Mamici de martie-aprilie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 28
nickol_f spune:
Felicitari noilor mamici!
Fetelor am si eu o problema cu buricul bebitzei mele, i-a cazut din a 5-a zi insa si azi dupa trei zile de cand i-a cazut ii sangereaza. De fiecare data cand o schimb la pampers are sange inchegat in buricut. Stiu ca nu e o problema daca mai sangereaza, dar cat timp de cand ii cade........A patit vre-una din voi asa?
A si inca ceva, bebitza mea a avut 52 cm nu 50 cum a fost trecut
si s-a nascut la 39 sapt.
In rest avem probleme cu somnicul, nu prea ne place sa dormim.....
Va pup 
diana_jors spune:
Amma Mersi... iti dai seama cat de ametita eram de am uitat sa intreb ![]()
Diana
de
Alex
diana_jors spune:
btw, felicitari Val_, Camitu, florin-a, si scuze daca uit pe cineva, am citit cam pe diagonala...
A mai ramas cineva?
Daca da, are cea mai mare galerie:

Diana
de
Alex
ralualexandrei spune:
"Azi la ora 12.00s-a nascut Raluca Ileana,3900gr,53cm,nota 10prin cezariana.Suntem bine,va pupam.Dallina"
Sa-ti traiasca printesa Dallina si sa fiti sanatoase amandoua!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
roxanici spune:
Felicitari Camitu, Dallina, sa va traiasca puiutii si sa va bucurati in fiecare clipa de ei
Io schimb maimutica inainte de masa chiar daca urla de foame si intinde ciocu.
Cria tot nu a nascut...e cu moralul cam jos ca e chiar langa sala de nasteri si vede/aude de toate. A inceput sa elimine dopul gelatinos si cica in seara asta i se monteaza balonas ptr dilatare. Sa speram ca maine-i gata ![]()

Hai Cria!!!

Hai Mady!!!

roxana, mamica de Rares Teodor
diana_jors spune:
Felicitari Dallina! 
Am trecut cu bine si peste primul schimbat, desi nu-s sigura ca am pudrat destul
dar invatam din mers
Dup-aia a papat zic eu bine, sa vedem cat doarme dupa... inainte de masa asta a dormit 4 ore, dar e cam irelevant, pentru ca era rupt de oboseala dupa drumul pana acasa
In maternitate au incercat sa-l obisnuiasca la 3 ore...
Ca sa nu raman cu x-uri, ora nasterii a fost 18:42. Pe scurt am ajuns luni acolo, s-a decis ca cel mai bine pentru mine si bebe e cezariana, la 6 m-au anesteziat (nu prea pricep ce s-a intamplat de la 6:00 pana la 6:42
)... dupa care toate s-au petrecut cat se poate de normal
Am avut noroc de colostru inca de miercuri, probabil din cauza ca eram cam la termen (marti oricum nu eram in stare sa-l tin pe Alex in brate)...
Mady, tu cum stai?
Diana
de
Alex
karla32 spune:
nickol_f, si baietelului meu i-a cazut buricul tot a cincea zi si ii mai sangereaza un pic si acum, iar duminica face 3 saptamani. Vreo saptamana dupa ce i-a cazut facea bobita de sange inchegat, care cadea si se forma la loc. Gaseam cojite de sange in pampers. Ieri a venit pediatrul acasa si a zis ca mai are intr-adevar un punct care sangereaza si mi-a aratat cum sa il curat. M-am cam speriat de manevre, dar mi-a zis ca nu il doare si ca asa evit infectia. A luat un betisor de urechi si l-a inmuiat in ser fiziologic si a insistat foarte mult in interiorul buricului, intre pliuri, apoi i-a dat cu baneocin pudra. Mi-a zis sa repet operatiunea si daca tot persista sangerarea sa il sun sa imi dea de la spital niste nitrat de argint (cica nu se gaseste la farmacie, doar in spitale). Azi dimineata am mai curatat putin sange. Sa vedem maine. Incearca si tu. Rau nu are ce sa se intample. Succes!
Raluca si bb Luca
karra80 spune:
nikol_f eu la fel am patit cu buricul si am curatat-o cu spirt in care a fost pusa la macerat aloe vera....si i-am pus odata sau de doua ori crema de galbenele...si in cateva zile nu i-a mai curs sange......
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
karra80 spune:
AM pus si noi poze cu modelele de invitatii,nu ne putem hotara....si am mai pus si niste poze noi.
Azi am fost cu printesa la iarba verde....i-a placut la are ca a dormit dupa asa de bine....ea oricum dormea bine afara dar azi a fost si mai bine.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
arissa spune:
Felicitari camitu, dallina, nickol! Sa va traiasca!
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007