Aspirante optimiste > 20 ani (89)
Raspunsuri - Pagina 28
underqueen spune:
baby, ! ce mai faci?
deja capitol nou?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/C8fHp3.png
irinabobe spune:
[quote]Originally posted by gugushtiuc
IRINABOB, nu am auzit de acest medicament, insa dupa denumire suna a un antibiotic. Stiu ca sunt mari sanse de a dauna fatului daca iei antibiotice in acesta perioada. Pe prospect nu scrie daca e sau nu contraindicat in sarcina? Mai bine intrebi un medic.
este intr-adevar un antibiotic din grupa B. pe prospect zice ca nu afecteaza fatul , dar e testat doar pe animale. p net am gasit info contradictorii, si parca nu m-as duce la dr a il deranjez doar pt asta. cred ca o sa mai astept o luna pt proiectul bebe, desi tare nerabdatoare sunt sa trec din nou la treaba.
clauclau spune:
Laura Ioana, acum am vazut ca ti-a iesit si a doua liniuta la test, chiar daca este pala este clar ca esti graviduta, cu fiecare zi care trece o sa fie mai rosie liniuta! FELICITARI din tot sufletul, sa ai o sarcina fara probleme si sa-ti tii copilasul in brate , stiu ca ai multe temeri acum caci ai trecut prin suferinte stiute cel mai bine de tine, dar ai incredere in Dumnezeu , fii optimista si gandeste-te ca totul va fii bine cu tine si bebe.
Ma bucur mult, mult, mult pentru tine, o sa fii o mamica minunata!
CLAU
astept surioara de Razvanel
andreutza23 spune:
Neata!
da ce matinale sunteti si astazi!
Intai LAURA iti tinem pumnii si vb cuiva ne unim energiile pozitive sa fie bine.
Iulia si mie mi-a iesit aseara testul de ovulatie pozitiv, super pozitiv si eu de azi am inceput sa iau duphaston pentru ca sunt Z16. (asa scrie si la tiker). ieri scria time to ovulate si zbang a ieist testul pozitiv.azi chiar m-am gandit de dim sa iau duphaston ca sa se prinda mai bine.
tu zici ca inhiba ovulatia? eu nu stiam.
acum cu dumnezeu inainte, eu am zis sa iau tratamentul ca lumea. si eu am cm de 28 de zile, dar luna trecuta luand duphatson mi-a venit la 30.
http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006
baby_r7 spune:
da ca eu o sa plec la piata si dupa cum va cunosc sigur ve-ti scrie mai mult de o pagina pana sa vin eu...........
Gugule ce faci?
te-ai suparat si numai scrii nimic, sau v-ati mutat pe mess?
Iulia eu nu am luat pana acum medicamente dupa ovulatie, in afara de utrogestan..........si luna asta chiar nu am luat inca nimic..sunt in z18 azi...
nu stiu ce sa iti zic, dar dr. meu mi-a recomandat din z14 in z20 din 2 in 2 zile si din z20 pana in z25 utrogestan vaginal asa ca .........sper ca te-am ajutat cu ceva...
Underqueen
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
iulia25 spune:
ANDREUTZA,ce sincronizate suntem!!!!!
vine bebe?<februarie 2006>
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
baby_r7 spune:
deci nu am rezistat si am deschis
aici un nou capitol......sper sa fie cu noroc.
Clau
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA