Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
Raluca spune:
Nature, multa putere !
Lavinia, eu am probleme cu pulsul, super marit uneori asa ca , azi, mi s-au prescris medicamentatie si relaxare...
Azi la echo puiu era bine, se agita de zor....parca innota, frumoasa senzatie, sa tot stai sa-l privesti!
O noapte linistita...
Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
anca78 spune:
Buna fetelor.
Nature, imi pare atat de rau...sa dea D-zeu sa treci cat mai repede peste momentele acestea.
Astazi am primit rezultatul la TT: NEGATIV
Am fost atat de bucuroasa....mi-am luat o piatra de pe inima!
Ma puteti ajuta cu un mic calcul? Daca UM a fost pe 28.11.2006, cate saptamani am? Nu prea inteleg...dr.zice ca am 20 iar dupa calculele mele am 18...
Si inca ceva: daca ai placenta jos inserata, mai ai voie sa faci sex? Medicul mi-a spus doar sa nu stau mult in picioare sau pe scaun si sa nu depun efort...
Anca
mihailescu teodora spune:
Offffffff,iar au inceput vestile triste!Am fost asa deprimata dupa ce i s-a intimplat Alexandrei,apoi m-am bucurat de rezultatele bune ale Roxanei,azi dimineatza am citit si despre prietena Roxanei,ca in seara asta verdictul nemilos dat Patriciei sa-mi puna capac!
Nu stiu daca si voi traiti perioada asta minunata,cu o mare frica in san,cu o strangere de inima!
Credeti-ma pe cuvint,nu m-am bucurat din tot sufletul pina acum!Desi am astept 1 an si ceva acest miracol,am facut nshpe tratamente de fertilizare,laparoscopii,bla-bla,cind mi-am vazut minunea in pintec,am zis ca nu exista lucru mai important pe lumea asta!
Dar ma panichez f des!
Motive nu am in ce ma priveste,toata ctr-oalele au decurs normal,rezultate f bune si TOTUSI.......mi-e frica!
Aaaaaaaaaaa,in seara asta am aflat si noi culoarea caruciorului::BB Mihnea!
Asta daca nu ne razgindim la nume!
Iosup a fost f simpatic si glumet,dar eu am avut niste emotii ca-mi exploda capul nu,alta!Tati e extaziat!
Si sa stiti:va citesc cu nesat zilnic,dar decit sa scriu mesaje pesimiste,mai bine tac!
De ce nu ferecam usa asta de la Odisee mai bine?
Multi pupici,pe burtici!
Mihnea
si
Teodora 14 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
Fetelor,am si eu o mare rugaminte:la ce ora se deschide GENETICLAB?Si pt.TT tre' sa fiu nemincata?La ce ora sa ma duc sa-mi recolteze?
Multumesc!
Teodora 14 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
aniast72 spune:
Nature imi pare tare rau. Sa-ti dea DD putere sa treci peste asta.
Betty78
myral, printre pregatiri de bagaje, cautat itinerarii pe net pentru calatoria noastra, n-am putut sa ma abtin sa nu scanez repede "putza" la cerere si sa o postez aici. Stiu, stiu...e bine dotat...
putza
Andreea 20+ cu
Roxana_G spune:
Neata. Am dormit foarte adanc, sper sa ma simt mai putin lesinata azi, desi nu am prea multa energie deocamdata.
Teodora M, parca la 9 se deschidea Geneticlab. Eu am mers nemancata sa fiu sigura.
Andreea, bine dotat baiat, asa e! Si noi avem o poza d-asta si sotului meu i-a trebuit ceva timp sa se lamureasca care e putza, cica o vazuse dar era cam mare si se gandea sa nu fie altceva.
Pinacolada, multumesc ptr nr de tel, nu am sunat, dar de altfel nu am facut nimic in sensul gradinaritului, ca urmare a caderii fizice si pshice de ieri.
Anca, de la UM ai 20 de saptamani. Atat am si eu si am avut uM 26.11.
Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
alehiam spune:
Neatza de la mine
teodora, ramona felicitari pentru carucioare
teodora sper sa nu fie prea tarziu cand iti raspund. La genetic lab este deschis de pe la 8, dar mie mi-au zis sa nu vin mai devreme de 9 jumate si ca nu este necesar sa fiu nemancata. Asa ca am ajuns pe la 10 si un pic, si in 5 minute am fost gata, am avut timp sa ma intorc chiar cu acelasi tramvai cu care venisem .
anca78 saptamanile de sarcina se calculeaza de la data ultimei menstruatii - asa si eu, am avut ultima menstruatie pe 30 noiembrie, asa ca sunt in saptamana 20 . Uite poti folosiCalculatorul asta pentru aflarea datei nasterii. Si FELICITARI pentru TT negativ...
Annisia esti dragutza cum incerci sa mai inveselesti atmosfera
tzuc insanatosire grabnica
Madalina, 20+
myral spune:
Of Nature eu niciodata nu-mi gasesc cuvintele in asemenea momente dar astept sa ne scrii sa te descarci sa ne spui amanunte (asta daca poti).Tzuc sa treaca infectia cat mai repede si sa scapi de tratament.Andreea multumesc mult intradevar dotat. La mine la 17 sapt nu seamana deloc dar poate al meu e mai putin dotat si inca nu se vedea.Astept totusi si o poza de pasarica daca se poate ca acum mai mult la asta ma gandesc. PleaseMyral20+
Roxana_G spune:
Myral, esti haioasa cu poza de pasarica. Am eu una de la fie-mea, insa sa stii ca nu intelegi nimic. Decat ca scrisese Iosup alaturi: "labii" si a facut o sagetica.
Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
danielaradu spune:
are cineva idee cati ani are nature?
17+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png