Trebuie facut...altceva...!!!
Eu inteleg ca, citez, "S-au gasit mai mult de 300 de mesaje active. Pentru a nu afecta performanta serverului, numarul maxim de mesaje active ce pot fi prezentate este 300", dar trebuie gasita o alta modalitate de a face acest lucru. Eu nu intru decat maxim de 2 ori/zi pe Dc, si in majoritatea cazurilor imi apare acest mesaj.
Bun, sunt de acord, dar ar trebui gasita o posibilitate de a ne putea selecat subiectele la care participam in functie de interes. Eu de ex. nu citesc la: "prieteni dintotdeauna, astepatnd un ingeras..., odiseea sarcinii, nasteri, prematuri, etc., etc.,, care subiecte sunt f. multe si imi ocupa un mare spatiu. In schimb nu mai pot citi pentru ca nu mai imi apar de la : zona artelor incolo, trebuie sa ma duc la toate forumrile si sa incep sa rasfoiesc pe acolo sa vad daca mai e vre-un subiect nou. Pot si asta, dar imi ia mai mult timp si ma enerveaza.
deci, se poate face ceva la modul sa ne selectam temele in functie de interes?
Multumesc!
Raspunsuri
marius spune:
In general poentru o frecventa de intrare 2ori/zi nu ar trebui sa apara acest mesaj respectiv aceasta filtrare. Ar fi indicat sa faceti un refresh pt browserul dvs sa nu fie o imagine stocata (cookies).
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Decembrie 2007
Steluta spune:
Sunt de acord cu Laura... Se intampla si daca intru doar de 2 ori pe zi, sa gasesc acest mesaj. Nu stiu cat de dificil ar fi sa dezvoltati o optiune ca fiecare user sa selecteze doar subforumurile de interes.
Multumesc.
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
tlaura spune:
Marius, multumesc pentru raspuns; am sa fac si asa!
totusi, ideea mea era, exact cum spune si Steluta(eu am scris cam mult si poate nu m-am facut inteleasa), de a avea posibilitatea sa puem selecta subforumurile de interes pentru fiecare.
Karina spune:
Eu nu pot intra de 2 ori pe zi pe DC. Sint zile in care nu pot intra deloc. Asta inseamna ca trebuie sa fiu pedepsita?
Subscriu la ideea Stelutei. Ar fi foarte util.
Va rrrrrrugam frumos
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Oana_B spune:
La mine n-a mai aparut de doua zile poezia aia cu 300 subiecte active, in schimb se incarca foarte greu pagina forumului...sau poate o fi doar sandramaua mea de vina.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!