Megastar (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Hello!
Primiti-ma si pe mine printre voi, ca mi-s maaaare fan Megastar! Din pacate pt "pasiunea" mea insa nu apuc niciodata sa ma uit pana la capat. In we imi iau acasa fetita (in timpul saptamanii sta la ai mei), si cum stam in garsoniera, pe la 10 si ceva trebuie sa inchid TV-ul ....
Cine s-a calificat aseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

quote:
Originally posted by ioana_du

Hello!
Primiti-ma si pe mine printre voi, ca mi-s maaaare fan Megastar! Din pacate pt "pasiunea" mea insa nu apuc niciodata sa ma uit pana la capat. In we imi iau acasa fetita (in timpul saptamanii sta la ai mei), si cum stam in garsoniera, pe la 10 si ceva trebuie sa inchid TV-ul ....
Cine s-a calificat aseara?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

www.flickr.com/photos/ioana_du/" target="_blank">Admirati-ne

S-au calificat Maria si Dumitru !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Cum vi s-a parut prestatia lui Pavel aseara? Mie mi s-a parut ca a facut cam mult playback si ma asteptam sa ia note mici, dar...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Acu', zau, nu cred ca a facut playback, fiindca e conditie de baza sa canti live...Negativul a fost foarte tare, nici nu-l prea auzeam pe el, ceea ce a fost chiar mai bine, fiindca nu mi-a placut deloc. Cat despre notele mari, fiind baiatul unuia dintr-o trupa cat de cat renumita, e firesc sa mai existe si pile...Oricum, nota de 10 a lui Despot a fost profund si absolut nemeritata. Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

La Multi Ani, multa fericire si noroc cat carul in 2008 !

Fetele, aveti idee cand va reincepe concursul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

La Multi Ani, Ioana!
probabil ca va reincepe prin februarie

al cui copil e Pavel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Daca nu ma insel, este baiatul unuia dintre membrii formatiei Proconsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Stie cineva cand incepe finala...sau mai bine zis finalele, desi suna aiurea...asta e....

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Finala incepe in 22 feb (sau 23, nu stiu exact cum pica sambata respectiva).Pana atunci sunt tot felul de emisiuni "de pregatire", sau cum sa le spun, in care fac o trecere in revista a momentelor mai importante din preselectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

V-ati uitat in seara asta?
Sunt plina de nervi, i-as urechea pe toti concurentii care l-au votat pe Mihai. Bravo domne, au reusit sa scoata din casa una dintre cele mai bune concurente, si inca pe ce criterii: " ma inteleg bine cu el", " e colega mea de camera".
Cum este posibil ca Raicu sa nu intervina si sa le reaminteasca, in cazul in care nu stiau inca, ca criteriile ar trebui sa fie cele muzicale, si nicidecum cele de prietenie?
Mi-e greata de cum a debutat prima editie, dar avand in vedere deznodamantul de anul trecut, nu stiu de ce mai mira ceva...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput