Mamici de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
Samurai-lady spune:
Am skimbat si noi azi saptamana,am ajuns in 25 saptamani.
Samurai-lady
25 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
liadorian spune:
Inghetata pentru toata lumea!!!
Am luat rezultatele: anticorpi absenti! Vorba Laviniei, poate are bebelina Rh negativ (desi n-as vrea sa aiba si ea bataia asta de cap pe care o am eu! Oricum, de acum sunt informata si daca e nevoie, o dascalesc si pe ea!
)Vedem ce se mai intampla la 28 de saptamani, dupa care chiar ma culc pe-o ureche.
Orchis, felicitari pentru flacaul voinicel! Bine-ai spus: odihna e sfanta! sa bag si eu bine la cap...
Lavinia, medicul meu e din Suceava, deci tot aici voi merge la comisie. Ce ma speria pe mine era tocmai "comisia", gasca de medici care sa ma cotrobaie prin coltisoarele cele mai ascunse. Dar daca nu e cazul, m-am mai linistit... Cat despre materiale de citit, am sa le dau un dosar cat o caramida!
Ily, felicitari pentru curajul de a avea totusi un copil al tau, pe langa o cariera frumoasa! Te intrebam daca esti la prima sarcina tot din cauza Rh-ului - teoretic, prima sarcina e sigura, in sensul ca e putin probabil sa apara anticorpi la mama, daca nu au existat transfuzii anterioare (cu Rh pozitiv), daca nu apar sangerari intrauterine etc. Daca nu intri in categoriile de mai sus, cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme.
Salutare, Mama Samurailor!
Lia
S25
Miruna Demetra
aylin_tarcan spune:
lia lia lia 

bravo lia!!! si multumim pentru inghetatica! tare buna e! miam!
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
ralucapio spune:
[quote]Originally posted by Samurai-lady
Si eu,si eu sunt tauroaicaaaaa
Pe 1 Mai 
Si noi tot tauri incapatanati suntem ...dar de 5 may.
20 si .... 
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Luna1quote:
Originally posted by madabout2003
Fetelor sunteti multe tauroaice pe aici ca si eu sunt una?
MADA21+, cu
Poze de vacanta
Mada eu sunt tauroaica pe 4 mai. tu pe cat esti?
Luna23 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
te suspectam eu Luna ca esti tauroaica... eu pe 28 aprilie!MADA
21+, cu 
Poze de vacanta
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Buna dimineataLuna... si eu m-am trezit de vreo ora again! eu dorm in reprize! tu banuiesc ca muncesti in reprize. Tot cauti neuronul ala de transporta informatia pe care aveai sa o discuti cu mine?
ce neuron sotios!
Despre vaccinul antitetanos eu am vorbit cu o moasa care mi-a zis ca e indicat sa se faca in trimestrul III de sarcina pentru ca la nastere o sa avem parte mai mult sau mai putin de instrumentar METALIC! daca moasa a spus prostii astept sa ma corectati! dar nu dati prea tare! Intrebare... care ar fi contraindicatiile pentru a nu face acest vaccin? ca sa ne lasam pe mana lor ca totul e sterilizat si nu nastem in caruta nu mi se pare suficient de SIGUR!
ralucapio iti doresc sa rupi tricoul din purtat!numai tie sa-ti placa! indiferent ca vei incapea cu tot cu bebe in el sau il tii de pijama
asa e cu marimile universale, mai ales ca nu stiam cati cm. aveti fiecare cu si fara burtica!
Pozele de la intalnire sunt pe PRIMA PAGINA in ALBUMUL FOTO. Asteptam si restul pozelor...
karligutza,sapt.29 si
printesa din burtica
Karligutza neuronul a murit de tot iti zic eu. Nu stiu ce se intampla cu el si cica mai vreau si sa fac degree cred ca-l termin in 10 ani cu neuronul meu.
Am citit din urma, n-am retinut nimic, deci iarasi neuronul bata-l vina, va urez sa va simtiti bine si revin. Ia uitati aici:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=177268
Luna
23 sapt+
lorinaoo1 spune:
Lia nu-ti trebuie toate hartagele pe care le ai tu. Iti trebuie un referat facut de medicul tau, o adeverinta de la locul de munca cu nr total de zile de concediu (si desfasurat pe luni) si o copie dupa fisa de observatie din spital (pe mine ma internau in ziua cand expira concediul si mergeam la comisie in timpul internarii, pt ca pe baza fituicii de la comisie imi dadeau biletul de externare si concediile). Atat![]()
Lasa ca bebelinele noastre vor avea de invatat de la noi si vor sti ce sa faca, daca or avea Rh negativ. Sper si eu, ca si tine, sa nu fie cazul... ![]()
Lary la mai mare
cu sanatate!
Cine e cu inghetata pe aici? Cred ca mai am si eu un rest prin congelator, dar nu pap acum, ca inca nu mi-a trecut gatutul 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by madabout2003quote:
Originally posted by Luna1quote:
Originally posted by madabout2003
Fetelor sunteti multe tauroaice pe aici ca si eu sunt una?
MADA21+, cu
Poze de vacanta
Mada eu sunt tauroaica pe 4 mai. tu pe cat esti?
Luna23 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosminte suspectam eu Luna ca esti tauroaica... eu pe 28 aprilie!
MADA21+, cu
Poze de vacanta

Si eu cam te suspectam pe tine.Luna
23 sapt+
otim spune:
Lia - ai vazut .... ti-am zis eu ..... Bravo mamico tot asa sa o tineti ....
Cred ca la cate zile de nastere avem de sarbatorit + evenimente placute si fericite vor veni de acum incepand .... o sa o ducem tot intr-o 
Luna - cinste mamicii si celor sase fete cucuiete ...
Otilia
inceput 24+
Laurentiu
andreea c spune:
Buna dimineata...mai pe la pranz!
Alina (Anya) LA MULTI ANI!. Sa-ti traiasca printesele si sa va bucurati de ele. Esti o mamica de nota 20. Mi-a placut la nebunie burtica ta. 
Fetelor intalnirea a fost super. M-am simtit foarte bine si am avut impresia ca ne cunosteam de cand lumea. Imi pare rau ca nu m-am imbracat si eu cu o bluza mai mulata pt. ca nu prea mi se vede burtik in poze.
Karligutza multumesc pt. cadou. Esti o draguta
. Iti tin pumnii sa semene cu tine bebelina pt. ca va fi o frumusete...blonduta cu ochii mari albastrii
.
Jadi merci de compliment
. Esti haioasa foc.
Fetelor care nu ati venit nu stiti ce ati pierdut. Jadi e de coma. Am ras pe saturate.
Hai ca ma apuc de treaba...adica de descarcat poze. ![]()
Andreea
saptamana 29
Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Luna... si eu m-am trezit de vreo ora again! eu dorm in reprize! tu banuiesc ca muncesti in reprize. Tot cauti neuronul ala de transporta informatia pe care aveai sa o discuti cu mine? 
! Intrebare... care ar fi contraindicatiile pentru a nu face acest vaccin? ca sa ne lasam pe mana lor ca totul e sterilizat si nu nastem in caruta nu mi se pare suficient de SIGUR!