Carut sport tip umbrela la cate luni

Carut sport tip umbrela la cate luni | Autor: carla2005

Link direct la acest mesaj

Vreau si ei sa stiu la cate luni e recomandat sa pui copilul in carut sport din acelea tip umbrela!!! Eu am unul foarte mare si greu care imi e imposibil sa-l cobor singura de la etajul 4, cum vine vara vreau sa stau cat mai mult timp afara insa bblina mea dabea are 5 luni si o saptamana!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Basi suntem alaturi de tine!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirciulix spune:

teoretic, la 6 luni (cand bebelusul sta in fundulet). practic, si mai devreme. noi am pus-o pe teo in caruciorul sport la 2 luni pentru ca nu a vrut sa mai stea in landou, lasam spatarul pana aproape de orizontala si nu a avut nicio problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Depinde cat de bine e dezvoltata. Chiar daca nu sta bine in fundulet, dar tu vezi ca o sa o faca in curand, poti sa o pui, lasand spatarul la treapta cea mai de jos.
Sunt carucioare sport la care spatarul se poate lasa pana la orizontala. Intr-unul din ala poti sa o pui fara probleme.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

daca e reglabil spatarul, fara nici o problema.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Depinde de carucior. Daca e un carucior sport cu spatarul "tare" si reglabil pe inaltime e OK de la 5-6 luni. Ridici spatarul treptat de la pozitia orizontala catre statul in fundulet. Daca e un carucior "umbrela" care are ca spatar doar o panza - copilul sta "cocosat-ghemuit" si nu cred ca e prea indicat pt tine in aceasta vara. Poate la anul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu am vazut unele cu spatarul tare insa nu au nicio intaritura la partea de jos (unde sta in fundulet), spatarul; este rigid si se poate regla pe 3 nivele! Ma duc maine sa mai studiez piata!!

Multumesc de raspunsuri!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Basi suntem alaturi de tine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Va rog sa continuati aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67966&whichpage=4

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput