Basescu a fost suspendat?!ce urmeaza?!(IV)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by Marox

quote:
Originally posted by saphir

Mai oameni buni, oare credeti ca in afara de cei aflati deja pe scena politica, nu mai sunt si altii care s-ar putea remarca imediat ce ar fi vorba de alegeri prezidentiale??? S-a terminat totul cu hotul si prefacutul asta de Basescu?? Ati auzit de M. Isarescu sau de I. Tiriac???
...si sa nu imi spuneti ca sunt dezimformata, ca am antena satelit si prin mai multe canale ca unii din tara, care nu stiau ca exista antena3.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

N-am nimic cu Isarescu, dar Tiriac ?

Pai daca ar conduce Romānia asa cum si-a condus banca ce-i poarta numele vai s-amar de noi!

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

Eu nu am zis ca sunt cele mai bune exemple, am vrut doar sa subliniez ca mai sunt si altii in afara de Basescu...

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu is mai tanara asa ... Isarescu nu a mai candidat odata la presedentie?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Trebuie sa si vrea. Nici un om cu cap nu s-ar baga, cu buna stiinta, in mizeriile politicienilor.

Eu ma duc la x si imprumut bani punandu-mi casa gaj. Nu am de unde sa dau inapoi imprumutul si ca sa nu ma lase x pe drumuri ajung sa fac aproape orice.

Asa e si in politica. x ii plateste lui y campania electorala. y pune gaj, nu casa in care sta, ci o lege, o hotarare de guvern, o relaxare fiscala ceva. Si la un moment dat vine timpul sa plateasca.
Daca nu vrea... Apare un dosar, ceva, un vot de neincredere o metoda prin care acela va fi elimenat din jocul politic.

Cat despre tiriac ce sa spun? in timpul campaniei electorale i-a dat lui Nastase cadou un mercedes. Cel din urma a declarat ca l-a primit in urma unui pariu...!!!!!!!!
si oricum gurile sustin ca fi-su a fost albit in dosarul cocaina pentru VIP-uri de banii lui tatutu.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Saphir, tu imi esti draga. Si ai perfecta dreptate in ce spui. Insa nici unul din cei nominalizati pana acum ca alternative viabile nu ar reusi in 3 luni de zile, la o adica, sa stranga majoritatea voturilor electoratului. Si Conchita a subliniat foarte bine cu exemplul lui Ciuhandru. Pentru ca asa functioneaza politica. Sau mai bine zis, nu ar reusi sa stranga atat cat e necesar sa depaseasca un Vadim sau un Becali. Si aici apare problema.
Pentru ca am mai votat o data strangand din dinti pe Iliescu ca sa nu iasa Vadim. Nu erau alte solutii atunci. Riscam acelasi lucru acum, cu Becali si Vadim. Tu pe care l-ai alege intre astia doi?
Ce se intampla e de necrezut, insa si datorita clasei politice. Nu pot sa afirme candidati potriviti. De aceea cred ca e o mare prostie ce se intampla acum.
Nu-l iubim pe Basescu ca-l iubim, sigur ca nu-l vrem inscaunat ca rege pe viata, insa acum nu e momentul pentru ca nu exista nici o alternativa care s-o vedem potrivita a strange cate voturi ar trebui. Atata tot. Si aici e vina partidelor, nicidecum a lui Basescu.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Daca pe Basescu il suspenda si populatia - desi eu nu cred; avem de ales intre Becali, Vadim, Geoana (care a pierdut primaria in fata lui Basescu), Gusa, Tiriac, Columbeanu si mai cine? Poate revine in forta Iliescu ...
Chiar nu avem alternativa acum pt presedentie, sincer.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by viviana
Gheorghe Ciuhandru a fost candidatul PNTCD la prezidentiale. Un om care mi-a placut foarte mult. El nu a fost vizibil decat odata cu inceperea campaniei electorale. Prea putin timp pentru a ajunge in mintea si inima romanilor.

Eu, ca si multi romani, am dorit sa iasa un candidat din partea opozitiei. Am simtit ca votul nostru catre Ciuhandru ar fi risipit sansele unui presedinte al opozitiei de atunci. De aceea l-am votat pe Basescu.

uite ca am mancat un "r", dar ne referim la aceeasi persoana, la Ciuhandru. daca toti romanii care ar fi dorit un presedinte din opozitie l-ar fi votat pe el, altfel ar fi mers lucrurile acum, cred eu. ideea e ca alternative au existat, iar ceea ce se intampla astazi cade si in responsabilitatea celor care au ales un presedinte super scandalagiu, mitocan, corupt si, ce e mai periculos decat toate la un loc, megaloman: nu l-a interesat stabilitatea tarii cand a declansat scandal politic dupa scandal politic (mereu isi inventeaza cate un dusman, ca sa tina presa si scena politica ocupata) si nu-l intereseaza nici acum, riscand enorm la scara nationala ca sa-si pastreze scaunul.

personal, basescu mi s-a parut ca a candidat mereu cu gandul de a dovedi adversarilor politici ca poate castiga alegerile, nu pentru ca avea ganduri marete pentru bucuresteni, recte toti romanii. propaganda cu lupta contra coruptiei e apa de ploaie - mai ales ca ar fi trebuit sa o inceapa cu el insusi.

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by conchita

un presedinte super scandalagiu, mitocan, corupt si, ce e mai periculos decat toate la un loc, megaloman: nu l-a interesat stabilitatea tarii cand a declansat scandal politic dupa scandal politic (mereu isi inventeaza cate un dusman, ca sa tina presa si scena politica ocupata) si nu-l intereseaza nici acum, riscand enorm la scara nationala ca sa-si pastreze scaunul.

Exact!

Basescu va reveni, nu va face nimic, iar in campania electorala urmatoare va spune ca el a vrut sa faca, dar vezi Doamne nu a fost lasat (de liberali presupun)....

Asa a facut si cat a fost primar: a declarat ca el a vrut sa rastoarne muntii, dar nu a putut, din cauza consilierilor

Alina

Mergi la inceput

Conchita, doar o intrebare. Sa zicem ca votam pentru demiterea lui basescu. Exista un trio in sondaje: Basescu urmat de Becali urmat de Vadim.
Basescu i-am pus cruce, ok.
Iese Becali.
Tu esti ok cu varianta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Conchita, doar o intrebare. Sa zicem ca votam pentru demiterea lui basescu. Exista un trio in sondaje: Basescu urmat de Becali urmat de Vadim.
Basescu i-am pus cruce, ok.
Iese Becali.
Tu esti ok cu varianta asta?

iti dai seama ca nu sunt de acord cu nici un becali sau altul asemenea de pe lista aia! toti ar fi dezastruosi pentru tara. ideea sustinuta de mine e ca nu e nici o diferenta intre basescu si aia, deci ar fi totuna. acum e totuna pentru tara ca e basescu. deci mai bine il alegeti pe el si pe 20 mai...hm.

si stii de ce zic ca e totuna? pentru ca tara nu da nici o sansa altora, mai capabili si mai onesti. am dat exemplu cu ciudandru - imediat s-au gasit argumente contra. degeaba plangem dupa candidati care nu-s parte din mafia asta politica, pentru ca atunci cand apar (vezi ciuhandru), votam tot cu basesti si iliesti si vadimisti. ii lasam in continuare pe coruptii astia sa decida pentru noi si sa ne puna in situatii fara iesire, asta e buba!

mami de Sonia Marie

Mergi la inceput

Conchita, votul catorva dintre noi n-ar fi schimbat cu nimic situatia lui Ciuhandru. Si Viviana a explicat foarte bine cum a judecat. Pentru ca sunt consecinte diverse...pe care trebuie sa ti le asumi cand votezi.
Eu una acum nu-mi asum riscul de a avea presedinte pe Becali.
Cine si-l asuma...asta e. Dar pana la urma poate ca ni-l si meritam pe Becali presedinte. Asa cum ne meritam si clasa politica. Si pe Basescu, evident. Pe care oricat de circar ar fi nu pot sa-l cobor pe aceeasi treapta cu Becali.

Mergi la inceput