Vreau si ei sa stiu la cate luni e recomandat sa pui copilul in carut sport din acelea tip umbrela!!! Eu am unul foarte mare si greu care imi e imposibil sa-l cobor singura de la etajul 4, cum vine vara vreau sa stau cat mai mult timp afara insa bblina mea dabea are 5 luni si o saptamana!
carla2005 de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Basi suntem alaturi de tine!!!!
teoretic, la 6 luni (cand bebelusul sta in fundulet). practic, si mai devreme. noi am pus-o pe teo in caruciorul sport la 2 luni pentru ca nu a vrut sa mai stea in landou, lasam spatarul pana aproape de orizontala si nu a avut nicio problema.
Depinde cat de bine e dezvoltata. Chiar daca nu sta bine in fundulet, dar tu vezi ca o sa o faca in curand, poti sa o pui, lasand spatarul la treapta cea mai de jos.
Sunt carucioare sport la care spatarul se poate lasa pana la orizontala. Intr-unul din ala poti sa o pui fara probleme.
daca e reglabil spatarul, fara nici o problema.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Depinde de carucior. Daca e un carucior sport cu spatarul "tare" si reglabil pe inaltime e OK de la 5-6 luni. Ridici spatarul treptat de la pozitia orizontala catre statul in fundulet. Daca e un carucior "umbrela" care are ca spatar doar o panza - copilul sta "cocosat-ghemuit" si nu cred ca e prea indicat pt tine in aceasta vara. Poate la anul.
Eu am vazut unele cu spatarul tare insa nu au nicio intaritura la partea de jos (unde sta in fundulet), spatarul; este rigid si se poate regla pe 3 nivele! Ma duc maine sa mai studiez piata!!
Multumesc de raspunsuri!
carla2005 de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Basi suntem alaturi de tine!!!!
Va rog sa continuati aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67966&whichpage=4