Personagiul politic Lavinia Sandru

Personagiul politic Lavinia Sandru | Autor: Alina

Link direct la acest mesaj

Oameni buni,
Am si eu o mica-mare nelamurire.Cine-i duduia asta si ce a facut important pt tara?Prin ce s-a remarcat?Ziceti-mi,sa nu ma culc nelamurita .
E a doua oara,in seara asta,cind o vad vorbind la televizor si nu pot decit sa ma mir cit de simpluta si stupida e .Am vazut-o si vara trecuta,tinea un discurs despre cum vede 'mneaei revigorarea economiei si ...m-am distrat dar nah,i-am dat circumstante,era gravida si am zis ca nu se poate concentra prea bine .
Spuneti-mi,e reprezentativa pt clasa politica din Ro?

Zicea mai demult ca e actrita.Nu e cu nika mai buna in ale politikiei decit Irina Loghin,Dolanescu si alti criticati din categoria asta.Sunt subiectiva...sau e ceva de capul duamnei asteia si imi scapa mie?

multumesc!

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alina...nu mai stiu din ce partid facea parte initial,cred ca din PD...apoi s-au dat demisia Guse,Sandru si A.Pavelescu(care e acum la nasu') si au facut un partid nou!!!PIN....
ea e un fel de ...Ecaterina Teodoroiu....cel putin asa vrea sa para!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

o nesimita ca toate domnele din Parlamentul Romaniei care nu raspunde la e-mailuri ( macar sa ma injure ) dar dee eu nu am Iq-ul dansei si nu pup pe nimeni in fund sa ajung in parlament

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

pai ce ai vrea tu sa-ti raspunda asta la cat e recalcitranta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Ppat in **** sau in altceva?

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by violeta69

Alina...nu mai stiu din ce partid facea parte initial,cred ca din PD...apoi s-au dat demisia Guse,Sandru si A.Pavelescu(care e acum la nasu') si au facut un partid nou!!!PIN....
ea e un fel de ...Ecaterina Teodoroiu....cel putin asa vrea sa para!

Oh,PIN .Asta-i partid din ala cu 2 oameni?Eu,cel putini,nu am auzit de PIN-isti.Numai de Pnl-isti,Psd-isti,Pd-isti,PR-misti.

M-am uitat la "Nasu"dupa ce mi-ai zis tu.Mai ce ridicol e tipul ala .Si ce l-a intors Nasu,ca la Braila...nu mai stia ce sa zica!Eventual sa ne povesteasca de bulinele din cravata .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

am vazut-o si eu intr-un reportaj cu Gusa,juca biliard,era imbracata ca o c,....,ca altfel nu pot sa spun.
si cand te gandesti ac are un bebe de 3 -4 luni acasa,cine o avea grija de saracul copil,ca ea sant sigura ca nu?.
sper ca nu am fost prea critica,dar mi-am spus parerea despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Indiferent ce face sau nu face cineva (in acest caz aceasta doamna), cred ca nu este frumos si nici in spiritul acestui forum sa atacam persoana respectiva – indiferent cine este ea, mai ales ca persoana nu poate raspunde.....

Cat despre dreptul de a exprima opinia personala, cred ca el trebuie exercitat in abordarea faptelor, nu aruncand cu epitete si comparatii la adresa unei persoane.

Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !

Proverbul zilei: “Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face !” (din intelepciunea populara)

Cu stima,

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Desi reprezinta un partid mic, care are asa cum a zis cineva 2 oameni, acesti doi oameni (care personal nu-mi plac) reprezinta varful de lance al unor grupuri de interese nu chiar subtile.... (asocierea lui Gusa si Transnistria de ex.). Am vazut-o pe Lavinia Sandru de 2 ori la Turcescu odata inainte de alegeri si odata dupa, cand a fost trimisa pe centura politicii, si recunosc ca mi-a placut ca tanar politician, adica din analaiza raspunsurilor demonstra ca are stofa de politician, care evident, datorita lipsei de experinta politica poate avea si ezitari. Acea trimitere a lui Base a facut-o celebra iar ea a stiut sa utilizeze acel minim de interes pentru subiect in popularitate pentru ea. Nu cred ca e populara ci cunoscuta, dar categoric e o prezenta permanenta si activa in viata politica. Mi-as dori sa fie si alti politicieni la fel de activi ca ea, si sa aiba o relatie cu presa la fel de buna, mai ales cu cea din circumscriptie.... desi repet... nu-mi place deloc aceasta doamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Darael, perfect de acord cu tine, DAR EU TOT NU POT S-O SUFAR!!!!

mamica de rockerash

Mergi la inceput

ok,sunt perfect de acord sa nu jignim pe nimeni!!!
mie mi-a placut tipa....asa in mare...unul dintre motive e ca e destul de combativa....dar ieri a intrecut masura!!!!
si nu ca nu l-ar fi sustinut pe Basescu(asta e treaba ei!) insa i-a facut pe cei din Piata Universitatii in toate felurile!
De ce?!
pt. ca ea si Guse au mai avut si tupeul sa se duca acolo...ce se astepta?
sa ii astepte lumea cu flori?!
pai acolo erau simpatizantii lui Basescu(nu securisti,sepepisit si Pedisti cum spunea ea)si(desi nu era normal) unii i-am cam luat la goana
cat despre faptul ca are un bb si nu sta acasa cu el,asta e optiunea femeii...vrea sa impace si cariera si familia......treaba ei cum face,da' sa ne scuteasca pe noi de faze din astea cu securistii....

Mergi la inceput