Basescu a fost suspendat?!ce urmeaza?!(IV)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

parca e un predicator din ala american......spune ce'a facut si intreaba multzimea "am gresit?"

a spus sa se puna pe buletinul de vot NU.......probabil ca stie ce electorat are

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by aquariusrpro
NU exista pro- Basescu, anti _basescu. Basescu este azi, maine poate ii crapa vreun vas de sange pe creier si nu mai este presedinte. Buba sunt parlamentarii si asta de vreo 17 ani. DACA parlamentarii faceau ceea ce trebuie ( LEGI CORECTE) nu ajungeam aici.

Da, aci e buba, insa e mai greu de observat in euforia momentului Bine c-o fost suspendat Basescu.. de cine si, mai ales CUM, nici nu mai conteaza!! :-((
Eu nici in visurile cele mai negre nu mi-i inchipuiam pe liberali urindu-si noroc bun cu psd-istii!!! Da' io-te ca s-a-ntimplat...si asta spre cistigul celor din urma...fiindca la ora asta, ei fac agenda in Guvern!! Ce-a insemnat Tariceanu fara Basescu?? Ce inseamna Tariceanu fara PSD??? Nimic!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by copiloi
a spus sa se puna pe buletinul de vot NU.......probabil ca stie ce electorat are

Cred ca esti cam pe dinafara cu statisticile...Chiar nu stii cam care a fost distributia electoratului dupa nivelul de studii la alegerile din 2004 in ceea ce ii privea pe cei doi candidati din turul al doilea???? Mai sapa...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Sef SRI = PSD-ist= numit de Basescu

CC = PSD-isti

Ce inseamna Basescu fara PSD? Nimic!!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

am venit si yo
n-am apucat sa citesc tot ce s-a scris,dar o sa recuperez!
eu din ce am auzit ,din cele vorbite de Basi in Piata Constitutiei.....mi-a placut!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:
Originally posted by copiloi

Cred ca esti cam pe dinafara cu statisticile...Chiar nu stii cam care a fost distributia electoratului dupa nivelul de studii la alegerile din 2004 in ceea ce ii privea pe cei doi candidati din turul al doilea???? Mai sapa...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Eu vorbesc de electoratul care se va prezenta la referendum....nu la cel din 2004.....

Alina

Mergi la inceput

moama...Alin Teodorescu(?!),ala care a fost si cu taica Iliesc,cica Basi e un fel de Musolini(?!),Hitler si Milosevici(nu stiu cum se scrie ).....

Doamne asa o fi?!
sau mi-am pierdut yo mintile?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mi-a placut discursul. A fost axat pe cuvantul cel mai important - NU! Am gresit? NU. etc.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

A fost ca la gradinita, cand copiii trebuie sa repete dupa educatoare, ca sa retina mai bine......

Mare manipulator!!!!!!!!!!

Alina

Mergi la inceput

si cine era gradinita?!
cine a repetat? ca yo n-am auzit nici un ecou

apoi mie imi place manipulatoru' asta!!!
il prefer pe asta...ca pana una alta yo l-am ales...plus vreo inca alte cateva milioane....
aia care l-au votat pe Nastase sa voteze cu cine vrea (muschii lor!!!)....iar aia de s-au abtinut .....e de preferata sa.... nu mai zic.....

Mergi la inceput