Megastar (2)
Raspunsuri - Pagina 18
april spune:
eu nu inteleg de ce se schimba regulamentul de la o editie la alta?
de ce nu au lasat cum a fost anul trecut? sau sa imbunatateasca ceva nu sa inrautateasca.
Anina_n spune:
Edessa, eu am urmarit in reluare emisiunea, duminica, apoi am plecat intr-o vizita si n-am apucat sa mai scriu.
www.youtube.com/watch?v=3Rins7ynk1o" target="_blank">Florin mi-a placut cel mai mult din seara disco. Bravo, Florin !
www.youtube.com/watch?v=879teiydBsw" target="_blank">Maria, www.youtube.com/watch?v=1iWlqk8Np0s" target="_blank">Larisa, www.youtube.com/watch?v=uoQnG9hLtpI" target="_blank">Mihai...slabi !
www.youtube.com/watch?v=3Rins7ynk1o" target="_blank">Cosmin a parasit finala in favoarea lui Mihai.
Urmeaza seara cantecelor romanesti ! O seara grea, zic eu.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
crinuta spune:
Si mie imi place Florin.
Cele mai multe sanse de castig le are totusi Oana. E cea mai matura in cantat, stapaneste bine tehnica vocala.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
cl spune:
Mie nu-mi place Florin...
Oana mi se pare cea mai buna.
Larisa mi-a inselat asteptarile. Alexandra nu-mi place deloc, dar deloc! Mihai, Maria sunt slabuti rau de tot. Dumitru iar nu-mi place, Octavian asa si asa. Imi pare rau ca a iesit Cosmin. Dupa mine, cei care ar fi trebuit sa ramana in concurs, alaturi de Oana, sunt: Cosmin, Daria, Cristina. Ei ar fi trebuit sa ramana ultimii patru din concurs.
Tare slabuta editie!
crinuta spune:
Dupa mine Cosmin, Octavian si Andrei nici nu aveau ce cauta in finala.
Crinuta si Rayan
april spune:
ehee, unde-s cei din editia trecuta???? slaba tare grupa asta.
Oricare ar iesi Megastar tot slab e. Oana e cea mai rasarita, dar nu se ridica la nivelul celor de anul trecut.
Parerea mea.
crinuta spune:
Total de acord.
O alta Andreea nu vom mai avea, ca pe Catalin nu-l pot pune la socoteala ca e slab rau.
Revenind la editia asta, ce imi place la Oana este faptul ca desi are doar 17 ani, se maleaza extraordinar de bine pe genul piesei interpretate, are o tehnica vocala buna, si cum am mai spus, o maturitate neintalnita la cei de varsta ei.
Eu ii prevad un viitor frumos.
Crinuta si Rayan
Anina_n spune:
Si mie, Oana mi se pare cea mai buna ! Florin mi-a placut la seara disco.
Alexandra...e prea sigura pe vocea ei, care nu prea imi place cum suna pe alocuri.
Andrei....nu ma impresioneaza cu nimic, nu mi se pare o voce sau o interpretare deosebita.
Octavian, mi se pare ca ar vrea sa dea mai mult dar....nu poate, nu-i permite vocea.
Iar Dumitru, interpreteaza frumos, dar are o voce prea slaba.
Maria, Larisa si Mihai...am scris mai sus despre ei.
Si da, sunt mult mai slabi ca cei de la editia anterioara.
Abia astept sa vad cum se vor descurca, sambata seara, la cantecele romanesti !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn