Miresele anului 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 10

krelia spune:
 neatza fetelor...!
am nevoie de o mare cafea...care nu mai vine odata...tre sa sun dupa ea 
..intre timp ma delectez cu cafelussele de Cluj...parca-s beata...sau super ametita.....
ralniedule, boticule...cum nu te-am bagat in seama??...rusinik noua sa ne fie! 
...apai, mai treci si tu p'aci si ne mustruluieste 
...
Aly,  nu pot sa zic k a fost o sarbatoare in toata regula...am imbinat utlilu (masa de seara 
) cu placutul (ziua de 26 
)...din pacate, ama vut si un element perturbator...a venit lumina de plata 
...si ne-a taiat zambetul 
...
pupi la fete!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

kitzy spune:
 Aly, noi cred ca scriam in acelasi timp 

Oricum cafeaua de la Cluj ce cea mai buna si nu cred ca se supara nimeni ca primeste portie dubla![]()
Va ajuta sa treceti mai usor peste ziua de azi.
Pupicei la toate fetele
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!

kitzy spune:
 Kreliutzte punem noi pe picioare cat ai clipi din ochi! Cu cafelutza de riogoare si ca sa n-o bei pe stomacul gol ( ca nu face bine) te servesc si cu micul dejun, asta asa, sa nu zici ca nu e servire de nota 10.![]()

krelia spune:
 kitzy...deja asta e rasfatz! ![]()
..auzi, da' 2 scobitoare pt ochi, nu ai?...sau mai multe..ca poate or mai fi doritori ![]()
Aly...de ce tragi chiulu'?....sau iar esti in conferinta? ![]()
ce bine ca e vineri! 

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Alynutza spune:
 Soro nu trag chiulul, is pe faza... doar ca sunt 'invisible' din oaresce motive obscure. Da' nici pe matalutza nu te-am ginit...
Hai ca impart eu scobitorile mele cu tine 
 Ce ma bucur ca maine pot sa dorm... si sa vezi de nu m-oi trezi ca huhurezu'...

Giova spune:
 Neatza!!!
Clujence thanks de cafea 
.
Nu ne suparam ca e portie dubla, uite cate somnoroase pe aici.
Aly asa e...dar cum zicea un tip la radoio: lucreaza in banca, minim 10 ore/zi. daca nu sta sa-si termine tot, cica i-a zis seful ca sunt si altii dornici de un job ca al lui. pai saracul ce sa faca? cu toate ca in contract are 8 ore/zi.
Apropo.... stiti la cat mi-a venit husbandul acasa? la 4 dim.
. a terminat proiectul, azi il duce la verificat.
dar il doare spatele, e cu ochii rosii, obosit si vai de el. si dupa amiaza cica, tre sa ne punem la drum...
. 
Ralnied iubita hai intra mai des, macar asa un salut si zi-ne ce mai faci. sau nu ai timp?
Ne-au cam parasit fetele. am ramas cateva aici pe baricade. dar nu ne lasam...doar tre sa atingem 100 cap. 
.
Ma bag la calcat si facut bagaje, dar mai trec pe la voi.
_
Gio si 
Marco (6 ian. 2006)
  poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Alynutza spune:
 Gio daca toti angajatii ar lua atitudine, angajatorul n-ar mai avea ce sa faca. Daca nimeni n-ar accepta sa lucreze dupa program fara sa i se respecte drepturile (adica plata suplimentara sau zile libere suplimentare) n-ar avea ce face. Dar atata vreme cat doar unii angajati isi cer drepturile legale, si restul tac si inghit toata magariile... e simplu de dedus pe cine prefera angajatorul.
Plecati in Italia?

ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
[red][font=Comic Sans MS]'Neatza!
E gata cafelutza de vineri!
ralnied cum adica nu te-am bagat in seama? Uite oca sa ne ierti si sa mai treci pe la noi.
adica erati asa de concentrate si de prinse in niste discutii, incat postarea mea... a trecut neobservata.

ralnied1 spune:
 Gio, sunt cam ocupata, e drept.
Dar pe tine sunt suparata, in mod special, ca Marco tot nu a ajuns la mine :((

kitzy spune:
 Ralnied te rog mumos sa ne ierti
Promitem ca data viitoare o sa fim mai atente. Nu-i asa fetelor?