Mamici de martie-aprilie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
lauramar spune:
Imi cer inca o data scuze dar nu pot sa stau pe scaun inca,o sa va povestesc cand imi mai revin.
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI 

pentru cele care urmeaza.
Am pus cateva poze cu Arianna.
laura
fericita de Arianna
roxanici spune:
quote:
Originally posted by dallina
Cria, ce inseamna tahicardic?
Dallina39+ cu bb
tahicardie e atunci cand ritmul batailor inimii este accelerat in mod anormal
roxana, mamica de Rares Teodor
dallina spune:
Multumesc,Roxanici.
Cria iti doresc multa sanatate tie si lui bb si sa ne auzim cu bine.DD sa fie cu voi.
Dallina
39+ cu bb
paxela spune:
eliana pe unde iti faci plimbarica?
ce ziceti fetelor de o intalnire duminica ? incercam daca e frumos duminica pe la 10.30-11 in cismigiu? sau alte propuneri?
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
gabdyd spune:
SAlut fetele,
Felicitari proaspetelor mamici Diana, Crina, Ellamis 

Insanatosire grabnica si bbei frumosi si sanatosi.
sa intram si noi la raport,
acum suntem mai bine, parca recuperarea decurge mai bine de data asta, desi nasterea a fost mai grea.
Bb e cat de cat cuminte, deja are ceva colici, devreme ca si sor'sa. De mare ce a fost eu nu prea am trecut prin febra laptelui, suge tot ce prinde. Atat doar ca imi curg sanii, bineinteles. Astept sa imi treaca de tot ranile si apoi am sa port si sutien, pana atunci nu am curaj.
Ne descurcam doar cu laptele de la mami, m-am muls doar o singura data, ieri, cand am plecat de acasa pentru vreo trei ore.
Are un program bunicel, doarme cate 2,3 ore, chiar si 4, dar sta cam mult la san. Ne prinde o ora tot sugand. Si nu ma pot intelege cu ea sa o schimb flamanda. trebuie sa ii dau felu' I, apoi o schimb, urmeaza sughitul de rigoare, apoi ii dau si felu' II.
Noaptea are o repriza de aproape 5 ore de somn continuu.
Ce mai, copil cuminte.
Ma felicit ca am fugit din maternitate la doua zile. Nu a apucat sa ia microb de piodermita si nu avem probleme cu pielea. Ii fac baie (cu albastru de metil) din prima zi cand am venit, chiar daca s-a facut fleasca buricul de fiecare data. Ii dau cu ulei fiert la bain marie pe la incheieturi si la buricut ii pun comprese cu spirt.
Oups, s-a trezit, mai intru dupa...
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
karla32 spune:

pentru Dallina, Florin_a, Mady, Camitu
Val, mult succes si curaj maine! O sa fie bine!Galerie si pentru tine

si tuturor multi 

Raluca si bb Luca
Camitu spune:
Buna fetelor,
Tin si eu pumnii lui Val si tuturor fetelor care urmeaza:
Dallina
Mady
Florin_a
Cria

Mai avem un pic si trecem cu toate la scutece.
Sper sa se intample si la mine cat mai repede ca incep sa stau prost cu psihicul.
Cami 40s+3 zile
kmi78 spune:
BUNA SEARA si bine v-am regasit;
Felicitari la noile mamici sa va traiasca bebelasii si multa sanatate!!!
Tare greu reusesc sa intru, care cum se mai plange , avem si cateva norocoase cum e Andreea20 ; ma bucur si pt Tzuna , sper sa fie tot asa Maria, sa pape si sa doarma fara sa mai planga;
si noi avem program de plans de 2 sau 3 ore max, veti zice ca nu e nimic pe langa altii; de abia asteptam sa faca trei luni sa nu mai aiba durerile de burtica; capul il intoarce si Timeea si ma urmareste cu privirea prin casa; de mancat acum am ajuns la 110 ml la o masa cel mai mult, adica putin fata de ce mai citesc la voi si inca la bebei mai mici decat ea; pana acum a mancat numai san; la 7 sapt de la nastere am masurat-o si s-a lungit 9 cm; nu prea a pus pe falcute in schimb s-a lungit
Krisy , nu stiam ca esti sibianca si eu sunt dar acum stau in Alba, daca mai retin si Mihaelaa e tot din Sibiu; Va doresc sa ajungeti cu bine , si sa ii placa Sophiei in Ro;
niste
si din partea mea pentru gravidutele care incheie odiseea noastra! HAIDETI FETELOR CA NU MAI E MULT SI VETI FI SI VOI MAME!!!!!!
ar mai fi multe de povestit dar s-a facut tarziu si timpul e asa pretios acum.... PA
PAPUSICA MEA TIMEEA
roxanici spune:

ptr Cria,Val, Dallina, Mady, Florin_a, Tzontzonel 

tinem pumnii sa vina bebelusii sanatosi si mamicile sa fie curajoase 
roxana, mamica de Rares Teodor