Cum va simtiti !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ne simtim... multi si fraieri, ca sa nu zic altfel.
Si mi se pare corect sa ne simtim asa: cam asta si sintem, un popor care merita ce i se intimpla, si i se intimpla ce i s-a mai intimplat si pina acum.

So... prefer sa imi vad de ale mele si sa dau shut down la tv, ca ma enervez degeaba.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ma simt scarbita de situatia prin care trece Roamania si poporul roman in aceste momete.Nu pot sa inteleg cum 330 de eoameni decid viitorul celor 22 de milioane de romani.Este inadmisibil acest lucru, si ar trebui ca romanii sa ia o atitudine in acest caz, deoarece nu se pot tolera aceste mafii criminale, care au ca scop doar imbogatirea pente noapte si batjocorirea romaanilor de rand.
Cred ca ar trebui sa fim mai uniti ca niciodata si sa ajutam la inlaturarea lor de la conducerea Romaniei cat mai repede.
Ti-e si scarba sa te uiti la analisti politici gen Iliescu, care si-a batut joc de Romania timp de 17 ani, sau de un Geoana care este un incapabil si un dement, si altii care isi permit sa faca romanii ciumeci dupa ce au fost votati.
Ar trebui sa le dam o lectie pe care sa nu o uite veci.

[http://www.petitiononline.com/dzp/petition-sign.html?]

+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Si vorba aia, se considera diplomati ai neamului...

Pana una alta, cu toata gura mare a lui, Base e ultra-intelept: castiga voturi fara sa-si bata capul chiar si de la aia care nu i-ar fi dat...ca uite-asa se face politica

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by alessia105
...dar ceea ce spui tu dupa mine suna a slogan de plafonare si indobitocire

Ceea ce eu am spus se refera la Starea de Fericire si la Multumire si nu are nici o legatura cu sloganurile de ieri sau de astazi....

Si nu este nici macar o mare descoperire a mea. Ceea ce am spus poate fi descoperit in Cuvintele si Invataturile tuturor Maestrilor acestei lumi.

Adevarat iti spun alessia105, cand vei gasi Fericirea, iti vei aduce aminte de cuvintele mele si imi vei da dreptate.

Pana atunci, nu pot decat sa va doresc tuturor sa gasiti Calea spre Fericire si sa aveti Taria sa o urmati.

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

off topic,,
DARAEL io am gasit'oe minunata..noroc ca mi'ai deschis ochii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Liana30

off topic,,
DARAEL io am gasit'oe minunata..noroc ca mi'ai deschis ochii

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

of off topic: zi si mie, zi si mie, Liana!

on topic: ma mir ca ne simitim cumva azi altfel decit alaltaieri, ori alaltaieri era altfel? Ori, doar de ieri am observat?

http://www.youtube.com/watch?v=hWzrrwYMQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Azi is grea de cap ...eu tot nu princep ...ce are fericirea personala cu fericirea hai sa ii spunem cetateneasca ....oricat de fericit ai fi acasa ...parca ti se taie cand te pune o tanti sa faci 15 drumuri aiurea in targ ca s-a schimbat legea si mai trebuie un act ...ti se taie cand ii auzi cum se balacaresc pe toate canalele si cand vezi ca numai interesele unora si altora primeaza in detrimentu amaratilor ...Ti se taie cand vezi copii murind sau avand de suferit de pe urma inconstientei si nepasarii unor functionari, politisti, medici etc prea scarbiti sa isi faca cu adevarat meseria pe niste salarii mizere ...Aaaa poate vrei sa zici "daca ai fi fericita , nu te-ai uita la ele ..sau nu ti-ar pasa..ti-ai vedea de ai tai si gata "... suntem oameni, suntem fiinte sociale si a nu iti pasa de cei din jurul tau mi se pare un lucru extrem de egoist ...Sincer ..nu ma doare nimic mai tare pe lumea asta decat nedreptatea si nu pot sa inchid ochii ...Al meu domn imi spune " Ce iti pasa ??? Esti departe de tara ta ..da-i dracu ...hai sa iti spun un banc " ..Nu pot ptr ca acolo sunt oameni pe care ii iubesc ,oameni pe care ii stimez ... mai sunteti multi dintre voi pe care chiar daca nu va cunosc personal imi sunteti tareee dragi ...sunt locurile cunoscute mie ...pline de amintiri mai frumoase mai urate ... persoane dragi mie se odihnesc in pamantul de acolo...nu pot sa uit de unde am plecat si sa zic ""nu imi pasa ce pui mei is cu sacii in caruta "...Nu poti fi cu adevarat fericit daca stii ca cineva sufera sau ca va avea de suferit ...Fericirea vine in doze mici ..tocmai ca sa o apreciem ...de asta am spus ca eu gasesc fericirea in lucruri marunte ...ca de ex acum sunt fericita ca piticul meu a spus prima lui proprozitie in urma cu o ora ..dar nu inseamna ca din punct de vedere civic( cetatenesc) sunt fericita ...parerea mea ..hac ca si asa avem un presedinte meserias in asta

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Sunt dezamagita, mai ales de Tariceanu (ca de la demagogii bine cunoscuti nici nu ma asteptam la altceva). Nu stiu daca ma voi duce la miting, probabil ca nu, si asa stau prea mult la serviciu, pe urma ma grabesc sa fac cumparaturi si sa ma duc acasa la copil. Dar stiu sigur ca ma duc sa votez la referendum si supararaea mea se va traduce printr-o stampila aplicata unde trebuie.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Elle, pai care e surpriza cu Tariceanu ca el a fost primul la cutite cu Mr. B - deci a fost ultraprevizibil
Si in politica nimic nu-i exclus, se lupta cu toate mijloacele posibile pentru a atinge scopurile

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Zieam ca omul, pe langa prestanta (ca are, "da bine" nimic de spus), o fi avand si verticalitate morala, indiferent de disputele lui cu basescu. dar...

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput