Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 8

ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by ianusca
Trebui sa va zic ceva!!
Joi i-am cumparat lui Ian un body portocaliu pe care scrie : maine spun mama. Vineri eram in bucatarie, inchisesem usa sa nu vina dupa mine si-i pregateam papita.A inceput sa maraie pe la usa si a zis de cateva ori mAMA tare si clar. Nu-i asa ca e o coincidenta uimitoare!!Sper sa mai zica si de acuma incolo!!!!
Bravo, ianusca, felicitari

Ionela

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

pisicuta si matei spune:
'Seara!
Multumim din suflet fetelor,sunteti tare dragute si va trimitem un mare mare .
Nu am facut party,i-am facut lu Matei o budinca fara gluten si cu lapte de soia si el a suflat tare tare lumanare inainte sa il filmam
dar am repetat si pt camera
si sper sa reusesc sa va pun filmuletul si in rest l-am scos in parc si l-am dat in toate masinutele,buburuzele,trenuletele din parc
.A fost mama mea si bunica mea pe la noi si cumnatul
.Noi o sa ii luam cadou tobogdan
Ianusca ma bucur foarte tare ca te-a strigat si poate asa stai si tu mai linistita,caci eu sunt sigura ca nu vor fi nici un fel de probleme si o sa vorbeasca foarte bine si mult
O seara placuta
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Laura25 spune:
quote:
Originally posted by ianusca
Trebui sa va zic ceva!!
Joi i-am cumparat lui Ian un body portocaliu pe care scrie : maine spun mama. Vineri eram in bucatarie, inchisesem usa sa nu vina dupa mine si-i pregateam papita.A inceput sa maraie pe la usa si a zis de cateva ori mAMA tare si clar. Nu-i asa ca e o coincidenta uimitoare!!Sper sa mai zica si de acuma incolo!!!!
Bravo, Ian! Ia uite ce fericita ai facut-o pe mami! La cat mai multe cuvinte si propozitii de acum.
Laura

Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

LoraG76 spune:
'Neata! Mi-e un somn!!!
Ce mai faceti? Ma gandeam ca am vreo 3 pagini de citit...
Catalina, LA MULTI ANI pentru Matei! Scuze ca n-am putut intra ieri sa iti spun, dar nu am stat pe acasa...
Adriana, bine ati revenit in tara!
Ianusca, felicitari pentru "mama"! Pupici lui Ian!
Ionella, l-ai adus deja pe Alex? Ati ajuns in Bucuresti? Cred ca o sa-i fie tare dor de libertatea de la tara...!!!
Va scriu eu mai tarziu, ca tre' sa-mi beau cafeaua!
Chiar, a dat cineva cafea? Daca nu, dau eu!
Lora, mami de Iustina

lunna27 spune:
Ianusca felicitari!!
Pisicuta cam cat ajunge un tobogan din ala??
Adriana bine ati revenit in RO,acuma te intreb cand veniti in Piatra(asa-i ca-s curioasa tare?? )
Andreea zi-mi te rog,crezi ca pot veni o sedinta la aerobic sa vad daca imi place?Ma refer sa nu platesc din prima abonam. ci doar sedinta...!
Lora ia zi-ne cum v-ati distrat voi la tara ?
Mai,noi am petrecut ieri o dupa-amiaza la tara,la un gratarel,impreuna cu ghici cine...Ana,sotul ei si Casandra,a fost frumos numai ca a cam batut vantul!V-as spune mai multe dar trebuie sa-mi dea Ana voie
Fata mea inca doarme asa ca inca nu mi-am facut cafeaua,ca sa n-o trezesc
Dana

lunna27 spune:
Am uitat....LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE ZILEI DE AZI!!!!Azi e sf. Gheorghe!!!
Dana

LoraG76 spune:
Ana, trezeste-te, povesteste-ne cum a fost ieri la gratar!
Noi sambata am fost in strand, Iustina s-a jucat f. frumos pe acolo, apoi am mers pe Carlomanu si am mancat acolo, i-a placut si ei tare mult ca a avut unde alerga in voie, a cules floricele etc. Ieri am mers impreuna cu sora sotului meu si cu cumnatul in Codrii Pascanilor, la un gratar, e acolo o poienita ferita de vant care ne place - ei stau in Pascani si de aia am ajuns pe acolo - si apoi pe la bunicii lui Eugen, ca stau pe aproape, din padure am coborat direct la ei in gradina. Nu am mai dormit sambata la tara, ca era frig, asa ca am lasat pe alta data.
A, sa va povestesc ce-a facut Iustina la cumnata mea, ieri - i-a pictat putin peretele proaspat vopsit din sufragerie cu crema de ghete......ce mai, promite...are talent, fata!
Poze din week-end:
http://good-times.webshots.com/photo/2236920010099413604hzJYwj
Lora, mami de Iustina

LoraG76 spune:
A, chiar! Daca e vreun Gheorghe pe-aici sau prin familiile voastre, "La multi ani"!
Lora, mami de Iustina

ana1980 spune:
neatza...
Uram si moi La multzi ani! celor cu nume de Gheorghe, sau variante derivate
{b]Lora[/b] eu m-am simtzit excelent,sotul la fel, iar Casandra - nu mai am cuvinte sa va zic. Nu a stat o clipa. S-au jucat in nisip, pana le-a ajuns in chilotzi(Casandrei i-am mai adus jumatate de kg si acasa in papuci)
; s-au plimbat cu tricileta si cu o motocicleta, cu mingea, i-au stresat un pic pe baietzi(pe Paul si inca un prieten - cand faceau tot felul de garaje si drumuri pavate prin nisip) Bineintzeles ca de mancat au mancat din mers, adica in timp ce se jucau mergeam si le dadeam sa manance. Deci sincer a fost excelent. Dar de alte noutatzi ii dau voie Danei sa va spuna, ca nu vreau sa-i stric placerea
Ana si
Casandra