Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 23
anacami spune:
Ramonella,Pufulet, multumesc!
Si eu ziceam la fel, ca nu ma dsecurc. Eu nu am mai avut bebelusi in familie, deci eram si eu paralela la acest capitol...
Noroc ca te obisnuiesti repede, cred din instinct; sa vedeti ce instinct au si ei, cum ii pui la san, cum stiu ce trebuie sa faca cu el ![]()
RGE, mie si la 7 saptamani mi-a facut dr. Isoup eco abdominala si s-a vazut f. bine. La 13+ sigur nu se mai face eco vaginala
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
RAMONELLA spune:
Fetelor eu cand vad bebei mici imi vine sa plang.Voua nu vi se intampla asta???Acum ma uitam la pozele cu bebeul lui anacami si mi-au dat lacrimile.
poze
vine bebe
Ramonel
12+
pussi spune:
salutari!
dana ma bucur ca a crescut valoarea Bhcg-ului la cumnata!
De durerea de cap nu stiu nimic...
anacamifoarte frumoasa: si mamica si burtica!
eu
.. sper ca maine sa stau doar cat imi pune perfuzia la spital
si sa nu trebuiasca sa raman acolo, ca-mi face internare
PUSSI
6 + 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bufi spune:
Fetelor HELP cu detalii, daca stiti...
Azi am luat rezultatul de la testul de aviditate si zice asa:
poate fi exclusa o infectie mai recenta de 18 saptamani la o persoana imunocompetenta.
Maine merg la dr, dar nu mai am rabdare...trebuie sa aflu cat mai multe pana maine
Bufi
Laura10 spune:
neata burtici!
m-am trezit cu o greata, inimaginabil, din somn m-a luat, ca nici nu mai puteam dormi de greata ce-mi era. si m-ams tricat si la burtica... este groaznic... ![]()
am reusit sa ajung la servici, incetisor ca ma apuca ameteala la volan daca faceam miscari bruste, am baut o smecta si am papat un biscuitel si astept sa vad daca imbratisez toiletul.
credeam ca am scapat de greturi, se pare ca nu.
voi cu ce va linistiti senzatiile astea groaznice?
RAMONELLA spune:
bufi imi pare rau dar nu te pot ajuta ca nu ma pricep.Sper sa fie bine.
pussi imi pare rau ca ai greturi.Gandeste-te ca sunt 2 si hormonii sunt tare agitati.Dar merita sa suferi pentru ei.De abia astept sa vad primele poze cu ei in brate!![]()
Fetelor,mie mi-a iesit bine toxoplasma.Mi-au iesit amandoua valorile negative.E de bine,nu???Inseamna ca n-am mai avut boala,dar trebuie sa fiu atenta.
poze
vine bebe
Ramonel
12+
Laura Ioana spune:
Salut mamici
Am si eu o intrebare ingrijoratoare![]()
Cand au inceput sa va doara sanii? Sau cand s-au modificat?
4+
Poze Laura
ralucis spune:
Buna! Vreau si eu sa ma inscriu pe listuta voastra, voi fi o mamica de noiembrie, dpn 26 nov, um 19 feb, desi credeam ca bb e mai mare ca mi-a venit ciclul tare aiurea, ba la 3 sapt, ba la 42 de zile, asta pt ca am o fetita de 10 luni jumatate si dupa ce am mai rarit-o cu alpatatul si mi-a venit si ciclul s-a zapacit de tot programul meu menstrual. Ne-am dorit f mult sa fie diferenta mica intre copilasii nostri, si o sa fie cam 1 an si jumate, desi cei din jur ne-au zis ca suntem cam inconstienti ca ne-am grabit asa. Eu am zis de mult ca vreau 3 copii, asa ca n-avea nici un rost sa ma amanam momentul! Sper sa va pot ajuta cu diferite sfaturi, tinand cont ca sunt "proaspata" la acest capitol!
ralucis spune:
a, si eu stiu deja cu cine nasc, dr florina mihalache, de la cf2, ea m-a urmarit si la prima sarcina si cu ea am si nascut, am fost f f multumita.
RAMONELLA spune:
Ralucis bine ai venit!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!
Laurici pe mine sanii nu m-au durut de prima data,nici acuma nu ma dor,doar ii simt grei si plini.Eram chiar obsedata,toata ziua ma uitam in oglinda sa vad daca nu mi-au crescut.
poze
vine bebe
Ramonel
12+