Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 26
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by darleena
Rezonabil.
Si in cat timp sunt gata?11+
Pana vine bubu
poze bubu mic
Nu mi-a spus exact,cam 10 zile,dar mie imi trebuiesc pe 10 mai cand merg la consultatie.
BB eu am trecut la treninguri ca sunt o unflatica,trebuie sa imi cumpar neaparat de imbracat.

Da Anca acolo le-am facut ,eu stau intre Piata sudului si Brancoveanu.
Dana ce fac cu alea ptr cumnata ta ,le mai trimit?
anca
11+vine bebe....
poze
bb_yasmi spune:
BB eu am trecut la treninguri ca sunt o unflatica,trebuie sa imi cumpar neaparat de imbracat.

anca
11+
vine bebe....
poze
[/quote]
si eu am inceput sa caut, dar nu mi-a placut nimik pana akuma!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
bb_yasmi spune:
in ce consta eco morfologica??
12+
creste bebe...
poza eco bb
ramona_jianu spune:
Pupici fetelor. Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum pt. ca nu ma simt deloc bine. Astazi fac 6 saptamani de sarcina, totul e ok momentan dar au aparut greturile si varsaturile. nu pot manca nimic toata ziua, tot ce pap dau afara, ma simt obosita si fara vlaga.
Imi puteti spune ce pot lua sa treaca starea de greata, e ceva special pe la farmacie? multumesc anticipat
http://new.photos.yahoo.com/jianumona/albums/
http://tt.lilypie.com/kmHEp2.png
danangie spune:
ANCA deci a fost la doctor. A ignorat-o complet. I-a aratat valorile de la BhCG si a zis ca dupa valori nu ar trebui sa fie avort. Dar nu e zis ca nu se va provoca oricum. Deci nu a zis nici da nici ba. Nu i-a facut eco ptr. ca a zis ca oricum nu se vede nimic. Si a programat-o pentru eco pe 22 mai si sa refaca BhCG pentru 26 aprilie. Ce sa zic....chiar nu stiu. Sunt aiuriti toti. Pai ai vorbit cu varul tau unde se opreste? A ramas sa-mi spui daca opreste in Modena sau Bologna. Sau daca nu la Milano unde stau eu.Deci eu daca poti le vreau....pe urma tre' sa vezi ce zice varul tau. Merci oricum.
ALFA si eu aveam dureri de cap de alaltaieri.Nu luasem nimic ptr ca nu vroiam. La fel si eu am senzatie de voma cand ma ia durerea asa de tare. Ieri seara eram extrem de disperata la cat de tare ma durea. Aseara pe la 22,00 m-a accesat fratele meu pe messenger si am inceput sa stam la taclale. Vreau sa va spun ca m-a facut sa rad cu lacrimi. Asa e fratele meu.....cand incepem sa vorbim radem tot timpul. Si in juma de ora nici nu ma mai durea capul!!! Era cev aincerdibil. Nici nu-mi venea sa cred. Iar el era asa de mandru si bucuros ca mi-a trecut capul! A zis ca are puteri :)))))).
Bun venit noilor mamici. Sa aveti o sarcina usoara si la termen.
Eu abia astept sa simt si eu fluturii prin burta!!
DANA
8 +
BEBICA
POZELE MELE
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!12+
creste bebe...
poza eco bb
Morfo fetala de semestrul 1 se face intre 12-14 saptamani si masoara pliul neural,acesta da malformatii,sindrom Down.Am citit ca este f importanta
anca
11+vine bebe....
poze
bb_yasmi spune:
Ramona felicitari!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!! ce bine ca suntem deja 3 viitoare mamici din Timisoara!! mai inkolo putem "sa o punem" si noi de o intalneala!!!!

12+
creste bebe...
poza eco bb
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by bb_yasmi
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!12+
creste bebe...
poza eco bb
Morfo fetala de semestrul 1 se face intre 12-14 saptamani si masoara pliul neural,acesta da malformatii,sindrom Down.Am citit ca este f importanta
anca11+
vine bebe....
poze
anca, dar se vede prin eco 2D? ca mie nu mi-a zis nimik dr akuma la 11w si 2z cand am fost!!!
12+creste bebe...
poza eco bb
ancadragoman spune:
Dana acum i-am spus si astem raspuns de la el sa vedem unde ajunge.
BB si la 2 d se vede din cate stiu eu.
anca
11+
vine bebe....
poze
anacami spune:
o explicatie simpla de pe un alt site:
"1. ecografia morfologica propriu-zisa, pentru evaluarea formarii organelor fetale, a cresterii, a anexelor fetale, si chiar a sexului
2. ecografia 3D, indicata pentru vizualizarea mai buna a fetei, membrelor, scheletului, eventual a sexului. Ea nu inlocuieste ecografia morfologica, dar ajuta medicul si viitorii parinti sa inteleaga mai bine aspectul si dezvoltarea fatului. De asemenea, pe ecografele dotate cu optiunea 4D, se pot studia miscarile si comportamentul fatului"
Anca, ma cheama Ana-Camelia (nu Anca
), de aici si anacami). Poate vom iesi impreuna la vreo plimbare cu carucioarele in Tineretului...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2