Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 26

lunna27 spune:
Adriana sper si eu sa iasa cum ati vrut,noi acolo ne-am facut de curand biroul pt Paul!Pai a primit saracu' sot ordin sa va duca peste tot pe unde stie Vad ca v-ati rezolvat cu netul...sunteti la RDS???
Lora poate intrii si tu macar putin putin maine pe la noi pe aici sa ne saluti!!Dai si tu un gratar ceva ....asta ca tot ziceai de gratar....
Auzi Adriana,ca acum ma gandeam...ce-o sa faca saracul tau sot cu atatea femei prin jur?N-o sa se simta nasol ??Intreb si eu....
Mai,dar restul pe unde sunteti...?
Noi abia am ajuns,l-am adus si pe Paul acasa ca a fost la tara de aseara,ne pregatim de bagat in pat !
Dana

ana1980 spune:
Uite ca suntem si noi pe aici...
Danapai e cam fotbalista pana acum
Adriana eu vin momentan...
In rest nimic nou sub soare. Cu ziua de manie nu ma agit prea tare...nu sarbatoresc 1 mai din obisnuintza
Ana si
Casandra

ana1980 spune:
Buna dimineatza...
Nimeni pe aici? Eu care credeam ca mai citesc ceva
Casandra a facut un pic de febra si nu stiu de la ce. Sper sa nu fie ceva grav...or mai creste maselutzele.
Suntem si oi invitatzi la gratar azi, dar nu stiu daca vom merge...e cam nasol afara.
Voi ce facetzi?
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
neata!
Si noi pe aici,sta, pe acasa ca e cam nasol pe afara .
Ana sper sa nu fie nimic grav,poate e de la maselute totusi!
Dana

Adriana_78 spune:
Dana, e un RDS jos in bloc, e insa inchis. Cred ca la ei vom merge. Sotul vroia wireless, fara cablu adica, sa poti avea internet in toata casa, nu stiu insa exact cum se procedeaza.
Acum scriu de la Laptopul lui, ca are o cartela de internet de la Vodafone, stii din aia care se baga in laptop - poti scrie oriunde esti, e super, insa pana acum a avut laptopul in birou.
Ref. la duminica ... sotul m-a intrebat cate fete vin si daca e obligatoriu sa stea si el printre noi
Ana, sanatate Csandrei, sper sa nu fie nimic grav.
Ce pacat ca e asa o vreme urata - in Piatra e mereu asa innorat?
Noi am fost ieri in Kaufland - mi-a placut tare mult - nu era asa aglomerat si gasesti de toate - am cumparat o gramada, de bucurie ca am dat peste un magazin asa frumos, ca la Billa in Iasi, ma apuca durerea de cap la cumparaturi.
Lora, voi ce faceti azi?
Adriana si Lara

mira_m spune:
Buna, sper ca v-ati distrat bine, fetelor!
Noi tocmai ne-am intors de la munte, unde in ciuda vremii schimbatoare, am petrecut super!
Fiica-mea a alergat, s-a distrat, a avut companie masculina de aceeasi varsta!
N-am apucat sa citesc ce ati scris voi ca ne ducem la somnik, suntem rupti toti trei!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

andreutza23 spune:
salutare!
slaba miscare pe aici! se pare ca lumea sarbatoreste desi e asa de urat!
adriana bine ai venit in oras, sa speram ca te vei acomoda repede!
in primul rand vreau sa va spun ca, din pacate nu pot veni duminica sa ma intalnesc cu voi pentru ca e ziua fratelui mai mare al mamei care sta la sf. gheorghe si sotia lui vrea sa ii facem o supriza si sa mergem la el. asa ca voi fi plecata in week-end. daca apare vreo schimbare va anunt.
pe de alta parte eu sarbatoresc ziua muncii prin munca, adica facand curatenie si spaland rufe.
ne mai auzim!va pup
http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006

lunna27 spune:
Adriana bineinteles ca nu e asa urat intotdeauna in Piatra,asa s-a nimerit acum,oricum zona e mai rece fata de Iasi pt ca avem muntii cat de cat aproape!Pai asteptam sa va puneti net cat mai curand,am inteles ca la RDS e ok,noi avem de la Ambra!
Andreutza pai e nasol ca nu poti veni,poate ca pana la urma va schimbati planurile
Mira pai v-ati distrat nu gluma,ati fost la Izvor sau la Durau??Ati pus-o de-o logodna ceva asta apropos de fiica voastra!!???
Bai,dar cred ca iar vb singura pe aici
Dana

mira_m spune:
La Ardeluta am fost, Dana, la cabana unor prieteni!
Ce logodna, fii-mea il pupa....el insa era teribil de reticent! Ca sa vezi cum sunt barbatii cand sunt mici!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!