Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 25
alfa_anca spune:
Mai fetele, va spuneam inainte ca ieri dupa-amiaza m-a durut capul f tare si aveam senzatie de voma. Acuma m-a luat din nou de vreo ora. Ce ma fac, ca dc ma tine toata ziua sunt un om mort ca am sedinta dupa-amiaza. De abia ma pot concentra la munca de durere.
Sa fie oare de la insolatia pe care cred ca am facut-o duminica?? dar de duminica pana azi......efectele insolatiei ar fi tb sa se duca. Nici nu mai stiu.
Anca
12+
darleena spune:
ca neata nu mai pot sa zic. Dar sunt foarte fericita de cate am facut pana la ora asta la serviciu. Am rezolvat o groaza de probleme...aproape ca-mi vine sa ma pup ![]()
Voi ce faceti? Vad ca unele mai bine, altele mai cu greturi, dureri de cap, ameteli, etc.
Ce sa facem? Riscul meseriei cum s-ar zice![]()
NRL nu vreau sa judec sau sa zic ca sunt eu vreo experta, dar atitudinea doctorului tau mi se pare un pic prea "blanda" in legatura cu aceste teste.
Avand in vedere ca multi doctori recomanda aceste analize si riscul marit de malformatii pe care unii dintre virusii astia ii dau, eu nu as zice ca nu e necesar sa faci investigatiile. Mai mult, din ce mi-a spus mie dr. meu, chiar daca au iesit bine, analizele se refac la un interval de 6-8 sapt.de la primele investigatii....si plecand de la acest considerent, de unde ideea ca oricum e prea tarziu a se trata ceva?![]()
![]()
E doar o opinie...care sigur a fost cu intentii bune, asa ca te rog sa nu mi-o iei in nume de rau.
Sheri si eu stiam ca morfo de trim. I se face pana la 14 sapt, mai ales ca pe mine dr. m-a programat la aproxim. 13 sapt cand a zis ca masoara pliul si eu mai stiu ce, dupa care ma trimite la TT.
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
vrmoana spune:
Buna fetele! Am si eu o intrebare. Daca v-ati facut analizele hormonale inainte sa ramaneti gravi, ce valoare a avut progesteronul ( ziua 21)?
Va multumesc anticipat.
oana
http://tt.lilypie.com/21w3m7.png
Sheritra spune:
VRMOana, 5.75, iar intervalul 4-25. Cam micut l-am avut, de aceea eu iau 6 uttro/zi, ultima saptamana, apoi din ce in ce mai putin.
Darleena, si eu la 15 sapt fac TT-ul (of, de-ar fi fost Audi!)
In legatura cu virusii, toxoplasmzele si alte analize importante in timpul sarcinii, mai sunt recomandate si pt reducerea riscului de avort.
Am papat acum si mi-e un sooooooooomn
!
Va-ti uitat dupa mobila de bebe?
Shery
12+
my precious
eco-uri
ancadragoman spune:
Buna burtici
Acum am ajuns si eu acasa de la analize,in sfarsit am terminat cu ele,acum astept rezultatele.
BB si eu la fel,nu m-am ingrasat dar nu mai pot sa inchid pantalonii ,nu este cam devreme?
Oana eu am avut la progesteron val de 6.121.Iti tin pumnii.
Sheri si eu sunt programata ptr morfo pe 3 mai,o sa am 13 saptamani si cateva zile,pana in 14 trebuie.
Pussi imi pare rau ,sunt alaturi de tine si de bebei.
Felicitari noilor gravidute si sarcini usoare.
Pupici
anca
11+
vine bebe....
poze
darleena spune:
Anca unde le-ai facut pana la urma?
La Cantacuzino pe toate? Cat te-au costat?
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
ancadragoman spune:
Le-am facut la Lotus Medica,o clinica privata si am dat 4,5 mil pe cele de sange ,iar secretia am facuto la spital la Municipal cu 600 de mii.
anca
11+
vine bebe....
poze
bb_yasmi spune:
eu azi am tras chiulul!! am plecat de la 11 de al lucru si am ajuns aks am papat si am facut nani pana akuma!!! ce bine ma simt!! akuma astept sa vina nepotzica la mine!!!
fetele de akuma s-ar putea sa nu va mai cuprinda nici atata pantalonii pt ca din sapt 12 bebele se muta in sus, in burtik.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
anacami spune:
Anca,bafta,sa iasa toate rezultatele bune; Lotus este cel din Berceni, langa noul turn al SNR,nu? I-am facut si noi lui Sebi copro- si urocultura acolo, este destul de aprope de noi. Apropo, eu stau in zona Miraj-Mihai Bravu-Dristor. Voi unde stati?
Sherita,la prima sarcina mi-au cumparat sotul si soacra toate lucrurile lui bebe- cu exceptia mobilierulului pe care l-am facut la comanda cu cateva luni inainte si a catorva hainute pt. spital. Acum, incepand cu luna a 7a ma apuc singura de achizitii. Patut am unul care imi place f. mult (de lemn, cu rotile), poate mai cumpar unul pliant pt. casa de la tara. Vreau sa cumpar cu manuta mea lenjeria de pat, caruciorul,prosoapele, hainutele,etc..Si acum am o placere enorma sa cumpar lucruri copilului, toate hainutele si jucariile din ultimii doi ani le-am cumparat singurica..
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2