Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
ancami, mersi de raspuns. eu nu ma refeream la aceea adeverinta, pe care eu am primit-o de al dr gineco dar nu a fost nevoie de ea pt ca la noi nu se prea da.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
RAMONELLA spune:
Neata burtici!!!
Ce mai faceti???Eu destul de bine,acum imi creste alta masea de minte,care era pe jumatate crescuta,si acum ma cam doare.Sper sa nu am si alte pobleme,cum am patit cu cealalta.
poze
vine bebe
Ramonel
12+
bb_yasmi spune:
Ramo, bine ca iti cresc maselele de minte, mie mi se duc pe zi ce trece tot mai tare si ma simt asa de neputincioasa ca nu ma pot duce sa le scot, mai am doar colturile de la ele si incep sa doara si sa nu mai pot manca pe masele.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
RAMONELLA spune:
bb si pe mine ma doare si nu pot manca pe ele.E nasol.O sa le scot dupa ce nasc si alaptez.
Anacami cum sunt fluturaturile acelea,ca parca si eu le simt.Oare nu e prea devreme???Eu am 12 saptamani si dupa ecograf,la fel ca tine cu o saptamana mai mult,13.
poze
vine bebe
Ramonel
12+
anacami spune:
Ramonella,nu prea stiu sa explic..oricum sunt niste senzatii placute, nu contractii (intarituri,..); simti cum se misca ceva pe acolo,parca ai avea un soricel sau un fluturas care da din aripioare
. Mie mi-au amintit destul de mult de ce am simtit la sarcina trecuta, cand la un moment dat se si vedeau galme prin burtica (de, piscina mai mica).
Daca la prima sarcina l-am simtit la 16 w, acum ma astept sa il simt "clar" pe la 14w.
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
pufulet74 spune:
Buna dimineata la burtici :)
Am fost ieri la dentist, ca nu se mai putea, imi venea sa urlu de durere, si mi-a scos nervul :( Bine ca am scapat, ca altfel era afectat bebe saracu de cit de tare ma durea cred ... mi-a dat numai jumatate de anestezie si ca norocu a prins, cred ca de frica :)
------------------------
Flory
10+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
anacami spune:
daca tot m-a apucat nostalgia, pentru cine are timp si placere, vreau sa va arat burtica mea de la bb1 cu 3 saptamani inainte de nastere
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
pufulet74 spune:
Anacami, ma tot uit la pozele tale si nu ma pot opri din minunat cit de scumpi si mici pot fi ... Doamne, nu iti era frica sa il iei in brate sa nu i se intimple ceva ....? :)
La noi e primul copil si suntem speriati de cit de mici si fragili sunt, sau par cel putin ...
------------------------
Flory
10+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RAMONELLA spune:
Pufulet imi pare rau ca te-a chinuit maseaua.Bine ca nu te-a durut prea tare.
Anacami ce frumoasa burtica ai avut!!!!De abia astept sa imi creasca si mie.Sa stii ca asa simt si eu cateodata,ceva frumos,ca si cum ar inota ceva pe acolo.
poze
vine bebe
Ramonel
12+
RGE spune:
ANCAMI si eu simt niste furnicaturi ca niste fluturasi exact care dau din aripioare si lovesc burtica dar m-am gandit ca sete prea devreme sa fie bebe.
FETELOR ieri am inceput sa iau Duphaston insa dupa ce am luat au inceput safie mai abundente scurgerile maronii.....ciudat...si voi aveti mici intepaturi pe care le simtiti pana la "dansa"?!
ce stiti de eco morfologica?..cum se face tot intravaginal?..maine trebuie sa merg si eu..de abia astept.
ROXANA
13+