Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Va pup fetele! Taaare dor mi-a fost de voi.
Am avut foarte mult de lucru la serviciu si nici n-am apucat sa citesc ce-ati scris (oricum o sa-mi ia ceva timp). Stu c-am tras chiulul la marea arta dar am de terminat un program pana sa intru in concediu si, zau....am senzatia ca timpul asta e grabit rau!!!! Acusi intram in MAI!!!!
Pe scurt am fost la echo marti si suntem bine amandoi, am scapat de pericol...dar tre sa am grija cu efortul. De sapt viitoare termin cu utrogestanul si gravibinonul si sper sa nu mai am in veci nevoie de ele. Puiul meu are 711g si e un zglobiu, dragul de el. Am incercat sa-l prind intr-o poza da', spre rusinea mea, discheta s-a stricat pana am ajuns sa-i vad mutrita lui fecior-miu. Asa ca data viitoare mergem cu camera la echo...sa-l prindem in mishcare, dom-le!

Multa sanatate si pupici pe burtici!

Shpiry 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Poate n-ar trebui sa fiu chiar asa de disperata, dar eu am pus pana acum 15 kg!!!!....Fetele...oare am sa dau vreodata jos chilele astea?...nici nu ma recunosc cand ma uit in oglinda, parca si fata mi-e straina....cu gusha si falcutze .

In sfarsit am facut si noi nishte pozulici de la Pasti.

http://good-times.webshots.com/album/558742457rewBFn

Pup fetele dragi!

Shpiry 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

AM CITIT DE M-AM SATURAT
ANYA,TE VAZUI IN POZADAR AVEAIBURTICA ASCUNSA DUPA SCAUN...SI VOIAM SA TE INTREB DACA TU SI LA AL DOILEA BEBE NASTI CU PERIDURALA?
AAAAAAAAAAA,SI ERA SA UIT
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIII FERICITI
FETELE,CUM INTALNIT VOI FARA NOI?DE SUPARARE MA DUC SA-MI FAC O INGHETATA MARE DE CASA.....SUNTETI TARE FRUMOASE TOATE.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 26+
[url="http://new.photos.yahoo.com/poze/albums"/]poze Iosua[/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

orchis, scuza-ma daca sunt indscreta, dar ia-o ca pe o curiozitate a unei foste paciente a lui Tutu. Tu analizele alea de coagulare nu le-ai facut si la inceputul sarcinii? de biochimie si urina inteleg, dar celelalte de ce le faci acum, au fost ceva probleme?

AndraSapt25 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

pup si eu fetele si merg a citesc din urma caci am foarte mult de recuperat.
ati fost foarte harnicute zilele acestea

23+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Olguttza, ! De-abia astept sa intram pe forum laanul pe vremea asta, sa povestim de nazbatiile domnisoarelor!

Diana, Casa de piatra si de la noi! Sa fiti mereu fericiti si sa va bucurati impreuna de momentele astea frumoase. Spunea cineva foarte frumos acum cateva pagini sau capitole ca nu multi copii au privilegiul de a fi alaturi de parinti in momentele atat de speciale. Uite, bebele vostru o sa apara in fotografiile de nunta, iar tu vei fi o mireasa minunata, sunt sigura!

Andreea, multumim pentru fotografii! Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Ma uit mereu si mereu la ele, poate ma vad si pe mine in vreun coltisor! (Glumesc, desigur!)

Shpiry, felicitari pentru bebe sanatos si voinicel! Las' ca scapam noi de toate medicamentele astea si cand o sa ne tinem minunea mica in brate, asta o sa ne vindece de toate cele! Pana incepi sa-ti dai seama ca-i a ta, ca nu stii ce sa-i faci, ca-i asa mica si fragila etc. etc. Eu vorbesc acum pentru mine, fiindca sunt la prima sarcina si am 0 experienta cu bebelusii! Ce ma faaaaac??? Cumva nasc eu, dar cum trec e primul an?!

Salut, nma!

Lia S25 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Diana, felicitari si Casa de Piatra! asteptam poze cu miresica burticoasa !
Shpiry , felicitari pt baietel si ma bucur ca ai scapat de stres!
Andreea, e tare bine bebele tau! ma mai linistesc cand vad si eu bebei mai mari. Abia astept joia viitoare sa vad cat mai are al meu, ca la 24 sapt. avea 750 g deja si m-a cam ingrijorat dr ca e cam mare.
Joujou, si eu simt la fel ; doar mici zone care se intaresc. La fel am scris si eu cap trecut, ca ma simt de parca imi face bebe nod in cate-o parte a burtii, caci se intareste , dar numai pt cateva secunde si apoi se relaxeaza. Hmm, deci astea sunt contractiile alea Braxton-Hicks ??!!?! ca eu sunt cam nauca, nici pana in ziua de azi n-am inteles care sunt alea dureroase (cred ca n-am avut, ca-mi dadeam eu seama) si alea ne-dureroase!

edit: am uitat sa spun ca m-am uitat si la pozele Andreei si imi place tare mult poza aia cu voi in care v-ati bagat burticile la inaintare! se vad asa frumooos!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetele, alea nu sunt clasicele cotractii nedureroase! contractiile nedureroase sunt cand intregul uter se face ca bolovanul!

Aylin, 22+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna ziua fete dragi !
Am vazut defapt am savurat pozele de la intalnirea voastra-superbe toate. Sunteti toate niste frumoase, are dreptate ce-l ce spunea ca femeile insarcinate sunt frumoase. Daca eram si eu in Bucuresti veneam categoric. Poate data viitoare.
Am rezolvat problema de la servici, m-am dus dimineata dna derector si i-am spus clar ca pe teren nu ma duc, si ca doctorul mi-a spus clar sa merg doar 4 ore la servici, dar ca eu stau program normal de 8 ore. Si dupa minciuna asta am tras un zambet larg si m-am scos. Am scapat. Asta dupa ce aseara am avut contractii si in plus ma durea groaznic spatele ma si speriasem, ma gandeam ca daca nu inceteaza ma duc la spital. Dar s-au potolit si azi mi-a fost bine.
Multumesc mult celor care m-ati sustinut, sunteti toate deosebite ma bucur ca sunt contemporana cu voi. Si mereu ma gandesc la servici ca mi-e ciuda de mor ca nu am net la servici da deh daca sunt toti incuitati acolo, ce sa le fac ?
Weekend placut dragele mele va scriu asta pt ca a inceput weekendul si pt ca ne mai citim zilele astea pe aici, nu scapati asa usor de mine !

Jeni23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by andicu
Abia astept joia viitoare sa vad cat mai are al meu, ca la 24 sapt. avea 750 g deja si m-a cam ingrijorat dr ca e cam mare.

hauliu!!! pai io ce ma faccc (,) cu-a mea care la 25 de sapt. avea 1000 g?????? mie mi-a zis doar ca e destul de marisoara (ma rog, per ansamblu, cu toate masuratorile), dar ca e numa bine!!

si ca vorbirati mai antzartz de nastere, io-s oricum crizata: e clar ca, cumva, tot o sa nasc, insa ma inspaimanta si nasterea naturala si cezariana in aceeasi masura...mi-e si frica sa deschid subiectu sapt. viitoare, la control...

ce de cacofonii facui...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">27+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput