Miresele anului 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Merci Kreliutz

am executat aici: http://www.slideshare.net/ooana/10s-romanian-symbols

Nu stiu cum se vede, pentru ca noi suntem restrictionati la a vedea poze, imagini, prezentari pe alte sit-uri...

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana misto de tot, mi-a placut mult. Inca o data felicitari!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am reusit sa-l vad ....bravo bre..felicitari!
kiar misto realizat...15 minute sa captezi atentia si sa convingi oameni sa vina in Ro...e ceva

si vaz ca a fost vizionata de 20 de ori...eu de 2 ori..cine or fi fost restul?

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata gagici!
Vine de la Cluj!
Onutz, super faina prezentarea, mi-a placut mult de tot
Felicitari inca o data.
pe toate fetele

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza la fete!
Kitzy multzam de coffee! Mi-ai luat-o inainte, nu stiu ce sa mai fac, atata ne mosmondim dimineata ca tot mai tarziu plecam de acasa. Plus azi a trebuit sa ocolim o gramada, ca deja au trecut cu sapaturile de casa noastra si cum a si plouat gramada ieri...

Onutz bravos, tare frumos. Vazand prezentarea ta sa stii ca si mie mi-a venit cheful de vizitat. Oricum ne-am propus sa umblam de nebuni vara asta, asa ca numai bine mi-a prins sa stabilesc niste obiective.

O zi buna la toata lumea!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Kitzy mersi de cafea.

aseara asa mi-a fost de rau.... am mancat la pranz la KFC si la ora 21 am tot. m-am si culcat rapid, iar de dim. m-am trezit cu un herpez. ce naspa, nu am chef azi de nicio mancare.

o zi buna va doresc.
eu continui curatenia de ieri, as putea sa o iau de la capat ca aavut marco grija sa faca tot o paine si-un biscuite peste tot .

la .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

neatza fete!
si noi...moshmonditi pana la birou....cu tot molozul si constructiile din oras...ca deh...asa e in capitala...(ca si in alte orase, banuiesc..)....
Aly, Oana

kitzy, mersic de cafelutza

GIO - ti-am zis fata sa nu mai mananci de la kfc????.....sa nu te mai prind, auzi???....si eu balesc la copanelele lor, dar de cand au patit-o cunoscuti de-ai mei si de cand am aflat cum ca...cica ar folosi pui modificati genetic....no way!!!.....nu stiu, o fi barfa, nu o fi...dar eu nu mai pap de acolo de ani de zile...fereste-te de kfc, mai ales ca ai facut si herpes......

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gio, sper ca te simti mai bine azi si cred ca pranzul de ieri ti-a fost invatatura de minte

Kreliutz, pui modificati genetic?! Yach!

Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

Mergi la inceput

si pt ca azi facuram 8 luni de casnicie ....

...sa dam de baut si de papat...fara numar fara numar fara nuuuuumaaarrrr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetelor,

multumesc mult pentru laude

Krelia, eu sunt innebunita dupa aripioare, stiu ca nu e sanatos...da de 3 ori pe an cand ajung eu la capitala e voie?...nu am avut nici un fel de probleme, pana acum...mai ales ca nesatula de mine ...baga la greu nu gluma!

Aly...si intara poti sa iti faci un traseu superrr...
Gio, pup la fata sa se faca bine.
Kitzy si tu

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput