Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Nu i-am facut niciodata examen copro etc..Biei..

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by T_Ioana

Bumbita draga am intrebat si eu si au zis ca la 9 ii pun imediat dupa micul dejun ca sunt foarte multi copilasi care au scaun dupa ce papa iar la 11.30 inainte de masa de pranz (pt cei cu digestia mai lenesa) dar si pt ca la 12.30 dupa ce papa sunt rupti de somn si nu rezista la olita. Din ce am vazut eu nu aveau jucarii sau carti etc. Stateau toti pe olite intr-o camera speciala pt asa ceva, cu gresie pe jos (probabil sa se spele usor in caz de accidente) si se uitau unii la altii, tare amarati pareau.......metoda mi s-a parut o tzara cam comunista dar banuiesc ca da rezultate..........

Parca ii si vad! dar in locul educatoarelor eu le faceam ceva teatru de papusi Tare mi-ar fi placut sa fiu educatoare,din pacate n-am voce, sa le cant

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai, ca nu am plecat acasa, mai stau jumatae de ora iau urmatorul tren.
Ioana, da cat sunt de mari copilasii de-i pune pe olita??? aici pentru nimic in lume nu ar chinui (asa zic ei) copii cu olita. Cat l-am dus pe david la cresa, aveau acolo tot ce le trebuie scutece, creme, servetele umede, cada, prosoape, haine de schimb efectiv tot ce le trebuie.....de la ei. Era inclus in pret. aici pana la 15 luni erau bebei, si de la 15 luni erau amestecati cu copilasii mai mari.Mancarea mi se pare Ok, nici aici nu cred ca primeau atat, aveau o gustare la 8.30, ceva fructe, la 11.15 pranzul, cu ceva desert si la 4 inca o gustare, fructe sau altceva.
Eu una as prefera gradi,invata multe sunt intre copii..... dar pentru ai mei 3 daca as fi obligata sa-i dau undeva ar trebui sa gasesc pe cineva pentru ca e f scump.

Examen copro nu le-am facut nici eu niciodata dar ma cam bate gandul aici vad ca nu se prea face.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bumbita

sa va spun ce am patit noi...poate va pun pe ganduri....

am facut si noi...cica analize de rutina, asa mi-a placut mie sa le zic.....pt ca copilu nu mi se parea ca are nimic....arata bine, manca, activ etc

hemoleucograma, sideremei, glicemie, calciu si examenul copro...cand m-am dus sa iau analizele...dezastru toate sub limita minima....in plus, giardia....NU SE POATE, E O GRESEALA....

ba se prea poate, poate el sa fie hranit la san pana la 2 ani, daca nu asimileaza calciu degeaba, pot eu sa stau cu servetelele dupa el sa nu puna mana jos sa se murdareasca sa nu ia mocrobi, degeaba, doar simplu fapt ca pune mana pe leagan afara, e suficient pt a lua microbii...

asa ca am inceput tratamente intensive cy calciu pharco, cu fier, cu zentel....acum suntem ok, dar trebuie facute cu regularitate analizele....dar nedumerirea mea este...de cate ori sa-i repet ex copro??? pt ca riscul de a se tranmite din nou giardia sunt fffff mari.

Si Dianei i-a iesit giardia pe la 6 luni,dar nu are rost sa te agiti,ca 95% din populatie are.Se trateaza doar daca are manifestari,adica diareee,dureri de burta si greatza,iar la copii si faptul ca nu iau deloc in greutate. Si f.putini au manifestari.Si n-a luat de la nisip,e suficient sa il speli pe maini cu apa de la chiuveta Dupa tratament care e toxic ),in cel mult un an iar se poate infesta.Eu am incet sa imi fac probleme pentru asa ceva.
Cat despre analize eu stiu ca la copilasii mai mici nu prea ies bine in general si asata nu inseaman ca nu-s ok.
Dianei i-a iesit ok fierul de exemplu .Macar atat

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Mam ce ma enerveaza DC in ce hal merge
Si eu as duce-o la gradi,e aia de stat in spatele blocului la un minut distanta Aia unde am fost eu, e in spatele blocului lui mami la vreo 5 minute distantza ...
Nu stiu care e treaba cu ele,de la cati ani iau copiii ...dar o sa bag si eu o vizita intr-o zi de curiozitate.
Eu as vrea sa o duc pe Diana de pe la 2,5 ani (ca la 2 ani e iarna si pericol de viroze en gros,daca intra atunci in colectivitate) macar pana la ora 12.Dar o sa am de furca rau cu mami,cum va ziceam deja s-a scandalizat ca si pe noi ne-a dus doar pe la 4 ani si am stat cu bunica ,sau lucrau ai mei in schimburi inverse sa stea cu noi.
Pe mine ma tenteaza faptul ca acolo sunt copii si tare mult ii plac Dianei,in plus poate nu s-ar mai plictisi atat,ca tot timpul e dornica de duca
Si faptul ca invatza multe e important,dar la capitolul asta chiar nu am pot plange inca ,vad ca prinde repede.Si eu stiam la 3 ani puzderie de poezii - cica m-a invatat bunica de la tzara (mama lui mami,din Bihor) nu cea cu care stateam,olteanca . Eu ma mir cand m-a invatzat,dar pe vremea aia probabil o vizitam mai des... Stiu ca la 3 ani cand am fost in spital cu hepatita faceam furori printre asistente si doctori cu poeziile Bunica olteanca era mai chinuita saraca (de noi evident,ca eram neastamparati rau),cum veneau ai mei acasa incepea cu para: Monica asa a facut,Cristi asa a facut
Vad ca si mami face treaba buna cu Diana,desi mandra o face de ras pe strada
Azi mi-a povestit ce a facut zilele trecute cand a luat-o de la nisip A plecat baietzelul care avea ustensile de nisip si Diana a inceput sa manevreze nisipul cu palmele ,era plin de praf ,asa ca a luat-o si a pus-o pe iarba.De nervi a pocnit-o pe mami,a inceput sa zbiere si in final ... sa smulga cu amandoua mainiel iarba de ciuda Apoi asta e buna de dus la cresa??? Ca vorba Irinei,isi dau alea urgent demisia pe rand

Mergi la inceput

Eu am venit pe la 13 de la birou si dupa aia ,numai bine s-a culcat Diana si am lasat-o iar cu Ghitza ... am plecat sa bantui prin oras prin magazine.In final m-am intzolit (sunt incantata momentan de achizitii)si i-am luat si ei doua cartzulii cartonate sa aiba ce rupe:Cei trei purcelusi si Ursul pacalit de vulpe.Sper sa aiba un pic de rabdare seara,sa ma asculte cand ii citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ce fain Moni, eu nici acum nu am plecat!! pana ajung se inchid si magaznele. Dar ma razbun intr-o sambata, ma duc intr-un oras mare langa mine. si eu trebuie sa mai ntoles am intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii cand vin in iunei acasa.
Gata acum chiar ca plec
Ceau

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira felicitari pt. dintisori!!!
La cresa unde-l duc eu pe Marco, ofera ei pampers, creme, olite, bavetici. eu duc haine de schimb, prosopel si pijama.

Am citi azi la Marco in caiet ca au repetata partile corpului. L-am intrebat azi si mi le-a aratat . si cu mine nu a vrut sa le invete .
Mi-a zis educatoarea ca azi cand i-au scos afara, marco era in tufisuri cu Ana Maria, si o pupa si o imbratisa de numa. Aoleu ce ma asteapta, daca de acum e asa cu fetele. Stie el ce stie, si vrea sa ma obisnuiesc pe cand o pleca de-acasa.

Am fost cu tricicleta afara.
acum adun pufuleti care i-a varsat in living si mergem pana la Real sa iau niste dovlecei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ex. copro i-am facut o singura data pt. gradi. stiu ca daca are ceva virmisori nu ies din prima intotdeauna, si trebuie repetat.
eu nu-l suspectez pe Marco de nimic, cu toate ca se mai freaca pe la nasuc si m-au tampit acasa si mama si soacra ca poate are lambri.

Gata, a papat Danonino si am plecat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Eu cu Diana p-aci ,zburda si face prostii ... cand vine Ghitza plecam afara ...
Surpriza: i-am dat o bucatica de para ( "tine para" ) ca sa-i abat atentia de la suc (vazuse un pahar cu orangina si nu aveam facut pentru ea) Si am avut surpriza sa guste,sa o arunce pe jos si sa-mi zica ... "nu pala"
In schimb roade la greu pe mar,seamana perfect cu mine,ca si mie imi place acru
GIOVA apropo de partile corpului,probabil daca a vazut ca si alti copii le arata,le arata acum si el ! Imitatia

Mergi la inceput