triplul test- util sau nu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

eu astept rezultatul de la triplu test
m-am dus cu o ecografie de la 12 sapt si ceva iar sangele mi l-a luat la 16 sapt.
am vorbit cu dr meu la telefon ca sa-mi fac si eu o ecografie actuala dar el mi-a spus sa ma duc cu cea pe care o am caci e f buna!
mi-e deja groaza de rezultat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Triplul test il faci cand la intrebarea " vreau copilul acesta cu orice pret chiar cu riscul de a fi cu SD sau malfomatii?" raspunsul e NU. Daca este DA nu mai faci nici un control si astepti 9 luni...
Din pacate modul in care se recomanda, se face si se interpreteaza testul nu este intotdeauna corect...

Poza 23 saptamani
Mioara 29+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Cred ca o sa fac si eu acest test.
Am sunat la laborator si mi-au spus ca pot sa il fac intre 14 (implinite)-21 saptamani ; cu max. 5 zile inaintea recoltarii sa fac o ecografie.
Eu am programat deja de ceva timp 2 ecografii:
1. la 12 sapt. si 5 zile
2. la 19 sapt. si 5 zile.

La ecografia trecuta mi s-a spus ca ar fi cu o saptamana mai mare decat cea estimata de la UM.

Prima eco:
-Daca ar fi dupa data estimata de UM, ar fi mai putin decat cele 14 saptamani (cu tot cu cele 5 zile max. inainte de rec.); daca ar fi dupa ecograf, ar fi ok
A doua eco:
Daca ar fi dupa data estimata de UM ar fi ok, daca ar fi dupa eco as depasi cele 21 saptamani

Oare trebuie sa imi mai fac o eco intermediara? ce conteaza, varsta ecografica sau cea data de UM?

Multumesc!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by mioara2004

Triplul test il faci cand la intrebarea " vreau copilul acesta cu orice pret chiar cu riscul de a fi cu SD sau malfomatii?" raspunsul e NU. Daca este DA nu mai faci nici un control si astepti 9 luni...
Din pacate modul in care se recomanda, se face si se interpreteaza testul nu este intotdeauna corect...

Poza 23 saptamani
Mioara 29+ Doru Andrei

Subscriu!
Eu nu l-as recomanda nimanui. Am spus de ce, dar vad ca inca se recomanda.
Nici macar amniocenteza nu e sigura 100%, si mai are si risc de avort.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput