Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mmmm si eu! Ce n-as da sa fiu acolo la restaurant cu fetele sa pap ceva bun si sa stam la barfa!

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

DIn pacate eu sunt absenta la intalnirea cu fetele. Nu am avut curaj sa ma ridic din patutz pt ca vad ca durerile sunt la fel de mari. Poate o sa mai fie vreo intalnire si pt noi bolnavioarele!

25+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fetelor, n-am vrut sa disparem asa, ca magarul in ceata, mai ales acum cand voi puneti tara la cale (la propriu!!) Cred ca ne-am agitat prea tare dimineata si cu iesitul din casa, si cu vestile bune si acum bolesc in pat cu dureri de burta... Asa-mi trebuie, daca ma reped ca Haplea! Fug inapoi in pat, dupa ce va pupacesc pe toate! (Luna, mai tine-le un pic in frau, ca ne trezim cu un guvern de dictatoare si ce ne facem?!)

Lia S25 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Ce-or face fetele noastre la intalneala? Cu ce bunatati s-or delecta? Ce naspa de noi, "provincialele" ....nu putem decat sa stam cumintele si sa asteptam primele impresii "la cald" si pozicile.
Mama-mama ce fierbere o fi acolo, mai ales daca sunt si cu pitici!
Fetelor, v-asteptam cu newsu'

Joujou21 saptamani cu Matei Cristian
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Azi a fost prima zi de servici, mai bine nu ma mai duceam ca m-au si luat in colimator. Si a venit una dintre directoare nervoasa foc ca de maine sa ma duc pe teren si a inceput sa urle la mine. Am intrebat-o ca ce are de e suparata pe mine, si a dat-o cotita logic. Ideea e ca mie in fisa postului nu imi este scris ca am atributii de control pe teren si sincer nu vreau sa merg in control pe teren gravida fiind. M-a deranjat enorm ca a zbierat aiurea la mine, o vedeam ca efectiv nu avea de ce sa se lege si a gasit toate chitibusurile din birou si a tipat si la mine si la fete. E foarte usor maine dimineata sa merg la doctor sau sa imi iau medical ca imi da in secunda 1, dar cu orice risc ma duc si ii spun ca in situatia mea nu ma duc pe teren. La fel de bine imi pot lua program redus de lucru. Eu nu inteleg modul asta de lucru si slava Domnului am lucrat in locuri mult mai agitate si in posturi mult mai de raspundere decat aici. Niciodata nu am fugit de munca, insa aici efectiv mi se pare abuz sa ma trimiti fortat pe teren. Si pt ca m-am enervat ca s-a tipat aiurea la mine, ma doare burta, ma doare capul si mi-a crescut si glicemia brusc. Am inteles ca au facut liste cu ce femei gravide sunt in fiecare departament, chestie care nu o inteleg sincer, pt ca am depasit acele vremuri ma gandeam de persecutie. Offfffffffffffffff, cred ca asa ii salut din mers pe cei de la servici daca nu ma lasa linistita.
In alta ordine de idei, e aberanta faza cu Basescu, avand in vedere ca ne va rade o lume intreaga,iar parlamentarii aia care dorm si vegeteaza in posturi caldute prin parlament pe banii nostrii isi bat joc de noi. Rusine sa le fie ! Nu ca l-as iubi enorm pe Basescu, insa cine ar putea candida la presedentie? Becali, Vadim, e vreunul bun ? Sincer, eu nu vad pe niciunul bun sa candideze la alegeri. PLus ca daca se fac alegeri alti bani alta distractie, si banii aia de unde sunt? De la noi. Cum bine zicea cineva aici cu ceva pagini in urma, in loc sa se canalizeze fondurile astea spre sanatate, invatamant, pensii, etc ii aruncam in alegeri, ca deh suntem putrezi de bogati si avem un PIB zdrobitor. Cred ca nu se realizeaza ce impact va avea astea pe piata valutara, bursiera, in afaceri (procesul legislativ se va bloca), nu stiu daca vor mai avea loc, vai de noi.
Asta de unde acum 2-3 zile dadeau o statistica cum ca au scazut f tare nasterile spre deosebire de divoturi, avorturi si mortalitate care luand aceeasi perioada de referinta (febr 2007 fata de ian 2007) crescusera. Dar de ce nu se intreaba de ce cresc divorturile. de ce scade natalitatea? Un procent ridicat e legat de bani, si la divorturi si la natalitate. Poate cand vor fi copii nostri mari sa se schimbe ceva in tara asta, desi..................
Scuze daca m-am intins cat o zi de post dar trebuia sa imi vars oful undeva.

Jeni23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Dragele mele, acum m-am intors de la doctor, baietelul meu are 900 de grame:).

In alta ordine de idei, magazinul din Rosetti recomandat de Adela este ok, hainutele sunt foarte dragute si colorate, din pacate sunt pentru burticute mai mici decat mine. Sunt, din ce am vazut, de la Mammystic. Erau niste bluze bestiale si pantaloni de in in culori pastel superbi. Cred ca or sa mai aduca si altele, ca azi era prima zi de functionare si nu erau expuse toate produsele. Preturile sunt comparabile cu Rococo. E de vazut, oricum.

In schimb mi-am gasit doua tricouri si o salopeta de doc foarte simpatica in magazinul Titan, la et. 3. Aici preturile sunt cam ca la Tara Fashion. Erau foarte multe modele de bluzite, n-ai cum sa pleci de acolo fara sa iei ceva.

BBPuck
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Eu nu ma pronunt in ce priveste politica pt ca ma enervez si ma fac mai ceva ca o rosie la fata. Sunt f indignata de mizeria cu care ne improasca "oamenii" politici si am jurat ca nu ma mai vede nimeni nici macar legata la votare

Andicu din cate stiu eu si mi-au spus si doctoritele (de familie si gineco) luna a saptea se face in sapt a 32-a. Acu, nu stiu...

Jeni cam asa e la stat cu sefii Scot niste aberatii... de oameni incuiati Nu baga in seama, daca insista... da-i niste foi de concediu si gata sau, cum spunea cineva pe aici, da-i cu "ignore"

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by BBPuck

Dragele mele, acum m-am intors de la doctor, baietelul meu are 900 de grame:).

BBPuck
25+

Felicitari, BBPuck! Wow, ce puit voinicel ai. Bravo lui, ca cresca mare si sanatos si sa va bucurati unul de celalalt! Eu n-am facut inca nici o morfo, asa incat n-am idee cam cat cantareste pitica mea...

Lia S25 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Lia, multumesc mult de tot de urari. Cred ca e cam mare pentru varsta lui:) Seamana cu Dl. BBPuck, care la nastere avea 4.3 kilograme:)
Eu am facut eco normala, dar l-am rugat pe doctor sa-mi spuna cat are.

BBPuck
26+ si Serban/Calin/Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu s-a intors nici una din fetele de la intalnire sa aflam si noi impresii?

25+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput