Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 22

Adriana_78 spune:
Mai Dana, da' ce ai cu biata soacra? Duci la tara flori artificiale, pai acolo la aer ea poata sa aiba f. bine d-aia adevarate! Si cred ca alea artificiale nu sunt nici f. ieftine.
Cred ca cel mai bine e cand dorm copiii ... insa au sigur programe diferite de somn, apoi ce te faci daca nu vor sa adoarma sau se trezesc dupa jumate de ora? Ca asa se intampla mereu, cand ai tu treaba, atunci nu vor sa doarma
Oricum, sa vedem ce zic si celalate fete si stabilim o ora.
Aropo bebi si noi vrem sa mai facem unul anul asta - sau ma rog, sa-l concepem, ca de iesit cred ca nu mai pana la Revelion
hai ca ma duc sa mai strang din lucruri, sa profit cat e Lara cu mama pe afara
Adriana si Lara

ana1980 spune:
O ora e mai greu de stabili, asa ca stabileste tu, Adriana o ora si noi ne conformam
Ana si
Casandra

mira_m spune:
Foarte frumoase pozicile, Dana!
Elinia de unde ai descarcat tu filmulete cu tae-bo de pe eva.ro, ca eu nu am gasit?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

ellinia spune:
Mira a trecut ceva timp de atunci, cateva luni, poate pe la arhiva le mai gasesti sau daca dai o cautare pe google la tae bo sa-ti dea si ceva pe eva.ro.
Adriana e cam greu sa stabilesti o ora pentru toata lumea. Mie de exemplu mi-ar conveni cat mai dupa-amiaza dar ma supun majoritatii fireste! Aseara mi-am dat seama ca pe 6 e ziua soacra-mi asa ca o sa mergem dimineata sa facem un gratar acolo, iar dupa-amiaza probabil ca o sa venim negri de la fum.... Eh, vedem noi!
Azi sunt un pic cam indispusa... cat de curand s-ar putea ca sotul meu sa plece la Bucuresti pentru vreun an jumate. Iar perspectiva de a ramane singura cu doi copii intr-un oras pe care nici macar nu-l cunosc foarte bine nu ma incanta deloc. Dar asta e! Ma amagesc si eu ca nu e pentru mult timp...
Pana una-alta mergem si noi intr-un wk preungit la Campulung. Am fost si acum vreo doua saptamani la o fosta colega de facultate a sotului, acum mergem pe la manastiri cu inca o familie. Ne intoarcem in cursul zilei de luni. Sper sa fie in regula cu asta micul! De regula se adapteaza usor dar mereu am emotii cand e vorba de dormit in alta parte cu el!
Ma apuc si eu de treaba! V-am pupat!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

LoraG76 spune:
Ellinia, ma bucur ca plecati, va mai odihniti si voi, sigur lui Stefan o sa-i placa. Imi pare rau ca esti cam suparata, o sa te descurci tu, stiu ca e greu...dar nu inteleg care 2 copii, mi-a scapat mie ca ai 2 sau esti insarcinata?!
Lora, mami de Iustina

crissandrada spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Ellinia, ma bucur ca plecati, va mai odihniti si voi, sigur lui Stefan o sa-i placa. Imi pare rau ca esti cam suparata, o sa te descurci tu, stiu ca e greu...dar nu inteleg care 2 copii, mi-a scapat mie ca ai 2 sau esti insarcinata?!
Lora, mami de Iustina
Asta voiam si eu sa interb....
Criss

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

crissandrada spune:
Sa stiti ca va citesc, dar de scris nu prea am timp la servici.
Adriana cel mai bine cred eu - repet e doar parerea mea - este sa stabilesti tu o ora si noi ne conformam. Cine poate bine, cine nu asta e. Daca ne vom da toate cu parea nu vom mai ajunge la nici un rezultat ca fiecare are alt program si alt ritm de viata si somn la copii . SAU minoritatea se va supune majoritatii.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

ellinia spune:
V-am bagat in ceata... scuze! Sotul meu are un baiat de 15 ani din prima casatorie care locuieste cu noi de aproape patru ani. E ca si copilul meu chiar daca diferenta dintre mine si el e exact diferenta dintre mine si sotul meu, si diferenta dintre el si Stefan, adica 13. Noi mergem din 13 in 13 .
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Adriana_78 spune:
Ellinia, bine ca ne-ai lamurit, ca saream acum si eu cu intrebarea: de unde 2 copii?
Nu am gasit la Peco Rovigneta, cica nu mai au, acum au la Posta. Acolo mi-a zis insa ca pt. masinile inmatriculate in afara, nu dau
Nu stiu de unde sa iau.
Atunci, daca ma lasati pe mine sa hotarasc, va astept pe la mine/noi in jur de ora 16.
Adriana si Lara

crissandrada spune:
Adriana eu am luat LUNI de la peco. Poate nu aveau la acel peco si au la altul...
Andreea mi-am luat si eu cartea si e super.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)