Mamici de martie-aprilie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 29
madybulancea spune:
Neatza fetele...aseara am crezut k nasc m-au apucat pe la 8 niste contractii dureroase de numai numai...la inceput erau cam la 5 min apoi s-au rarit la 10 si m-au tinut asa pana la 1 noaptea cand in sfarsit am adormit...

SI TOT NU S_A INTAMPLAT NIMIC!!!Sotul ma tot batea la cap sa o sun pe doc dar eu nu si nu,k imi trece si aveam dreptate...sa vedem ce se intampla azi,dar nu prea cred...
Va
pe toate si va doresc un weekend placut!!!
Mady
fix 39
paxela spune:
quote:
Originally posted by karra80
AM pus si noi poze cu modelele de invitatii,nu ne putem hotara....si am mai pus si niste poze noi.
Azi am fost cu printesa la iarba verde....i-a placut la are ca a dormit dupa asa de bine....ea oricum dormea bine afara dar azi a fost si mai bine.....
Carminade
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
mie mi-a placut inv1
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
paxela spune:
mady 

noi am avut o noapte lunga, drept urmare sunt rupta de somn, domnisoara a marait pana la 4, nu vroia decat in brate si plimbata, dar nu dadea semne ca ar durea-o ceva, iar acum cand m-a trezit teroristul mare ea sta si doarme linistita
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
sherbi spune:
felicitari DALLINA, CAMITU, NICKOL!
multa multa sanatate si bb cuminti si papaciosi!
va asteptam cu vesti bune!
P.S.:si mie tot invitatia 1 mi-a placut mai mult.
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
ghibuadina spune:
Salutare,
KARRA si noi am ales tot acelasi text de invitatie insa am fotografiat-o, am pus-o intr-un frame interesant si am scos poza la foto, insa nu am fost atat de inspirati ca sa mai compunem un vers -doua pt a introduce si biserica(noi am gasit textul in care era specificat doar restaurantul.
NIKOL pt buricut, spirt si baneocin pudra.Ar trebui sa nu sangereze prea mult.Alexiei i-a cazut in a 4-a zi, si n-a sangerat decat cateva zile din cate imi amintesc eu.
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
karra80 spune:
quote:
Originally posted by paxelaquote:
Originally posted by karra80
AM pus si noi poze cu modelele de invitatii,nu ne putem hotara....si am mai pus si niste poze noi.
Azi am fost cu printesa la iarba verde....i-a placut la are ca a dormit dupa asa de bine....ea oricum dormea bine afara dar azi a fost si mai bine.....
Carminade
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
pozici
mie mi-a placut inv1
Alexa,Ana Delia(13.03.07) si
Mersic de parere Alexa...cred ca pe aia o vom alege pt ca am vb si cu nasii si tot aia ne-a zis si ei....

Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
pozici
alionushca spune:
Flopici e normal sa tremure barbia primele doua luni - asta nu indica asuprea vreunei probleme, la fel ca si atunci cind starnuta, sughita - mie pediatra cind a vazut ca-i tremura barbia - mi-a trintit ca-i are probleme neurologice - bine ca eu nu ma sperii asa usor cu diagnozele astea trintite dupa ureche - mai intii citesc citeva surse de incredere si ma linistesc - asa fa si tu - e normal sa tremure si gata, acum la sfirsitul lunii 2 mai rara ii tremura.
De bubite pe fata - avem si noide la vreo 3 saptamini au inceput sa apara - initial erau rosii ca niste cosulete - iar apoi roseata a disparut insa cind ating pielea simt ca ele mai sunt(adica nu se vad asa usor) - bine pe mine iar pediatra m-a speriat ca e alergie si tot felul de prostii - eu stiu altceva - aceasta se mai numeste si acneea bebelusilor, sau se spune ca bebelusii infloresc - acest lucru va trece pina pe la vreo 3 luni cam in acelasi timp cu colicile - se datoreaza - bacteriilor din organism, sau cum sa le mai spun acum ca nu-mi vine repede in minte - adica are loc formarea florei intestinale si acest lucur influienteaza si tenul fetei - la noi au dispariut colicile si tenul fetei se normalizeaza - am vorbit cam incilcit, mai ales cind bebe mirire alaturi![]()
Diana_jors- eu tot timpul il schimbam pe bebe dupa masa - aveam un obicei - facem kk exact in timpul mesei - si nu pot sa-l tin asa - pentru ca imediat pielea funduletului se inroseste - trebuie doar sa-l schimbi cu miscari mai finute. Mai fac si altfel - o spal inainte de masa - nu-i pun scutecul ci doar o invelesc intr-o pelicuta - su dupa masa finisam schimbarea.
Acum e mai bine(la aproape 2 luni) - facem kk dupa vreo ora dupa masa - si atunci avem un ritual- stam cu funduletul gol vreo juma de ora, facem gimnastica, incercam sa gingurim - si dupa obosim si adormim imediat![]()
Am incercat sa raspund in graba - si despre noi am uita sa scriu - important ca suntem bine - si cred pe parcurs voi vorbi mai mult
.
Mami de bebe Ilinca 
pozele mele cu burtica si fara
Aliona
nickol_f spune:
karla32 merci pt sfat si eu tot cu betisor de urechi am curatat-o in buric dar inmuiat in spirt, numai ca imi este teama sa o curat mai adanc in buricut, printre pliuri.
Merci si karra80 e bine sa stiu ca nu sunt singura cu problema asta. Buricul m-a speriat de la inceput inca inainte sa ii cada, imi era teama sa o spal sau s-o ating pe burtica de frica sa nu pateasca ceva la buric.
madybulancea sa stii ca pe mine m-au apucat contractiile miercuri dimineata si am nascut joi dimineata, toata ziua de miercuri eu am fost ferm convinsa ca ma doare burta pt ca sunt deranjata la stomac pt ca nu erau contractii la perioade regulate ( ba la 10 min, la la o jum de ora) si durerea era mica, si daca ma asezam intr-o anumita pozitie imi trecea durerea, deabia joi la 3 dimineata m-am gandit sa ma duc la spital, atunci deja erau contractiile la 5 min.
. Asa ca cine stie......poate azi e ziua cea mare. Succes!!!!!!!!!!!!
cria_bv spune:
Servus, sunt sotul Cristinei. Puneti majoretele la treaba ca este in operatia de cezariana. S-a chinuit de azi dimineata si nu a reusit sa se dilate suficient si doctorita s-a decis pe cezariana. Asa ca nu mai e mult si gata... 

.
Acum mai e o problema. Daca ma pot ajuta fetele care au nascut prin cezariana. Am inteles ca nu prea are voie sa manance astazi. Ce as putea sa-i duc maine. Astept sugestii va rog frumos. Si ce lichide sa-i duc, ceai, compot, sucuri, apa???
Va multumesc anticipat!!!
Ciprian si in curand si Vladut...
Cria
39+ cu
Vlad