Cine vine in Piata Universitatii????

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ceea ce se intampla zilele astea in Parlament ar trebui sa va raspunda celor care va intrebati de ce ar fi bine ca Basescu sa fie presedinte. Introducerea in Parlament prin forta de legi, care sa actioneze in luna ramasa pana la referendum, aminteste de decretele de odinioara, adaptate special, functie de interesele imediate.
Nu, Basescu nu este presedintele perfect. Si si-a depasit atributiile, tocmai sa deranjeze pe cei care fac jocurile. Culmea, sunt si cunoscuti...
Implicarea lui seamana cu o tiranie, sunt de acord, si suntem prea multi bantuiti de amintirea unui dictator. Dar daca tot suspinam dupa un Vlad Tepes, de ce nu am accepta, la inceput, o mana forte?
Imi aduc foarte bine aminte ca propunerea ca Tariceanu sa demisioneze a fost lansata in ideea producerii unui mic cutremur politic, pentru alegeri anticipate. Atunci PD si PNL aveau singure majoritatea, cel mult cu UDMR. Se pare insa ca Tariceanu avea alte planuri...PSD-iste.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Eu sunt "sidefata"

Adicalea astia au data o lege pe langa constitutie care spune ca daca nu se duc 50% din oameni la vot , atunci parlamentul vede el la fatza locului daca hotarasete ca Basescu revine sau nu la Cotroceni?
Am inteles eu bine?!
Si au gasit si o gaselnitza ca desi este anticonstitutional sa nu fie verificat de Curtea Constitutionala?
(Mi-e rau!)

Oameni buni, dar intreb si eu , daca Parlamentul il suspenda pe Basescu ca a incalcat constitutia pe Parlament nu il suspenda nimeni cand incalca constitutia?
Intrebarea nu-i deloc retorica! LEGAL nu exista nici o cale sa fie dati in judeca de cineva, facut ceva! Intreb si eu!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca aveti timp, cititi articolul "Au suspendat si constitutia" din Evenimentul zilei de astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Ceea ce se intampla zilele astea in Parlament ar trebui sa va raspunda celor care va intrebati de ce ar fi bine ca Basescu sa fie presedinte. Introducerea in Parlament prin forta de legi, care sa actioneze in luna ramasa pana la referendum, aminteste de decretele de odinioara, adaptate special, functie de interesele imediate.
Nu, Basescu nu este presedintele perfect. Si si-a depasit atributiile, tocmai sa deranjeze pe cei care fac jocurile. Culmea, sunt si cunoscuti...
Implicarea lui seamana cu o tiranie, sunt de acord, si suntem prea multi bantuiti de amintirea unui dictator. Dar daca tot suspinam dupa un Vlad Tepes, de ce nu am accepta, la inceput, o mana forte?
Imi aduc foarte bine aminte ca propunerea ca Tariceanu sa demisioneze a fost lansata in ideea producerii unui mic cutremur politic, pentru alegeri anticipate. Atunci PD si PNL aveau singure majoritatea, cel mult cu UDMR. Se pare insa ca Tariceanu avea alte planuri...PSD-iste.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

in totalitate de acord......

Dar tot astept sa vina cineva cu un motiv concret si plauzibil sa spuna de ce trebuie eradicat Basescu!

Hai,cei care spun ca-s nemultumiti de el,cei care ne bombardeaza pe noi,astia care-l sustinem!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

atsa-i raspunsul,oameni buni!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput