Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 6
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
La Multi Ani Delia Alexandra!!!
Irinusha, uf, sper ca data viitoare sa cedeze repede Crisulet si sa reinceapa sa manance. Cine stie poate a dat de gustul altor mancaruri sau poate cum spui tu l-o fi durut burtica:(
Nico, sper sa reusim totusi cu gradi, eu tot timpul mai sun, sincera sa fiu din cate am auzit, nu prea imi fac sperante, am inceput sa intreb in stanga si dreapta de vre-o cunostinta. De rubedenii cred ca te consumi, la varianta cu casuta voastra v-ati mai gandit?
Noi ne pregatim de un miniconcediu, o sa fim liberi luni si marti, cred ca o sa incepem renovarea in sufragerie, avem de reparat pe langa geamuri, am vrea sa zugravim..., chef nu avem...:)
multi pupici
tnicoleta spune:
Laurina Si eu sper sa o nscriu la gradi la vara. cu casuta ne-am gandit. Am vrea sa ne luam un teren la Calugareni (Giurgiu) pe langa socru pentru ca e mai ieftin. Am avea si avantaje si dezavantaje.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
monet spune:
fete dragi,
va multumesc mult de tot ca v-ati gindit la noi de ziua liutzei. va pup pe toate cu drag. is in aeroport in san diego si asta-i laptopu unui coleg. am venit aci la o conferinta.
pup tare!
mona
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
APRILIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
madutza spune:
Buna fetelor si LMA tuturor sarbatoritilor de pana acum: Amy, Iustin, Lia, Stefan!!!
Irinel, un pupic pentru ingerasul care vegheaza asupra voastra! Nu trebuie sa iti mai spun ca am bocit....Voi meritati sa aveti cati copii doriti, sunteti niste parinti extraordinari. O sa apara liniutele pana la urma!
Bertha, cunosc fazele astea. Fix la fel se intampla si la mine. Si eu o rasfat, dar o si pun la punct. Eu plec destul de des in delegatii 2-3 zile, si cand ma intorc.....am 2-3 zile show-uri cu ea sa o pun la respect si imi spune ca sunt rea....Asta e. Ii iubim si e adevarat ca sunt rasfatati si alintati. D-aia i-am facut, nu? Dar tot o pun la punct si sunt dura cu ea. Eu apelez la masuri extreme de obicei. Ex.: la gradinita nu vroia sa manance cu toti copiii, dar peste 30 min. cand venea mamaia vroia sa manance. Vorbeam cu soacra-mea la telefon, sa ma auda si Ana si i-am spus "Daca mai face asa ii aruncati sandwichul la gunoi in fata ei!". Dar nu am ajuns la asta, ca a doua zi a mancat sandwichul. Insa daca nu o facea, il aruncam de fata cu ea. Felicitari pentru fara-bibi!
Alus, si voi cu Belle? M-a innebunit cu toate printesele ei. Ea nu comenteaza, dar retine cuvinte in engleza si cand ma aude vorbind in engleza incepe pe langa mine sa spuna ce cuvinte a retinut din film: "a story book", "too skinny"....
Lili, foarte tare Bia cu mulsul!!!!
Vanessa, felicitari pentru noua silueta! Ai grija acum, sa te mentii!
Irinusha, abia astept sa nasti. Sunt tare curioasa ce va fi!
Anacami, cum te simti? Cumse comporta Sebi cu burtica?
Fetelor, ce sa ma fac cu Ana ca i-e frica si de umbra ei. Voi patiti asa?
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
DianaR spune:
Am inscris-o pe Timeea la concursul Pampers. Daca va place de ea o puteti vota aici. Multumim!
Va pupam!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
tnicoleta spune:
Diana Am votat micuta exploratoare.
Cum v-ati petrecut week-end-ul? Noi am fost sambata la padure la un gratar iar duminica am fost la tara. Pe Bia am lasat-o acolo pentru toata saptamana. Bia n-a fost prea incantata, cand i-am zis acasa ca mergem la tara a inceput sa planga, ne-a facut rai ca ea vrea sa stea cu noi. Of, cred ca vrea sa stea cu noi da ne omoara si serviciul. Eu saptamana asta trebuie sa termin revista si nu as fi avut timp sa o scot afara, sotul lucreaza si el foarte mult.
LA MULTI ANI! Delia Alexandra
LA MULTI ANI! Dragos
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Si eu am votat buburuza dulce.
Pupici tuturor mamicilor si piticilor!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
laureta spune:
La multi ani la puiuti scumpi!
N am prea apucat sa va citesc recunosc
Diana am votat si eu scumpa mica :)
Anacami pentru arsuri merge bine suc de cartofi(cruzi) si morcovi, bafta
Lauraa am aflat ca are o fetita de 3800 gr si 54 cm Louisa Marie
Eu sunt a casa, cresa e inchisa azi si miine.In seara asta plecam spre Galati, varul sotului meu a murit a searaAm o stare ...
In rest ne merge in ce in mai "bine",ooof.Foarte greu.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Lauraa spune:
Buna fetelor,
Laureta mi-a luat-o inainte , chiar voiam sa va anunt ca pe 20 Aprilie la ora 9.20 am adus pe lume o fetita dragalasa pe care o cheama Louisa Marie! S-a nascut cu 3800g si 54 cm, cam 10 zile inainte de termen.Termenul ar fi fost abia maine :)... O poza cu ea puteti vedea pe siteul clinicii,la adresa www.kliniken-lb.de .Click pe barza si ajungeti la galeria bebelusilor din clinica Ludwigsburg. La 20 Aprilie o gasiti si pe Louie :)
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
laureta spune:
Lauriciule superba gogosica pletoasa, ce falcutze are.Cum se intelege cu bebelina sora mai mare?
Apropo cum este a doua cezariana?Ma apuca tremuratul la gandul ca la al doilea bb voi fi taiata again.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)