Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 30
bb_yasmi spune:
de ce nu mi se poate deschide nici un link???? 
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
irina_stef spune:
YASMI
la doctor ma duc maine ca am programare la eco la 10,abia astept,am niste emotii mama mama.in general ma simt bine,sanii nu mai ma dor,decat sfarcurile sunt cam sensibile,vomit o data pe saptamana atat.in schimb am o saptamana de cand nu mai dorm noaptea,plang noapte de nervi ca nu pot sa adorm,e oare normal asa?
LAURA IOANA intreba de cand incep sanii sa se modifice,sa stii ca eu dureri de sani mari nu am avut,doar asa cate o jena seara si dimineata,in schimb la mine nu s-au intarit,sunt ca si inainte,si nici de marit nu s-au marit,sau poate nu-mi dau eu seama ca si asa la mine erau ditamai sanii si inainte.
12+
-IRINA-
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Cine deschide capitol nou?
anca11+
vine bebe....
poze
Imediat da' aveti rabdare ca merge tare greu forumul ...
10+ Petronela
bb_yasmi spune:
Irina, tin pumnii sa fie bine maine la eco!!! si sa stii ca te cert daca nu intri sa imi spui cum a fost si ce ai vazut!! poate afli si sexul bebelului!! bafta!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
danangie spune:
Fetelor trebuie totusi sa recunoasteti ca tonul mesajului era foarte dur. Adica nu suntem in stare sa facem o pagina cum trebuie. Nu-i place cum e facuta pagina de la inceput etc. Cum zicea si PETRO important e ca esti gravida nu ca nu esti pusa pe lista. Si PETRO cand a intrat aici a scris de vreo 2 ori si nimeni nu a bagat-o in seama. Si nu e ca s-a suparat. A insistat si a avut rezultate. In viata trebuie sa fii tolerant si sa ai rabdare oricat de activ ai fi tu in toate deciziile. Nu putem obtine tot ceea ce vrem. Era mai indicat: fetelor nu ati vrea sa facem? nu ati vrea sa scriem asa? Nu.....am contactat pe admin am cerut si astept raspunsul. Suntem si noi aici. Suntem mamici nu niste gaste care nu stim sa decidem. Deci se propune! Nu se comanda! Eu ma voi adapta oricarei situatii ca pe mine nu ma intereseaza numele e-mail-ului sau mai stiu eu ce. Pe mine ma intereseaza ca sunt alaturi de voi si ca ne sustinem una pe alta. Alte sunt grijile noastre nu o pagina.Sunt de acord cu propunerea pentru fetele care au pierdut pe bb.
Deci...eu sunt de acord cu PETRO.
DANA
8 +
BEBICA
POZELE MELE
irina_stef spune:
ancutz eu nu dorm ziua deloc,iar noapte adorm la 4 ,si pana la 10 cand ma trezesc ma trezesc din doua in doua ore,ca bb-ii.normal ca intru yasmi maine sa va zic,mai ales ca e prima care o fac,asa ii ziceam si lui ancutz mai demult,cum aici nu se face eco pana la 3 luni,zic eu cand o sa vad bilutza o sa fac pe mine de emotii
12+
-IRINA-
adalia spune:
Fetelor,
multumim pt siteurile cu evolutia sarcinii.
pupici,
adalia
11+
PS: in privinta gestului Ginei, cred ca parerile sunt impartite. Asa cum si noi, ca oameni, suntem diferiti. Important este sa ne acceptam asa diferiti cum suntem, iar cand ceilalti ne mai dau peste nas, sa ne gandim ca, poate au dreptate, si sa incercam sa ne schimbam. dixit!
tzana_29 spune:
Buna fetelor! Sunt la inceput si am o rugaminte. Cine imi posteaza si mie UM 14.02.2007 si DPN 21.11.2007?
Si inca ceva... Eu am fost la medic acum 3 sapt cand mi s-a confirmat sarcina si am cerut sa incep si analizele... Insa doctorul mi-a spus ca nu e tarziu si le voi face eu... Sunt cam ingrijorata din cauza asta, si am hotarat samerg zilele astea din nou la medic... Sper sa decita sa fac si ceva investigatii, ca ar fi timpul...