Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nature....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

quote:
Originally posted by Raluca

Nature, multa putere !

Lavinia, eu am probleme cu pulsul, super marit uneori asa ca , azi, mi s-au prescris medicamentatie si relaxare...

Azi la echo puiu era bine, se agita de zor....parca innota, frumoasa senzatie, sa tot stai sa-l privesti!

O noapte linistita...

salute, am aceeasi pb cu pulsul...ce medicatie ti-a dat tie?

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Nature, iti doresc multa putere!!! sa te intorci in odisee! de dragul fetitei si al sotului.
cand vei avea puterea sa povestesti, desi ne vom intrista toate, sper sa o faci.

oooofofof, ma ingrozeste gandul ca SD nu mai respecta limita de varsta, parca era vorba dupa 35 de ani sa ne facem astfel de griji.
oare o fi avand in familie, in trecut, cazuri de SD?

15 cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

lunea trecuta mi-a fost fff frig la serviciu, conducerea cica de pe 15 aprilie gata cu caldura,
si de atunci dureri si intzepaturi scurte in partea de jos, din ce in ce mai dese.
ieri am fost la un control
si dr mi-a zis scurt: iminenta de avort
acum iau duphaston si no-spa, stat in pat cumintzica
mi-am luat medical, cica 2 saptamani macar pana trece criza

fetelor, cele care aveti dureri, si voi aveti asa intzepaturi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citesc si ma ingrozesc de fiecare data. Oare cand se vor opri toate aceste nenorociri si cand odiseea noastra isi va urma cursul frumos asa cum este normal?
Nature , sunt cu gandul la tine.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alinus, pune mana si ia-ti medical cat va fi nevoie. Nu iti ridica nimeni statuie daca stai la servici si risti sa ai probleme cu sarcina din cauza frigului. Bebe este cel mai important!
Multa sanatate!

P.S. Eu nu am luat deocamdata no-spa, desi am in casa, nu a fost nevoie multumesc lui Dumnezeu, insa fina mea, care a avut tot iminenta de avort, a luat pentru ca ajuta la relaxarea uterului, si din cate stiu si ea avea intzepaturi.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

ramonaiani, felicitari pentru
mihailescu teodora felicitari pentru

anca78, ma bucur ca testul ti-a iesit bine

Ca si Nature, va indemn sa va faceti toate analizele indicate de doctori. Sincer, nu va inteleg pe cele care refuzati. Sa nu credeti ca va judec... e alegerea voastra. Dar nu cred ca vreuna dintre noi, la intrebarea "Vrei un copil sanatos, sau vrei un copil fie ce-o fi?", ar alege ca raspuns partea a 2a...
Stiu ca fiecare dintre noi speram ca n-o sa ni se intample chiar noua... dar mi se pare nefiresc ca,in lumea de azi, in care medicina permite luarea unei decizii in deplina cunostinta de cauza, sa refuzam sa stim.
Accidente genetice se pot intampla la orice varsta... si dovezi am avut chiar in odiseea noastra...

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinus_25
oooofofof, ma ingrozeste gandul ca SD nu mai respecta limita de varsta, parca era vorba dupa 35 de ani sa ne facem astfel de griji.
oare o fi avand in familie, in trecut, cazuri de SD?

NU a existat niciodata o "limita de varsta"... Probabilitatea este mai mica pana la 35 de ani, insa ea nu este 0.

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mult noroc tuturor gravidutzelor, stati linistite si calme! Si luati-va medical cat mai mult ca sa nu va mai stresati pe la serviciu ca e inevitabil.
Nature....multa multa putere!!!

Emma 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Imi pare asa de rau, Nature! Multa putere sa o iei de la capat!

Ramona, felicitari pt majoreta!

Teodora , felicitari pt bebe Mihnea!

Raluca, ma bucur ca esti bine si tu si puiul tau.

Andreea, dotat baiatul tau ! pe mine una m-a impresionat ! Ce misto ai denumit poza : puta. Hi-hi-hi

Tomassa, chiar ma gandeam zilele astea ca sigur la a doua sarcina voi fi si eu mai putin stresata si panicoasa !

Roxana, bine azi ? k daca nu, am eu surplus de energie....Pupici !

Annisia, eu pledez pt Yannis ! Asa mult imi place...

Ripley, cred ca esti disperata cu bona. Eu de acum ma gandesc cu disperare cum o sa gasesc una de incredere !

Alinus, ia medical si ai grija de tine !

Va pup,
Gabriela
18 +

Mergi la inceput