Personagiul politic Lavinia Sandru

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Doamne...m-am uitat aseara la Nasul si ma gandeam Pavelescu asta ce partid face de ras...am aflat ca a fost in PD-BINE CA A PLECAT- despre cei trei nu am cuvinte sunt penibili...nu l-am vazut si eu pe Guse cum l-au alergat manifestantii mi-a zis sotul ca si-a luat si cateva dupa ceafa! Lavinia Sandru mai bine si-ar creste copilu decat sa se mire cum sa fie mai penibila!!!

Si acum imi vine sa rad de Pavelescu...nu e posibil...a fost cea mai amuzanta emisiune politica...

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Basi suntem alaturi de tine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

mie nu-mi place deloc de ea.motivul;a candidat la postul de primar al orasului Tg.mures,dar campania ei a fost de denigrare al celorlalti candidati,in loc sa-si promoveze calitatile(sau nu are ?).stiti ce procentaj a obtinut?:0,2%.a consumat si ea banii nostri.face multa galagie.sint perioade cind apare prin rotatie pe toate posturile,si cu acelasi text.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

"Zicea mai demult ca e actrita.Nu e cu nika mai buna in ale politikiei decit Irina Loghin,Dolanescu si alti criticati din categoria asta.Sunt subiectiva...sau e ceva de capul duamnei asteia si imi scapa mie?"

Nu e bine sa arunci cu noroi fara sa cunosti pe cineva. Daca chiar vrei sa stii, fata are foarte multe in cap. Chiar daca e si actrita, e foarte culta, a facut si scoli post universitare in diplomatie si in alte domenii legate de politica.
Eu cred ca daca ar fi mai multi tineri care sa se implice in viata politica a Romaniei asa activ, ne-ar fi mai bine. Nu uitati! Tinerii sunt cei care mai pot schimba ceva in tara asta, nu cei din generatia veche, care si-au pierdut idealurile si au doar interese personale.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by coraly

Nu e bine sa arunci cu noroi fara sa cunosti pe cineva. Daca chiar vrei sa stii, fata are foarte multe in cap. Chiar daca e si actrita, e foarte culta, a facut si scoli post universitare in diplomatie si in alte domenii legate de politica.
Eu cred ca daca ar fi mai multi tineri care sa se implice in viata politica a Romaniei asa activ, ne-ar fi mai bine. Nu uitati! Tinerii sunt cei care mai pot schimba ceva in tara asta, nu cei din generatia veche, care si-au pierdut idealurile si au doar interese personale.

poze

E o gluma, nu? sau daca are calitatile astea de ce le tine ascunse asa strasnic?

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Nu inteleg de ce spui ca le tine ascunse. In orice caz, totul in viata e subiectiv, asa e si parerea pe care ti-o formerzi fata de anumiti oameni bazandu-te doar pe anumite aspecte si fara sa-i cunosti personal. De aceea discutia nu isi are rostul.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

quote:
Originally posted by coraly

"Zicea mai demult ca e actrita.Nu e cu nika mai buna in ale politikiei decit Irina Loghin,Dolanescu si alti criticati din categoria asta.Sunt subiectiva...sau e ceva de capul duamnei asteia si imi scapa mie?"

poze

Nu este o actrita buna, joaca prost rolul de politician

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by violeta69

ok,sunt perfect de acord sa nu jignim pe nimeni!!!
mie mi-a placut tipa....asa in mare...unul dintre motive e ca e destul de combativa....dar ieri a intrecut masura!!!!
si nu ca nu l-ar fi sustinut pe Basescu(asta e treaba ei!) insa i-a facut pe cei din Piata Universitatii in toate felurile!
De ce?!
pt. ca ea si Guse au mai avut si tupeul sa se duca acolo...ce se astepta?

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Am vazut-o dis de dimineata,din nou la OTV(are abonament la ei?!),era cu copilul.Mi s-a parut ff agresiva,i-a facut pe cei care au fost ieri in Piata Univ,"drogati si nu erau in toate mintile".Darael,tu nu cred ca ai fost in Piata,asa ca iesi din "vocabularul doamnei".

Cum zicea kover a palavragit continuu,fara sa spuna ceva concret,numai sa-l critice pe Basescu ca nu a facut nika pt romani in 2 ani jumate.La un tinar politician,cu ceva in cap,m-as fi asteptat la un discurs constructiv,ceva de genul"noi am fi facut asa...",etc.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Nu prind OTV-ul...sa inteleg ca am pierdut o mama cu un bebe de 5-6 luni in brate care in loc sa vorbeasca despre papusica ei, il injura cu foc pe Base?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Basescu a caracterizat-o cel mai succint si cel mai bine: un personaj de pe soseaua de centura a politicii.
Nu a fost fair-play din partea suspendatului, dar prin tot ceea ce a facut dupa excluderea din PD Lavinia a demonstrat ca merita pe deplin aceasta caracterizare.
Rabufnirea ei de ieri, plina de ura si dispret la adresa unei bune parti a cetatenilor Romaniei, o coboara la palierul Oanei Zavoranu, alta "speranta" a politicii dambovitene.
Hai noroc si ciocu mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu atat vreau sa zic despre ea si colegul ei Gusa:
Daca au vrut sa iasa din PD, foarte frumos, nici o pb. Dar daca au iesit din PD sa iasa si din parlament sau guvern sau pe unde or mai fi. Pentru ca au ajuns acolo datorita PD-ului, pe listele lor au intrat sus, cand au ajuns sus scuipa pe cine au pupat. Numai pt acest lucru, poate minor, acesti oameni trebuie sa dispara din media si din ochii nostri!

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput