti urez la fel si sa dea dd sa fie totul ok
va pup pe toate aspirantele mele dragi
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 6+
kalosalina spune:
Buna fetele!
Ce dimineata frumoasa! Cu atatea vesti bune...
Laura Ioana, Gugu FELICITARI!!! SA VA AJUTE DUMNEZEU SA AVETI SARCINI USOARE, SA LE DUCETI CU BINE PANA LA CAPAT SI SA VA TINETI BEBEII SANATOSI IN BRATE PESTE 8 LUNI!!!
Ma bucur din tot sufletul pt. voi.
Vrmoana ce mai faci? Ai luat rezultatele de la hormonale?
Coco imi pare rau pt. testul negativ. Poate totusi inca este devreme pt. testare si intr-un final va fi bine si vei vedea dublu luna asta...
Eu sunt trista...sambata mi-a scazut TB la 36.7, am plans toata ziua...chiar imi facusem sperante mari luna asta . Acum astept sa-mi vina mai repede uratii ca sa o luam de la capat.
Puuuuup toate fetele!!!
Bebica te asteptam! august 2006
kory spune:
Laura, Gugu - Multe Felicitari!Sa aveti o sarcina usoara, fara nici un fel de probleme! Tare mult as vrea sa vad si eu testul cu a doua liniutamai pala, sa pot face o comparatie.
Servus fetelor!
Nu mai stiu ce sa cred.V-am spus zilele trecute ca mi-a iesit si mie a doua liniuta f pala, nu am vazut-o numai eu au vazut toti.Sunt z50 si astazi mi-a scazut tb la 36,7, ieri a fost 36,8, dupa cum a fost lunile trecute ma astept sa imi vina astazi cm.
Va pupic!
Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png
Ali_bia spune:
iulia, ce faci mama?
Alina
kory in a cata zi esti? z50?
un test ai facut, atat?
De ce DOAMNE!!!!!!
Dar sunt din nou optimista