Personagiul politic Lavinia Sandru
Raspunsuri - Pagina 4
dulcetica spune:
Lavinia Sandru este o persoana publica si odata ce si-a asumat acest rol, poate fi analizata sub toate aspectele.
Agresivitatea in politica presupun ca e o strategie de afirmare si in cazul ei da roade.Vad ca toata lumea a auzit si multi dintre noi au remarcat-o ,asa incit au chiar o opinie despre ea,buna sau rea este mai mult decit nimic.E mare arta sa te stie lumea ca politician!Sa nu uitam ca sint sute de "politicieni",cei care dorm prin parlament, de care n-a auzit nimeni.
Am auzit si eu ce reprezentativa e pentru clasa mamicilor.....E tare !Nici chestia asta n-am facut-o ca lumea.Daca aflam la timp ca trebuia sa nasc la Paris ....
Alina spune:
re.com
quote:
Originally posted by DARAEL
Revin la acest subiect pentru a cita din Regulamentul acestui Forum de discutie:
“04. Incercati sa combateti idei, nu persoane
Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in functie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.
05. Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii.”
Sincer, este trist ca acest Regulament este citit asa de rar..... si este respectat si mai rar.
Ma intreb asa, simplu: ce parere ati avea VOI, cititorilor daca undeva, cineva ar vorbi in acest mod despre voi......
In mod obisnuit, eu ofer flori pe Forum incercand sa arat tuturor ca Viata nu inseamna ura si nici intoleranta, dar, cand vad subiecte in care cineva – oricine ar fi el sau ea – sunt tratati asa cum vedem la acest subiect, imi dau seama ca toate florile lumii nu pot compensa unele postari......
Cine este Lavinia ?
Nu stiu si, sincer, nu ma intereseaza – este un om ca mine si ca voi toti, iar pentru acest simplu fapt, merita sa o respectam, la fel cum ar fi frumos si de bun simt sa respectam pe ceilalti 6,5 miliarde de oameni de pe acest minunat Pamant.
Cu bratele pline de flori,
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
Darael,
Nu stiu care-i problema ta cu subiectul meu .
Nu stiu ce atac la persoana vezi tu,am dorit sa aflu meritele politice sau de care or fi(gospodaresti,de ex ) ale doamnei Sandru.
Pur si simplu,din cele citeva emisiuni in care am vazut-o nu am reusit sa-mi dau seama care-i mesajul ei in calitate de politician tinar si v-am rugat sa-mi explicati.
Dar subiectele in care,de ex,Basescu,e facut betiv nu-s atacuri la persoana?Sau pe alea nu vrei sa le vezi ...
In fine...
Alina
copiloi spune:
quote:
Originally posted by Alina
Dar subiectele in care,de ex,Basescu,e facut betiv nu-s atacuri la persoana?
Alina
Da, e atac la persoana, cu exceptia cazului in care noi facem pe altii betivi, dar uitam ...
Alina
ruxandra_sb spune:
Falsa. Aroganta. Nesuferita.
Politician?? Sa fim seriosi. Poate asistenta lui Gusa, care-o scoate la inaintare pe motiv ca-i frumusica si ca-i merge gura. Si-i merge, si-i merge...
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Alina spune:
quote:
Originally posted by copiloiquote:
Originally posted by Alina
Dar subiectele in care,de ex,Basescu,e facut betiv nu-s atacuri la persoana?
Alina
Da, e atac la persoana, cu exceptia cazului in care noi facem pe altii betivi, dar uitam ...
Alina
quote:
Hop si tu . Oare de ce nu ma mira?
Vad ca te-mbeti de fericire cand ai ocazia sa-mi raspunzi.
Cum am spus mai sus.......altii nu vad dincolo de o cutie de bere.
Alina
Idem
Alina