Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna ziua fetelro

am o intrebare, voi ati facut toate toxoplasma, cmv si restul analizelor de virusi? Ca eu am fost ieri la doctor si am intrebat daca nu ar fi cazul sa fac analizele astea, ca ea nu mi le-a dat, si mi-a spus ca nu are rost, ca e oricum prea tarziu pentru un eventual tratament
Si eu sunt putin stresata ca am si caini si pisica

Nicoleta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Azi am exact 10 saptamani de sarcina !!! Eu am sa fac ecografia morfologica la 11 saptamani si 2 zile, ca sa se poata masura pliul nucal, ca am inteles ca valorile sunt relevante doar pana in 11 s si 6 zile.

va pup pe toate

10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna burtici!!

In ultima vreme va scriu mai rar ca nu prea imi lasa clientii aici prea mult timp liber, dar va citesc mereu sa vad ce se mai intampla.

In primul rand BUN VENIT! noilor gravidutze, sarcina usoara si bebei sanatosi.

Laurici pe mine au inceput sa ma doara sanii si sa se mareasca inca de pe la 4-5 saptamani de nu mai puteam sa dorm pe burta deloc asa tare ma dureau. Acuma s-au potolit, numai ca au ramas mari si ii mai simt cateodata umflati, ca fara ei am momente cand nici nu zic ca sunt insarcinata.

nrl eu am facut toate analizele pentru virusi inca de la inceput si sa stii ca dc e sa ai ceva nu e niciodata tarziu pt tratament. Pt anumiti virusi se pot face tratamente si in sarcina dc e nevoie.

Dupa cum va spuneam aici in Elvetia cred ca datorita aerului nu mai imi e asa rau, dar ieri nu stiu de la ce dupa-amiaza a inceput sa ma doara capul fff tare si imi venea sa vars de nu stiam ce e cu mine. M-a tinut starea aia vreo cateva ore bune si eram fff ametita datorita durerii de cap, e ingrozitor.

Anca 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Laurici, felicitari, super vestea, sa fii fericita si bebe sa evolueze bine si fara greturi ! Sarcina usoara iti doresc.
Mihuta, prima eco morfologica se poate face pana in sapt 14 max. Felicitari pt saptamani. Cam rarut pe la noi.
Pussi, ce nu facem noi pt bebe, stam cu acele peste tot. Las ca trece perioada asta de greturi, si vin si kilele.

Eu am de mult fluturari in burtic, si ieri a umblat si soricelul pe acolo, pai la ce tumbe face el inauntru!
Miercurea viitoare fac morfofetala la Iosup, si sa vedem si cu ce pasarica cantatoare avem de-a face!

Shery 12+

my precious

eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc Ramonici si Anca Pe mine ma ingrijoreaza ca nici nu s-au modificat! Nu s-au marit, nu s-au umflat, nu-s tensionati...nimic! Oricum la mine se presupune ca abia maine ar fi trebuit sa-mi vina, adica Z29, deci ma incurajez ca poate-i prea devreme sa se intample ceva schimbari!

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Laurici nu-ti afcae probleme,inca e mica sarcina si de aceea.

nlr nici mie nu mi-a dat toxoplasma,i-am spus ca am caine si o zis ca daca vreau sa fac sa fac toxoplasma.Tu la ce doctorita mergi???

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Uite un link pentru voi despre pliul nucal, ca eu nu stiam ce e si am cautat:
http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/prenatalhealth/118.html#0
In ce priveste sinii si pe mine m-au durut de la inceput, de nu pot sa stau pe burta :(

------------------------
Flory 10+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ramo, merg la Svetlana Chetraru, imi place f mult de ea, dar cu analizele astea m-a cam bagat in ceata. O sa incerc sa ma mai documentez,sa vad care sunt consecintele daca totusi am vreun virus

Nicoleta 9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nrl

Ramo, merg la Svetlana Chetraru, imi place f mult de ea, dar cu analizele astea m-a cam bagat in ceata. O sa incerc sa ma mai documentez,sa vad care sunt consecintele daca totusi am vreun virus

Nicoleta 9+

Nico,daca vrei,pentru linistea ta,poti sa ti le faci.

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nrl

Nicoleta 9+

Nico,daca vrei,pentru linistea ta,poti sa ti le faci.

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput