Cine vine in Piata Universitatii????

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Ce este ciudat in TOATE subiectele referitoare la aceasta tema, este faptul ca postarile sunt axate pe ideea de “contra”......

Contra parlamentului...
Contra nenorocitilor
Contra miseilor
Contra celor de ieri
Contra celor de azi....

Contra a toti si toate.

Ati observat ca VOI nu sunteti in postarile VOASTRE ?
Si atunci, cum credeti ca Viata VOASTRA se va schimba, ca pentru VOI, MAINE va fi mai frumos ca ASTAZI ?

Cu riscul ca voi dezamagi, va spun simplu si direct: DOAR de VOI depinde sa fiti Fericiti. Iar aceasta nu se poate obtine schimband unele aspecte ale lumii inconjuratoare.... presedinte, parlament sau tara... se obtine doar schimbandu-va pe VOI !

Nu mai intelegeti ?
Ia ganditi-va: cate zile de Fericire ati pierdut deja, doar in urma acestor intamplari ? Ati avut macar 5 minute de Fericire in perioada aceasta ?

Va ganditi ca veti fi fericiti maine, sau dupa referendum ?
Dar pana atunci veti pierde inca 30 de zile din Viata VOASTRA.....

Dar atunci, vor fi alte intamplari, alte certuri, alte probleme, alte “subiecte” la moda – alegeri europene, alegeri locale, scandaluri samd..... si iar nu veti avea timp de VOI.....

Fara sa fiu mare profet, va spun pe cuvant: daca veti continua la fel, veti descoperi ca Fericirea vi s-a scurs printre degete. Ziceti ca marineru merita, atii zic ca parlamentarii merita, altii ca extraterestrii merita..... dar eu va zic: NIMENI nu merita sa va pierdeti nici o Clipa de Fericire. Daca va dau toata averea lumii, imi dati mie o Clipa din Fericirea voastra ?

Ce veti face de acum incolo e treaba VOASTRA. Eu am sa plec sa ma Bucur de aceasta zi: e unica si maine nimeni nu o sa mi-o dea inapoi – e Primavara.

Pace tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

PS> Nu-mi spuneti ca “un bun cetatean face nu stiu ce si ia atitudine....”. Am sa consider ca este o gluma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Si acum Basescu este Razgindescu Nu a mai demisionat pentru interesul national. Mi se pare revoltator ca sint unii care il cred cind spune asta.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Te deranjeaza ca a s-a razgandit? Este gresit sa mai judeci odata inainte de luarea unei decizii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Darael, daca optiunea ta este sa traiestiin orice tara, chiar daca hotia este la rang de lege .. ok, este optiunea ta. Sa inteleg ca nu te deranjeaza hotia.

Dar .. din cate stiu eu, din toate minunatiile lasate de Dumnezeu pe pamant nu poti folosi NICIUNA sa te vindeci daca nu te duci sa culegi / cumperi planta, sa faci ceaiul / oblojeala si abia apoi apare vindecarea.

Pe principiul: Dumnezeu iti da, dar nu-ti pune si in traista.

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by brendamitran

Ha!

Vrea sa guverneze singur? A pus el asta?
Asta au interpretat cei carora nu le-a placut ca a incalcat legea "tacerii",cei care s-au simtit vizati de afirmatiile lui.
Nu,nu vrea sa guverneze singur,dar si-a pus un fruntea guvernului un pri kinistru care in loc sa-l ajute la inlaturarea coruptiei,s-a aliat cu cei din PSD(nici nu mai trebuie sa amintim alte partide),si si-a vazut de treaba mai departe.

E greu,e tare greu dupa ce 15 ani ti-ai construit un imperiu,sa vina unul ca Base sa incerce sa ti-l distruga.....
Ati observat cind a venit propunerea de suspendare? Cind Base a inceput sa spuna lucrurilor pe nume.Cind Base a deschis mai multe osare enale celor care ne-au furat 15 ani de zile.
Cind Base a declarat clar ca va lupta pina in pinzele albe....hmmmm.....incomod presedinte,care in loc sa se plimbe cu masina prezidentiala si sa ne faca cu mina de acolo,face "bai de multime",cum le place unora sa spuna.
Care in loc sa fie o marioneta,este un om viu......

Eu nu ma intreb decit atit,in permanenta: de ce se reproseaza lui Base ca nu a facut in 2 ani ceea ce imperiul de dinainte nu a facut nici in 15?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Brenda
Subscriu in totalitate.
Cei care afirma ca Basescu n-a revolutionat sistemul romanesc in 2 ani si ceva de cand a fost numit presedinte, poate vin cu argumente in beneficiul celor care au facut lucruri bune timp de 15 ani.
Eu am senzatia ca unii oameni chiar nu proceseaza mai departe de aberatiile si ineptiile cu titlu de stiri - transmise de Antena 1.
SI totusi, cumbatantii lui Basescu, concret: care sunt "marile pacate" pentru care considerati ca Basescu trebuie dat jos din conducerea statului? Da' concret... nu bateti campii.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

aquariusrpro - Cand Zambetul va fi pe Fata ta, cand Fericirea iti va fi in Inima, cand Pacea iti va umple Sufletul, vei descoperi cu surprindere ca luptand contra cuiva sau a “ceva”.... hotie, teroare, ipocrizie sau ura, sau orice alte “calitati”, nu vei schimba nimic.... chiar daca, printr-o minune vei indeparta pe cel care le practica – altul la fel de “bun” ii va lua locul.

Adevarata schimbare apare doar prin exemplu, Traind TU in Pace si Armonie, exprimand Fericirea si Bucuria – atunci, cei din jur se vor schimba si ei, incet, incet.....

Vorbesti de Vindecare ?
De Vindecare vorbesc si eu. Dupa cum vezi, incerc sa va readuc pe buze Zambetul si in Suflete Pacea – cat de mult imi reuseste, asta voi trebuie sa imi spuneti.

Dar Adevaratul Zambet e atat de rar in zilele noastre....

DARAEL
Fericit Non-Stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

aquariusrpro - Cand Zambetul va fi pe Fata ta, cand Fericirea iti va fi in Inima, cand Pacea iti va umple Sufletul, vei descoperi cu surprindere ca luptand contra cuiva sau a “ceva”.... hotie, teroare, ipocrizie sau ura, sau orice alte “calitati”, nu vei schimba nimic.... chiar daca, printr-o minune vei indeparta pe cel care le practica – altul la fel de “bun” ii va lua locul.

Adevarata schimbare apare doar prin exemplu, Traind TU in Pace si Armonie, exprimand Fericirea si Bucuria – atunci, cei din jur se vor schimba si ei, incet, incet.....

Vorbesti de Vindecare ?
De Vindecare vorbesc si eu. Dupa cum vezi, incerc sa va readuc pe buze Zambetul si in Suflete Pacea – cat de mult imi reuseste, asta voi trebuie sa imi spuneti.

Dar Adevaratul Zambet e atat de rar in zilele noastre....

DARAEL
Fericit Non-Stop

asa este...

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Darael, faina chestie zici tu...
Cat despre mine, sincer, initial am zis ca marg fara nici o retinere la referendum si votez pro Basescu... dar, poate ar fi o solutie sa nu mareg, sa pice el, sa-l voteze pe Becali. Sa iasa asta presedinte... Poate avem nevoie de un dat zdravan cu capul de perete ca sa ne trezim!

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by danitin

Darael, faina chestie zici tu...
Cat despre mine, sincer, initial am zis ca marg fara nici o retinere la referendum si votez pro Basescu... dar, poate ar fi o solutie sa nu mareg, sa pice el, sa-l voteze pe Becali. Sa iasa asta presedinte... Poate avem nevoie de un dat zdravan cu capul de perete ca sa ne trezim!Mamica de spiridusSpiridusul in al treilea an

Unii dintre noi au nevoie cu siguranta de un dat zdravan cu capul de pereti! PE CINE VOTATI FRATILOR DACA PLEACA BASESCU?
Toti cei care sunteti impotriva lui va rog sa imi raspundeti la intrebare! Si nu veniti cu povesti ca sunt si atii care pot face ceva pt tara mai bine ca Basescu, de acord cu voi, dar batalia se da intre Geoana, Tariceanu, Vadim si Becali!!!! ROMANIA, TREZESTE-TE!!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

off topic:

darael, foarte frumos spui, si in mare parte asa este: ce ne batem noi atat capul cu ce se intampla in jurul nostru cand ar trebui sa cautam doar sa fim fericiti in singura viata pe care o avem la dispozitie?

dar, te rog mult, explica-mi si mie: atitudinea de mai sus nu intruchipeaza egoismul pur? Unde e Aproapele in cazul asta?

multumesc,

b

Mergi la inceput

pitzinuca - intrebarea ta este una normala, dar, raspunsul la ea il stii deja:

Nu poti Darui “aproapelui” decat Ceea ce Ai,
Nu poti Invata “aproapele” decat Ceea ce Stii,
Nu poti Arata decat Ceea ce Traiesti.....

Asa ca Oricine, daca vrea sa Ajute cu Adevarat, nu sa mimeze sau sa insele sau sa manipuleze (in diverse scopuri mai mult sau mai putin evidente), va trebui sa inceapa CU EL INSUSI !!!

Iti dai seama si singura ca, incercand sa vorbesti despre ce nu ai sau incercand sa dai ceea ce nu ai, mai devreme sau mai tarziu cei implicati te vor intreba.... "bine, bine, dar TU de ce nu faci ce ne spui, TU de ce nu ai ce vrei ca noi sa avem...." si atunci oamenii te vor judeca, evident.

Exemple in acest sens poti da chiar tu - sunt nenumarate din pacate in jurul nostru (faliti care iti vorbesc cum sa faci bani, indivizi plini de ura care vorbesc despre toleranta, zgarciti care predica darnicia, samd).

Asa ca eu iti spun: in ceea ce am scris Nu este egoism.... defel.

Caci, daca esti atenta, Oricine a ajuns sa Obtina ceva, mai devreme sau mai tarziu va Impartasi cu cei de langa el..... dar aceasta este alta discutie.

Pace tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop

Mergi la inceput