Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nature
Doamne Ajuta sa iti revii cat mai curand si sa treci peste durere!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

zozela,
ID-ul meu de messenger este: mada_ele04 iar adresa mada_ele04@yahoo.es
astept sa ma contactezi
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana pai da ca nici la mine nu prea se intelegea da aia banuiesc fetita ca vad ca la baieti se vede f clar. Deci daca poti pune poza ca sunt cam putine fetite pe aici.Daniela scrie pe prima pagina la zile de nastere dar pana in 35 ca m-am uitat si eu dar am uitat cat exact.Din cate am auzit eu nici nu conteaza varsta se poate intampla la orice varsta doar ca mai rar.Myral20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nature, sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog ca Dumnezeu sa-ti dea puterea de a trece peste durerea asta imensa! Imi pare rau, scumpo!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Nature, si o imbratisare din suflet!!!!

Fetelor, eu azi ma simt mai bine, ma mai doare capul, dar tensiunea e ok. Azi dimineata am sunat cu panica la medic si mi-a zis sa nu ma ingrijorez, ca nu influenteaza acum inainte de 20 de saptamani, mai ales daca a fost doar un episod. A zis ca poate fi din cauza oboselii si a stresului si sa ma odihnesc mai mult si sa am mai multa grija.

Oricum, azi mi-am luat capsule de usturoi. Eu incerc sa am grija , dar la birou am mult de lucru, am o sefa panicoasa si ca vremea, lucrez cu oameni (proprietari de case de milioane si chiriasii lor) si oboseala si stresul sunt inerente. Azi i-am zis sefei ca imi scurtez ziua de munca de la 7.5-8h la maxim 6. Oricum eu nu am salar normal, ci sunt platita la ora. Deci, cat muncesc, atata primesc. Ar fi bine sa pot trage tare, dar nu e posibil, efectiv corpul nu ma asculta, capul o ia pe ulei si oboseala isi spune cuvantul. Avem nevoie de bani, mai ales acum cu bebe, dar sanatatea e mai importanta si daca le iau mai incetutz nu se face gaura in cer.

Acum ma duc sa ma intind, ca peste 2h ne vine la cina un partener de afaceri si am de gatit (nu fac nimic fantastic: platou cu diverse tipuri de branza, sunca si struguri, iar la felul principal am niste felii de rulada de vita pe care le dau la cuptor si o sa fac niste orez fiert cu o salata ceva langa). Dar tot exista sanse sa ne "intindem" pana tarziu...

Va pup si va doresc o zi frumoasa si weekend placut!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu vreau sa sperii pe nimeni, dar eu am un coleg de serv cu copil cu SD si aveau pana in 30 de ani cand l-au facut, varsta ambilor parteneri, adica atat mama cat si tatal aveau pana in 30 de ani (vreo 28 cred). Din cate stiu eu parca Nature are 33, o varsta super ok, mai ales ca e al doilea copil. Daca e sa se intample o nenorocire, eu cred ca varsta nu conteaza, se poate intampla la orice varsta... din pacate.

16+

Mergi la inceput

Mihailescu Teodora, asa stresata si cu multe ganduri am trait eu sarcina cu Tudor, prima mea sarcina. M-am temut de IR-uri marite, de colul scurt, etc. etc. Din fericire totul a fost bine, dar din ce citeam ma panicam.
Acum sunt mult mai relaxata si ma pot bucura cu adevarat de ce mi se intampla. O traiesc din plin, cu ganduri pozitive si mult optimism desi colul tot scurt este. Insa ma gandesc ca daca a tinut el o sarcina la termen, o va tine si pe urmatoarea. Sper din suflet ca starea asta de bine sa ma tina pana la sfarsit si sa fie bb sanatos si norocos.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna dimineata gagici!
Aniast, ce putza ca e ditamai carbasanul... Iossup trebuia sa scrie langa sagetica ”mataranga”... Glumesc... E dragut, oricum. Pacat ca ne-am nascut prea devreme...
Si eu m-am simtit aiurea ieri. Am avut ceva palpitatii si dureri de burtica. Plus ca baiatul meu m-a tinut pana noaptea tarziu, ca sa citim toate numele de baieti de pe site... Dracu m-a pus sa i le arat... Si-a ales Dante si mie nu mi se pare extraordinar. Dante e foarte rece si dur, in timp ce Yannis e mai cald, mai fin. Nu am putut sa comentez, pentru ca insemna sa nu ma tin de cuvant cand i-am spus ca e numai alegera lui si atat. Nici eu nu l-am intrebat cand am ales Yannis. Dar toata lumea a fost incantata de optiunea mea. Sper ca prietenii si nasii sa nu fie de acord cu Dante si sa il convinga ei sa il schimbam... Altfel, asta e si gata! Sa il injure pe ta-su...

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 17 saptamani, in burtica la mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu am revenit la treburile casnice, desi ma misc cu incetinitorul. Sunt foarte afectata de prietena mea si de Nature. Nu ma simt in stare sa citesc nimic, si nici atat sa postez. Dupa amiaza voi merge in locul lui Nature la Badiu, sper sa nu anuleze si programarea de azi. Cat despre Nature...este la spital acum. Dar este o femeie puternica si minunata. .

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nature, sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine.

Roxana, nu am apucat ieri sa-ti spun cat de rau imi pare si de prietena ta. Sper sa depaseasca si ea cu bine momentul si sa gaseasca puteri sa o ia de la capat.

Eu am tusit aproape toata noaptea, am luat primele no-spa, 1 aseara, 1 dimineata de stres ca am scuturat burtica la greu.

Iar bona mea mi-a dat vestea proasta ca mai sta pana imi gasesc o alta, are pb de santate si nu face fata la 8 ore, Sunt necajita si disperata, pt ca ea e un om extraordinar, facea deja parte din familie, calda si calma se poarta minunat cu Ana. Ce dracu' ma fac acuma, sa incep iarasi sa caut bona? E un cosmar

Ripley 14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput