Megastar (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by puppe

quote:
Originally posted by Anina_n

Eu nu inteleg ! Le-a zis cineva sa aleaga pe prietenii ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Da, le-a zis Raicu extrem de explicit ca trebuie sa voteze dupa prietenii, ca de-aia se numeste "friendship ticket". Mie una mi se pare o tampenie enorma, dar ma rog...
Editia asta e mult mai slaba decat prima, dupa parerea mea, si singura pe care imi face placere s-o ascult este Oana. Oricum, in "bunul" spirit Universal Music, ea nu va avea nici o sansa sa castige concursul, ca nu se muleaza pe cerintele lor. Pacat ca toti copiii astia pun suflet intr-o competitie care e prost organizata, prost promovata si cu o finalitate discutabila. Adica, ma scuzati, tot ce-i pot oferi castigatorului sunt niste melodii semnate de Moga???...
Poate sunt eu prea rea...

http://community.webshots.com/album/562454738QJIwNs?vhost=community&start=36

Perfect spus!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=2LTLEVC-sfQ&feature=related

Distrati-va si voi, ca eu am ras cu lacrimi..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Jeeeeesus!!!!! In comparatie cu fata asta , participantii nostri sunt mai mult decat Megastaruri....
Merci pentru link, Crinuta!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puppe

Jeeeeesus!!!!! In comparatie cu fata asta , participantii nostri sunt mai mult decat Megastaruri....
Merci pentru link, Crinuta!!

http://community.webshots.com/album/562454738QJIwNs?vhost=community&start=36

Cu placere.
Sunt multe pe youtube. De unele m-am ingrozit de-a dreptul, mai ales la unguri.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Deci, asa e fetelor, cu acel "friendship ticket" ! Inseamna ca am pierdut momentul la care s-a spus despre el, sapt. trecuta.
Va fi razbel, cum a spus cineva din juriu, sambata trecuta !
Oana mi se pare si mie, cea mai buna. Insa, nu te poti pune cu publicul, care voteaza mai mult pe simpatii.
Cat despre iesirea Dariei, eram convinsa ca ea va iesi din concurs. Maria si Larisa se pare ca sunt sustinute de public, desi, nu se descurca prea bine la interpretari. Asa ca, era de asteptat ca va iesi Daria, ca baietii se sustin intre ei, nu ca fetele.
Sambata viitoare va fi seara disco, o seara grea dupa parerea mea. Ori canti, ori dansezi.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Nu e normal sa justifice alegerea pe prietenii. Doar nu e MegaPrietenul ci MegaStarul. Pacat. Mi-e nu mi-a placut nici aseara. E clar ca vor ramane doar baietii. Si apoi o sa-si scoata ochii.....

Dupa mine Maria si Cosmin au fost cei mai slabi. Dar asta e viata. Trebuie sa ai si un dram de noroc.....si se pare ca si prieteni.
Deviza egaStar: pupati-va in .... colegii pt a scapa data viitoare de eliminare. RUSINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

quote:
Originally posted by april

Nu e normal sa justifice alegerea pe prietenii. Doar nu e MegaPrietenul ci MegaStarul. Pacat. Mi-e nu mi-a placut nici aseara. E clar ca vor ramane doar baietii. Si apoi o sa-si scoata ochii.....

Dupa mine Maria si Cosmin au fost cei mai slabi. Dar asta e viata. Trebuie sa ai si un dram de noroc.....si se pare ca si prieteni.
Devizul MegaStar: pupati-va in .... colegii pt a scapa data viitoare de eliminare. RUSINE!

Perfect de acord cu tine! Concursul pierde astfel mult din valoare, intrucat nu mai primeaza calitatile vocale ale cuiva, ci doar popularitatea. Am ajuns sa regret duelurile din editia anterioara, cand cei doi concurenti se mobilizau si dadeau tot ce aveau mai bun (va amintiti duelurile Andreea-Catalin si Deea-Cristina?)Acum...totul a devenit aiurea si e pacat.
Anina_m, explicatia legata de friendship ticket nu le-a fost data de Raicu saptamana trecuta, ci abia aseara, si s-a vazut ca unii erau bulversati (Oana, Andrei, Florin etc). Cat despre seara disco de sabmata viitoare, tot ce sper este sa nu existe vreo reeditare a momentului Roxanei Gheorma (blonda din calificari cu "Deja vu"), desi atunci am ras pana la crampe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Anto(april) ai perfecta dreptate !
puppe, imi amintesc si eu, ce dueluri minunate faceau concurentii, editia trecuta. Alexa, Cristina, Deea si Andreea au fost preferatele mele. Vocile cele mai bune si interpretarile cele mai frumoase.
Acum, imi plac Oana, Alexandra si...nu stiu...baietii nu m-au impresionat, inca.
Sa vedem ce se mai intampla sambata viitoare, care, cu ce interpretare vine !

Mergi la inceput

Dupa mine Maria, Cosmin, Octavian si Mihai nici nu ar fi trebuit sa ajunga in finala.

V-am spus ca seria asta e cu mult mai slaba decat precedenta.

Acum ramane de vazut care va fi constant. Este o calitate esentiala a unui viitor megastar, desi, vorba voastra, ar trebui sa redenumim emisiunea, ca numai despe megastar nu e vorba.

Lupta, in mod normal se va da intre Oana, Alexandra, Dumitru si Florin.
Dumitru nu imi place, dar recunosc ca e talentat, insa, are voce lipsita de volum, iar in afara de asta nu-mi place aparitia lui.
Florin are un timbru cu totul special, dar vocea mai trebuie lucrata.
In plus, e o prezenta placuta pe scena.

Alexandra o imita pe Celine Dion, atat stilul cat si expresia fetei cand canta.
Daca saptamana trecuta mi-a placut, asta m-a dezamagit. Am fost de acord cu fiecare cuvintel zis de Iantu la adresa ei.

Oana, nu m-a impresionat saptamana trecuta, e drept, nici piesa nu mi-a placut, dar saptamana asta a fost senzationala, si pana acum, e cea mai tare.
In plus, imi place caracterul ei, dar bine, asta pot spune si despre Mihai, care m-a impresionat placut din acest punct de vedere.

In ceea ce-o priveste pe Andreea Raicu, am o problema cu parul ei.
Saptamana trecuta a fost pentru prima data cand mi-a placut tinuta ei si coafura, dar ieri, desi rochia a fost ok, parul era casual.
Eu nu pricep frate, cu un par atat de frumos si de bogat, chiar nu exista variante? Ce stilist are? Mereu m-a dezamagit la capitolul coafura.
Sorry, am simtit nevoia sa imi spun si acest punct de vedere, ca tot de Megastar tine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cine a iesit ieri?

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput