despre sarcina cu tripleti
buna fetelor ,sunt noua pe forum si am citit depre tripleti.sant in 26 saptamani si vroiam sa-mi raspundeti daca sarcina posibil sa o duc pana la 9 luni.sant inca socata si nu ma pot obisnui cu ideia ca o sa am trei...!
Raspunsuri
Sheannamp spune:
Initial creeata de issay
dr mi-a zis ca doi sunt intr-o placenta ,iar celalalt separat in alta placena ,asta inseamna ca e posibil sa nu semene si sa fie si de sex diferiti?
oanna3 spune:
bine ai venit
eu am tripleti care azi implinesc 10 luni
povestea noastra e aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869
iar pozele noastre aici: http://www.dropshots.com/oanna3
iti urez sarcina usoara in continuare si cat mai aproape de termen
era un documentar pe National Geographic despre sarcini multiple si din cate retin tripletii se nasc in medie la 32-34 sapt
eu am nascut la 36 sapt.
mai avem o graviduta, Mari, care asteapta 3 fetite... cred ca are spre 30 de saptamani si ea... cu ea poti sa mai faci schimb de impresii
eu am 2 baieti, Rares si Andrei, care au fost intr-o placenta si o fetita Ingrid care a fost separat, dar nici baietii nu seamana intre ei prea mult desi cand stau impreuna nu prea pot fi deosebiti
iti stau la dispozitie pt orice intrbari ai
pipicei tie si bbilor
iubesc si sunt iubita
msemcu spune:
Bine ai venit Issay!!
In primul rand FELICITARI!!! Te inteleg perfect cu socul: asa am reactionat si noi cand am aflat ca avem tripleti! S-ar parea ca suntem 2 cazuri foarte asemanatoare: si Piculetele mele sunt 2 intr-o placenta si una singurica, cazata in propria garsoniera.
Noi am aflat ca vom avea tripleti de la 6 saptamani si am avut timp suficient sa ne acomodam cu ideea! Tu de cand stii? Si nu ai aflat inca ce sex au?
Eu voi avea trei fete!!
Din cate stiu eu, exista sanse foarte mari ca tripletii sa se nasca prematur! Dar doctorita mea mi-a povestit ca stie si un caz in care au ajuns la termen! Probabil nu o fi numai unul singur
Eu sunt destul de mica in inaltime (1,62) , ca si Oana de altfel, si uite ca ea a ajuns la 36 de saptamani! Ceea ce e foarte bine! Si cam tot asa mi-am propus si eu!
Medicul tau ce spune? Ai avut probleme pana acum? E totul ok?
Te asteptam cu vesti si sper sa tinem legatura! Imi face mare placere sa aflu si de alte mamici de tripleti!
Mari 30+
Sheannamp spune:
Initial creeata de issay
Buna Mari si Oana ma bucur ca putem sa facem schimb de idei ca sunt total dezorientata.
issay spune:
Buna Mari,Felicitari si tie ! ma bucur ca putem discuta despre bbii nostri care vor veni. Eu sunt la fel de inalta ca si tine si destul de durdulie . Sunt foarte ingrijorata dar Dr mi-a spus ca totul decurge normal si sa nu imi fac probleme . Nu a putut sa imi spuna cu exactitate ce sex au . Acum am 28 sapt si ma simt bine doar ca au inceput mancarimile pe burtica mult mai intense. Tu cum te simti ?
msemcu spune:
Draga Issay, eu am intrat de 2 zile in saptamana 34. Pana acum a mers totul mai bine si mai usor decat ma asteptam. Asadar: pielea de pe burtica ma mananca si pe mine, de vreo cateva saptamani, dar mi-am cumparat o crema speciala pentru gravidute, de la Mama Donna si care ar trebui sa previna si vergeturile. De cate ori ma mananca ma dau cu ea si pana acum a ajutat. Buricul meu saracutul a iesit destul de mult si sper sa reziste pana la sfarsit.
Marea problema pe care o anticipase toata lumea, cea legata de contractii, deocamdata o tinem sub control doar cu No- Spa si sulfat de magneziu. Am pastrat Gynipralul pentru sfarsit si deocamdata nu am avut nevoie de el. Eu am facut cerclaj pe la 12 saptamani si pana acum nu am avut probleme.
Astazi merg la eco sa vedem cat mai au printesele mele, dupa care abia astept sa discut cu doctorita mea si sa vedem ce termen ne propunem! Pana la ce saptamana vrem sa ajungem!
Tu de ce esti asa speriata? Te simti nasol? Ai ceva probleme? Sau e doar socul vestii? Eu zic sa nu-ti faci probleme inainte de a le avea! Toata lumea ma intreaba si pe mine: cum o sa va descurcati? Si nici eu nu pot deocamdata sa-mi inchipui cum va fi, dar sunt sigura ca o vom scoate noi la capat cumva! O sa le rezolvam pe rand si va fi totul bine! Eu una, abia astept sa-mi cunosc fetele, sa aflu ca sunt bine si sanatoase! In rest, va fi o aventura! dar ce frumoasa!!!
Daca ai ceva intrebari, te rog sa apelezi cu incredere si sa nu uiti sa ne tii la curent cu ceea ce ti se intampla!
Poate intri si la mamici de gemeni si tripleti! Fetele de acolo sunt extraordinare!!!
Mari 32+
issay spune:
Salut,Mary ma bucur pentru tine ca esti bine ,asta ma incurajeaza si pe mine .Abia astept sa-mi spui ce-ai facut la eco ,cat au mai luat in greutate printesele tale si cam pe cand ar fi preconizata zioa cea mare...
Legat de starea mea fizica sunt chiar foarte bine ,multumesc lui Dumnezeu pana in prezent ,doar ca dupa cum stii si tu e greu sa te obisnuiesti cu ideia ca totusi sunt ....orcum nu mai conteza ma rog sa fie sanatosi cred ca-i cel mai important.
De unde as putea procura crema de care mi-ai zis?Eu ma dau cu ELANCIL si cu ulei de migdale dulce ,ulei de masline ,dar inutil.
Te pup ,astept vesti noi de bine!
Sheannamp spune:
Initial creeata de issay
Buna seara Oana,in primul rand vreau sa te felicit pentru scumpii tai ingerasi,sant minunati!!!
Am o rugaminte la tine daca se poate ,sa-mi dai un nr.de tel.Poti sa mi-l trimiti pe PM.
Noapte buna!pupici la bbii.
Sheannamp spune:
Initial creeata de issay
Mari felicitari pentru nastere!!!Sa-ti traiasca micutele printese,sa va ajute Domnul sa veniti cat mai repede sanatoase acasa toate patru!
Eu azi am fost la eco si am 30 sap,a fost imposibil sa poata vedea sexul la invalmaseala care era...totul e bine zice dr,cam peste 2 saptamani ar trebui xa ma ia in observatie mai serios,
Noapte buna tuturor mamicelor!