Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

V-ati gasit, huh? Dictatoarelor!

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Eu vreau ministru de externe: ca oricum mare lucru nu as avea ce strica la capitolul "imaginea Romaniei" si in plus as sta toata ziua "in vizite de lucru" prin diverse tari... si la standard de protocol!!!

ily 24 saptamani

Mergi la inceput

Mey vreti sa candidez si eu la presidintie? Uite campania si PROMISIUNILE mele: va dau no-spa, scobutil, elevit, duphaston etc gratuit cat vreti si cum vreti voi. Va investighez IR-urile mai bine ca Tutunaru, va fac echo o data pe saptamana (toate astea gratis normal), va platesc CIC 100% timp de 3 ani cu posibilitati de prelungire pana la 6 ani si...ma mai gandesc. Ce ziceti ma votati?

Mychidutza cine e Querrida?

Luna 23 sapt+

Mergi la inceput

Querida e Oana Zavoranu

ily 24 saptamani

Mergi la inceput

Am vorbit la telefon cu un prieten bun care e ginecolog la Filantropia si i-am spus de problema de la eco cu "indici de rezistenta cu valori crescute" la artera uterina dreapta. Mi-a zis ca intr-adevar, trebuie sa-mi masor saptamanal tensiunea, ca nu e de gluma, mai ales ca asta se agraveaza in ultimul trimestru de sarcina.
Pe de alta parte, sper sa nu fie probleme, ca el mi-a zis ca are multe paciente cu problema asta si majoritatea nu patesc nimic... insa... cica mare grija cu monitorizare tensiunii si a greutatii.
OOOFFFF Doamne !!!!

ily 24 saptamani

Mergi la inceput

Ily stai linistita, de obicei cand mi se spune ai grija cu tensiunea, mie imi si creste de la stres! Deci incearca sa nu te stresezi prea mult.

Luna 23 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

buna fetelor!

Stiti ceva de targul Kidex 27-29 aprilie de la Romexpo din Bucuresti?Merita vazut ? As vrea sa achiztionez cateava lucruri pt bebe(carut, patut ,hainute).

28 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

ily7, eu sunt una dintre "fericitele" care a inceput lupta cu HTA (hipertensiune arteriala) indusa de sarcina. Vezi ca am initiat si un subiect pe tema asta aici.
Daca ai intrebari si te pot ajuta cumva, cu mare placere. Important este ca nu trebuie sa te sperii si sa fii 100% optimista si increzatoare ca totul va fi bine! Plus ca riscul este una, certitudinea este alta....eu una am cam trecut de risc....ma indrept vertiginos spre certitudine. Dar totul va fi bine si in iulie vom fi 3, impreuna cu bebelusha Mara Teodora!

multi !

Andra
25/26 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Paticut, felicitari pt eco, sa-ti traiasca baietelul frumos si sanatos.

Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ily, multa sanatate. Nu te necaji, important e ca s-a depistat o posibila problema, deci se poate preveni, daca-i asculti pe dr totul va fi ok.

Mmmmm, nici nu vreau sa ma gandesc ce basculeaza fetele acum la restaurant...

Ioana, Luna, u back, mersi.

Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput