Aspirante optimiste > 20 ani (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

ati disparut toate? va ascundeti de mine....

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Eu sunt pe aici Blanche.

Bebe, mami si tati, te asteapta!!!!!
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Am plecat, ma duc sa ma pun in patut ca nu am chef de nimic, am o stare tare molesita si nasoala.Poate o sa intru mai tarziu.
Va pup.

Bebe, mami si tati, te asteapta!!!!!
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

eu am intrat un pic si v-am citit din urma.
iti mai zic inca o data Ali eu sunt aici si te sustin , cand vei vrea sa vorbim....
fetele eu azi am program de asa ca voi intra maine...
pe toate....

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ali si eu cred ca-i imposibil sa ai asa multe simptome de sarcina si sa fie falsa! Mai mergi la un doctor, nu te lasa asa! Nu se vedea nimic in burtica? Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa incertitudine!

Coco, Alina, Gugule nu imi treziti amintiri neplacute, le am cu mine zi de zi Ma straduiesc din greu sa ma gandesc doar la viitor, dar nu trece zi de la Bunul Dumnezeu sa nu ma gandesc la fetita mea

Fetele mele dragi pe toate Ce galerie mi-ati facut, mi-au dat lacrimile cand am vazut! Raportez ca am achizitionat una bucata test (o firma Baby de 25 de mii, care cica arata sarcina la 7 zile de la conceptie). Mai ramane sa-mi fac curaj maine dimineata. Sa nu va mirati daca maine va anunt ca m-am razgandit si fac testul poimaine, adica in Z26, ok?

Aaa, dar ati vazut ca lui Catty i-au iesit mai multe teste pozitive? Tot mai pozitive Sa o pazeasca Dumnezeu de data asta si sa fie o sarcina fara probleme pana la capat!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Laura, am vazut ca ai fost in Antalya la acelasi hotel ca mine, cred ca Titanic. Si culmea, la distanta de o luna.

http://tt.lilypie.com/vbRsp3.png /iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Laurici, sa dea D-zeu sa vezi dublu, abia astept vestea.
Hai Laura

Catty, eu cred ca e si o sa vezi ca data asta DD o sa aiba grija de tine si de puiutul tau.

Va doresc o seara plina de

Olivia
Asteptam bobitza
Nobody is perfect. I'm nobody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Olivia multam fain!

Anais nu am fost la Titanic, ci la Delfin Palace Deluxe Collection A fost extraordinar! Paradis! Dar am mers in plimbare pe la celelate hoteluri din zona si am facut pozici in fatza lor Anul asta am vrea sa mergem la Kremlin. Cica si asta e super!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Vai, fetelor, tocmai am auzit la radio ca o femeie din Algeria a adus pe lume 8 bebelusi.
Ce bine ar fi sa avem si noi in burtici macar o mica parte.

Olivia
Asteptam bobitza
Nobody is perfect. I'm nobody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Laura, noi am stat la Titanic. A fost foarte frumos!!!
Olivia, te cred si eu!! Imi doresc atat de mult un bebe, incat nu am cuvinte sa descriu. Mai ales ca peste 3 zile ar trebui sa vina rusii . Eu tot sper luna de luna ca poate totusi intr-o buna zi o sa vad si eu II liniute.

http://tt.lilypie.com/vbRsp3.png /iulie 2005

Mergi la inceput