Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dani, hai ca se vede burtica bine asa ca nu te mai plange!
E frumusica! Bebe isi intra in drepturi si incepe sa se arate!

Nana, 18+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mama, m-ati zapacit! Ati inceput sa bagati frica in baiatul meu. Se tot intereseaza ce e cu testele astea, daca nu ar fi bine sa le fac si eu... La 20 de saptamani mai pot face TT? Pe 8 mai am programare la morfofetala, la Iosup. El poate depista daca ceva nu e in regula? Nu mi-am pus niciodata problema ca bebe-campion ar putea fi altfel decat perfect. Nici acum nu mi-o pun, dar deh! nu sunt de capul meu...
Danielle, nu mi se pare ca ti-a mai crescut burta. Sincer. Nu inteleg, insa, de ce te framanta atat de mult chestia asta. Sunt tipe la care nu se vede cine stie ce si fac ditamai magadaul de bebitz sau altele care au un burtoi cat toate zilele si au un prunc mic si topit.
Eu sunt chiar ca un butoi, dar asta ma supara rau. Nu e chiar o mandrie sa stii, pentru ca ma gandesc ca o sa imi plesneasca pielea rau si o sa raman cu o gramada de vergeturi... Asa ca tu sa te bucuri ca burtica ta nu a facut buuummm, ci ca se dezvolta treptat, cum e si normal, de altfel.
Voi ati inceput sa aveti arsuri in capul pieptului? Pe mine ma zapacesc... O sa iasa al meu rocker direct...

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 17 saptamani, in burtica la mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Fetelor, va zic la revedere pana luni!

Weekend placut!

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Carpatina stiu ca ai spus ca nu le judeci ci doar ca nu le intelegi pe cele care refuza testele dar eu sunt una care am refuzat TT si imi doresc totusi un copil sanatos si nu ce o fi. Imi doresc sa fac toate testele sigure Eco morfologice si chiar amnio daca e nevoie dar nu TT pt ca asa cum ziceai si tu e doar o statistica nu un test si X ala oricat de mare ar fi nu te poate linisti pt ca exista si 1 ala si exista chiar aici pe forum o mamica care a stat linistita ca i-a iesit TT bine si a avut totusi un copil cu SD ca sa nu mai vorbesc de cazurile de TT pozitiv cu copii sanatosi. Din cate am citit chiar si amnio nu detecteaza toate malformatiile dar e cea mai sigura deocamdata.Eu nu vreau sa influentez pe nimeni cum ai zis si tu fiecare ia decizii pt ea doar am vrut sa-ti spun punctul meu de vedere si imi doresc ca toate sa avem copii sanatosi si frumosi.Myral20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

carpatina weekend placut.
danielle incet incet creste si burtica
Annisia inca nu am arsuri... insa vezi si tu daca nu cumva apar cand mananci ceva anume. Iar TT se face intre 14 -20 saptamani, iar in general se recomanda intre saptamanile 16-18.

Madalina, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nana bebe misca de zor si asta ma linisteste.in o burtica asa mica,nu stiu ce spatiu are el.
annisia nu ma stresez ca poate bebe o sa fie micut sau mare.nu imi fac griji de asta ci ca toate aveti burtici maricele si la mine abia se vede.nu stiu cand o sa inceapa sa se vada si la mine asa bine,nici bluzilete ptr burta nu le pot purta inca ca nu am ce pune in ele
sa stii ca poate nu o sa imi plesneasca piele pe burta,dar sanii imi sunt ciuruiti de vergeturi deja,mai ales pe dedesupt.pana si pe picioare si fund mi s-a crapat pielea.ma dau cu o gramada de creme,dar degeaba...imediat mi se usuca pielea si crapa iar.e tareee nasol!
alehiam

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katrin spune:

Nature...e greu, sunt convinsa, insa, vei gasi forta necesara sa treci peste asta si sa mergi mai departe..fii puternica!noi suntem alaturi de tine..
Roxana, ma bucur mult pt tine..ca, in cele din urma, totul este in regula..

Dragelor, nu am mai scris de multicel, insa urmaresc totul zilnc cu mare atentie..de multe ori chiar nu am nimik a spune..
Noi suntem bine(eu si viitorul bb Luca)si asteptam morfo de 20 de sapt sa ne linistim ca totul e ok.
O singura problemutza as avea si eu: am tensiunea cam mica si a inceput sa-mi creeze stari naspa..la modul k ma ia cu lesin, mi se infunda urechile, imi tziuie, si simt ca mi se inclesteaza si mainile..ce D-zeu as putea face?

Va pup si sa aveti grija de voi.

Katrin 16+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Danielle,eu te inteleg cu siguranta.Si la mine abia mi se zareste burtica de ma intreaba toata lumea unde il ascund,si am si eu 17 sapt si cateva zile.Dar ce ma incanta e ca Tati imi spune tot timpul ca am o burtica frumoasa asa ca nu mai imi pasa.Plus ca eu inainte de a ramane insarcinata faceam cate 100 de abdomene pe zi si aveam o burtica plata,aproape lipita de spateasa ca cei care ma cunosteau bine pot spune ca am ditamai burtica.Si la fel ca si tine mi-au crescut sanii ceva de speriat.Te pup,numai bine

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Si eu fac parte din grupul vostru, dar, din pacate, din lipsa de timp reusesc doar sa va urmaresc din umbra, nu si sa particip la discutii.

Acum am intrat sa-i spun Katrinei ca nu are ce face la tensiunea mica decat sa bea multe, multe lichide (este si o explicatie medicala, dar nu stiu eu sa explic si prefer sa nu scriu prostii). Si eu am tensiunea mica, in general cand simt ca ma ia cu lesin beau apa (eu nu beau cafea deloc).

Noi suntem bine, azi facem 20 de saptamani, la ultimele 2 ecografii a stat bebe cu fundul la noi si nu a vrut sa ne arate ce este, in schimb il simt cum misca. Stefi, fetita mea, accepta pana acum foarte bine ideea de a avea un bebe "numai al nostru", sper sa fie asa pana la sfarsit.

Sarcini usoare in continuare!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Danielle,eu te inteleg cu siguranta.Si la mine abia mi se zareste burtica de ma intreaba toata lumea unde il ascund,si am si eu 17 sapt si cateva zile.Dar ce ma incanta e ca Tati imi spune tot timpul ca am o burtica frumoasa asa ca nu mai imi pasa.Plus ca eu inainte de a ramane insarcinata faceam cate 100 de abdomene pe zi si aveam o burtica plata,aproape lipita de spateasa ca cei care ma cunosteau bine pot spune ca am ditamai burtica.Si la fel ca si tine mi-au crescut sanii ceva de speriat.Te pup,numai bine

teo

o sa ne creasca si noua burticile in curand.sunt sigura... o sa le aratam la lumea intreaga

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput