Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 25
Roxana_G spune:
Andries, pai iti dai seama ca daca aveam meleonu aveam si gradina.
Oricum si casoiu fu destul de rezonabil, ca noi l-am contractat de vreo 3 ani aproape si s-au lalait o multime, dar macar nu au urcat preturile. Acum se face un complex asemanator alaturi si pretul pentru casa cu gradina respectiva este dublu. cat despre Pipera, sa ne facem intelese, ca eu stau nenica spre centura incolo, nu la centrul de protipendada. ![]()
Gabriela, ai nume pregatite pentru ambele variante? ![]()
Eu una rup usa spre casa, ca am muncit prea mult azi. Pupici. Mai intru diseara de acasa.
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
mandarinutza spune:
La multi tuturor sarbatoritelor 

Eu a trebuit sa ma duc azi pe la servici(ca sunt in concediu medical) sa le arat colegilor mei cum sa faca niste rapoarte. Vroiam sa stau doar vreo ora, doua si pana la urma am plecat pe la 3.Cert e ca am plecat cu burica intarita de acolo, asa ca raman tot in medical deocamdata.Mi-am luat si de lucru pt acasa.
Inainte sa intru pe forum ma suna de la Fortis, eu aveam eco programata pe 8 mai la Iosup, la 10.30, dar am rugat sa ma anunte daca se elibereaza ceva mai devreme.Si m-a reprogramat pt maine dimineta. Asa ca maine mergem la eco.
Mandarinutza
20+
danielle02 spune:
andries eu mi-am cumparat ditamai garderoba ptr burtica si le port chiar daca nu am ce pune in ele si de cate ori incerc hainele mele normale,toate imi vin iar eu am bagat banii in haine cu 2 marimi mai mari,ca sa imi vina burta si sa nu ma stranga 
acu trebe sa le port ca daca nu...mi le zboara domnul meu pe geam
zice: eu ti-am zis sa nu le iei ca nu iti sunt bune 
o sa imi creasca si mie burta...sper...
roxana nu prea imi place sa ma razboiesc,dar daca e cazul...o fac.nu ma las usor batuta.daca am zis ca ploua de jos in sus...apoi asa e. ![]()
ce ma bucur ca nu am dea face cu secretare bagarete si altele...
imi imaginez ce nervi ai avut tu.eu ii spuneam cate ceva intre ghilimele de nu se vedea ![]()
danielle
18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
moldoveanca spune:
Danielle iata-ma din nou alaturi de tine.Eu trec prin asta in fiecare zi cu toate cunostintele:vai ai sa faci un copil mic si slab ,vai dar sigur ai atatea saptamani?Imi vine sa urlu.Si sunt obsedata acum ma uit la fiecare jum de ora in oglinda.Dar azi am fost sa probez o rochita ca peste o luna si ceva cununam si am gasit una mulata si elastica si se vedea frumusete de burtica asa ca sunt decisa sa o cumpar
Te pup si nu mai fi nervoasa
teo
Annisia spune:
Fetelor, a mai avut cineva probleme de genul Roxanei_G cu Iosup? Adica sa ii dea diagnostice gresite si sa nu observe anumite probleme la echograf? Bai nene, nici nu mai stii in cine sa mai ai incredere in ziua de azi. Daca nu e asa de bun, atunci la ce il mai lauda lumea atat?
Offf, ma duceam cu inima larga la el. Acum ca stiu ca mai da si gres... iar o sa stau ca pe ghimpi. Sa ma duc la dr. Albu? Ala e spagar foc, dar tot asa cica e pe meserie... EU CU CINE VOTEZ NEICUSOARE?
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati
teodoran spune:
Dragele mele, bb-ul asta mci al meu, nu sta o clipa locului, azi-nopate nu am dormit deloc. Probabil pana ma obisnuiesc cu loviturile.
In alta ordine de idei, va tot vorbit de case si de gradini. Am si eu un teren de 420 mp si vrem sa ne apucam de casa. Problema este ca mi se pare ca sunt foarte scumpi arhitectii...offf, si cel car era mai i eftin mi-a facut o schita de nu mi-a placut deloc, dupa el, zici ca sunt la bloc.
20+ 
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Morgano spune:
Nana, Andries, va doresc sa va reveniti cu greturile, stiu cat de cumplit este, incearcati macar cu fructe, carnita usoara si legume, de undeva trebuia sa ia bb cele necesare.
Dani, Roxana - nici eu nu sunt razboinica, eu comentez fte calm.... e drept ca cer palme nu alta ce pot scoate pe gura, insa ieri mi-am iesit din minti pt ca nu suport nervii altora fara motiv, darmite pe ai mei
, insa uite ca pt cateva secunde trag acum min. 10 zile cu firele... mi s-a umflat rau mana si ma doare fte tare la orice miscare. Colac peste pupaza Ana tot maraie ca nu-si poate da bluza jos - noua ei joaca - si nu ma lasa sa-i pun scutecul, tot da din picioare si i se pare fte distractiv ca ma vede turata, insa mi-e frica sa nu-mi scape vreo 2 in burtica.
Gabriela, nu lucrezi fte departe de biroul meu, poate tragem o fuga la o cafea cand avem ambele timp. Eu chiar am un program cum mi-l fac.
Dani, cat despre faza cu prietenele sau cunostintele binevoitoare... lasa-le sa vb, gura lumii e sloboda, nu pune la suflet toate tampeniile.
Ripley
14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
danielle02 spune:
teo cate saptamani ai tu?
eu m-am saturat sa le zic la toti ca sunt insarcinata si sa imi zica : zau??!!?? nu se vede...
asa ca,o sa imi creasca ea burtica si or sa vada ei singuri
si eu ma uit in oglinda mereu,seara cand ma duc la culcare se vede burta si cand ma trezesc...o disparut 
gabriela imi inchipui cat chin ai tu acum cu mana lovita si bebe mic.din partea lumii...ii las sa vb cat pot,pana le seaca gura ![]()
danielle
18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Fetelor, a mai avut cineva probleme de genul Roxanei_G cu Iosup? Adica sa ii dea diagnostice gresite si sa nu observe anumite probleme la echograf? Bai nene, nici nu mai stii in cine sa mai ai incredere in ziua de azi. Daca nu e asa de bun, atunci la ce il mai lauda lumea atat?
Offf, ma duceam cu inima larga la el. Acum ca stiu ca mai da si gres... iar o sa stau ca pe ghimpi. Sa ma duc la dr. Albu? Ala e spagar foc, dar tot asa cica e pe meserie... EU CU CINE VOTEZ NEICUSOARE?
Parca si cu Albu a fost o "poveste" pe aici... Sunt experiente si experiente... Faptul ca mai da si rateuri nu-l face mai putin bun. Asa ca mergi acolo unde iti spune instinctul sa te duci...
16+ cu
Ioana