Stelute de ianuarie februarie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

mady, cred ca pe taisia am pus-o im fundulet pe la 5 luni jumatate si la 6 deja statea singurica, fara sprijin.

lili, mersi pt raspuns, oricum eu n-am timp de nimic asa ca nu voi sta sa cumpar bomboane. daca vine nasa cu ele bine, daca nu, nu. gata am comandat inclazitor, am gasit unul no name dar cu toate functiile pe care le vroiam. si am apelat la bebelusul tau ca astia sunt prompti si vin repede.
te inteleg cu statul in casa, eu in afara de dr, n-am mai iesit de duminica afara. azi ma duc la defrisat (a se citi epilat). de-abia astept. cred ca la botez imi pun ochelari de soare ca nu sunt obisnuita cu lumina. sa le iau si fetelor dupa modelul columbeanu

kate, f interesant dispozitivul. la cat de zuza e fii-mea cred ca va bazai ala non-stop.

alinuk, sa stii ca nu te iertam cu pozucile!!!! asteptam continuarea!!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Eu am scris mesaj in cap anterior ca nu-l gaseam pe cel nou...asta e, am pierdut, nu-l mai reiau ca mi-e lene. In mare ziceam ca e nashpa atunci cand nu ai nici un sprijin din partea celor apropiati...asta e! Stiam asta si inainte sa-l fac pe bb, insa cateodata ma apuca dracii cand ma gandesc si cand vad ca-i doare direct in c**..

Dana si noi i-am facut lui bb cont din asta din care bb poate sa scoata banii la 18 ani. Cotizam lunar, e ca un fel de asigurare...si indiferent ce se intampla cu noi (Doamne fereste) el va primii acesti banuti..e super tare. La voi e si mai tare ca e facut de nasi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Lili,pe tine te enerveaza Alinuk cu descrierile parcului si pe mine cu nasii care i-au facut cadou de botez lui Margelutza o asigurare de studii.Auzi si tu.....hmm
Dana, si tu tot asa ma enervezi...cik Lucas a primit cadou cont in banca in Elvetia.
Unde i-ati gasit frate ? Nu vreti voi sa-mi imprumutati si mie pe nasi macar la botez?
Marinar,s-a scos Emma cu asa partida buna ca Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Liuda, cred ca esti deplasata.TREBUIE SA FII NON STOP PE FORUM SAU CUM???Are importanta ac cineva intra des si altcineva rar?Intru cand pot ,ca am 2 copii de varste apropiate si nu ma ajuta nimeni.
.Atunci cand intru dau LA CE STIU RASPUNSURI, si nu stau la lungi discutii ca n-am timp,si nu scriu 5 pagini numai de ale mele si sa ignor pe restul. plus ca unele chestiuni le stiu ,gen diversificare etc..si asta se face oricum la sfatul dr tau..in fine.

Eu zic asa, nu cred ca e apa de ploaie daca mai multe fete s-au suparat.Pacat de aelita, ca ea dadea mereu raspunsuri la toata lumea..
Aaa.si parola imi trebuia ca ma rugase lili sa trimit o poza cu Iarina ca face ceva..

Si n-am nevoie de morala cuiva, mai ales de la tine Liuda..care imi esti o straina, fa morala persoanele pe care le cunosti si care iti permit asta.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

alo salut
marinar sa stii ca chestia cu sucul e chiar un frecus adevarat.... si mie tare nu-mi este draga foiala asta, dar.... la mine din un morcov "chinuit" la razatoare de sticla si pus in tifon si stors direct in lingurita - rezultatul este - 10 lingurite de suc maxim! Nu stiu de care morcov ai tu acasa, de este atat de sec dar la mine e ceva suc, dar dupa asta la mar cred ca voi proceda la fel... dupa care cred ca incep sa scot aparatele din dotare, ca am storcatoare si mixere, si mai vedem cum o sa fac, mai fur de la voi, mai intreb la prietene, mai cumpar borcanase ca alea sant cele mai sfinte- ai cumparat ai hranit si putina frectie!

daconst - moama ce nas... e bine asa, si la noi mandra are cont - i-a pus ta-so la nastere 100 mln, acum la 3 luni am ajuns sa avem 300 de milioane, acolo la contul lui coca, daca o fi bine si o sa avem sanatate o sa-i mai punem acolo sa aiba buburuza o a asigurare limitata in viata! apropo iar se leaga fetele astea de ginerele meu!!!1 Lucas e ocupat - v-am mai zis o data! Nu mai roiti in jurul lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ylilimic aveam senzatia ca mesteresti la ceva cu poze...dar drept e ca nu mai apuc decat sa citesc pe o supediagonala.
Ce-i trecut e bun trecut...poate ca asa a fost sa fie sa mai si platesc un pret ptr bucuria de a ma fi lasat sa-mi aduc pe lume copilul la termen si sanatos.
Imi pare rau ca din ce stiam acu ceva vreme ca mare parte din bebeii vostrii erau linistiti au inceput acum cu scandalurile.
Ceva mai incolo cand om avea timp amandoua(hehehe) o sa te rog sa ma lamuresti si pe mine cum pot face un filmulet ca cel pe care vad ca ati reusit parte din voi sa faceti...mi s-au parut nemaipomenite).
Asta daca nu ati postat undeva instructiuni.
Ah...din experienta mea vasta cu colicii am ajuns la cea mai rapida metoda care il calma pe putza intr-un timp de 5 pana la 15 minute daca criza era urata rau cat sa ii declanseze un plans isteric in care nu mai simtea si nu mai auzea parca. Asadar cum incepe punga de gel fierbinte pe burtica si la fel de repede ceai aproape fierbinte (cat de cald ii poti administra -noi am ajuns la chiar aproape de fierbinte din cauza colicilor) de regula babydrink cu vreo 20 de picaturi de sab simplex si apoi imediat ingramadit la piept cu burta lui pe sanul meu (el in pozitie verticala si eu in picioare plimbandu-ma pana se calmeaza - caci si miscarea in plan vertical il calmeaza). Dupa destule incercate asta e cea la care am ajuns si functioneaza acum de fiecare data in cel mai rapid mod.
Sper sa te ajute cu ceva si sa nu ma trezesc si eu ca nuca in perete.

Kateryna noi inca nu am inceput cu diversificarea...insa daca vei ajunge la concluzia ca tre sa te arunci pe un robot de bucatarie iti recomand un kenwood pe care recent l-am luat in detrimentul unui moulinex spre care inclinam initial. Dar am nimerit la carrfour intr-un final la o tanti care ne-a facut o prezentare serioasa ptr toate modelele...si am ales kenwood-ul pana la urma caci are zeci de functii si foarte important: are mult mai multe discuri de taiere si toate sunt de metal fata de celelalte care le au dintr-un soi de plastic...are inclusiv ptr taiere cartofi pai. Daca te va interesa candva ma pot uita pe carte sa-ti spun toate functiile.
Oricum indiferent de care ai lua sa te interesezi si ptr rasul morcovului in special (caci multe merg numai pe functii de radere/stoarcere legume/fructe mai moi.
Eu l-am luat si ptr perioada de sarcina dar si in vederea diversificarii caci in timp va trebui sa ii stoarcem, amestecam, pasam diverse si tare as spera sa nu stau cu orele la operatiunile astea.

cu scandalagiul Teodor 11 saptamani

www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'

Eu si Mandrul

Mergi la inceput

Alinuk tu ai facut pozele cu aia>Ca si eu m-am hotarat sa fac cu ei.As vrea sa stiu ce ti-au facut mai exact...

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

anis nu cred ca am intrat eu si am acuzat formarea bisericutelor - daca te simti data la o parte e treaba ta rezultatul "dialogului" tau! tot tu te superi - tot tu acuzi ca nu esti bagata in seama, apropo ai acuzat pe nedrept si ar trebui sa ceri iertare fetelor de aici ca nu santem in bisericute - inca, ca cu ajutorul unora - s-ar putea sa ajungem si la bisericute!
apropo - ce are diversificarea - cu bisericutele? Fiecare face ce vrea nu crezi? nu am impus punctul meu de vedere nimanui. Doar am zis ce fac si de ce! te deranjeaza? fa-ti o bisericuta si tu, ca daca noi santem in alte bisericute.... ma rog asa vezi tu lucrurile, si daca ai doi copii nu inseamna ca poti sa-ti permiti sa intri rar si atunci sa acuzi, mai ales ca nu e adevarat!
eu saptamana trecuta am incercat sa aplanez problema aparuta cu Aelita, dar vad ca incep sa apara altele! Fiecare vede cum vrea! Daca tu vezi bisericute aici, fa-ti si tu una, daca totusi crezi ca ai dreptate!

Mergi la inceput

Liuda..mai lasa-ma fato.daca imi aduc aminte bine tu mereu ai dat din coate sa iesi in evidenta.si nu mereu cu ceva care sa merite atentie.
Altceva eu cerusem o parola..vad ca habar n-ai de ce m-am suparat eu..
Am mai citit mesajul tau..esti depalsata fato rau si stii ceva..chiar imi pare rau ca iti raspund la tampeniile tale.
Poate nu te vad non stop de acum pe forum

Si fetele va multumesc pentru mesajele private.

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai fetelor, azi am facut pe mama denaturata. Am stat pur si simplu si m-am tinut de birou si l-am lasat pe Matei sa urle (!!!!!). Ii dadusem sa manance, il schimbasem, dar el urla cum ma departam de el. Si l-am lasat si s-a calmat. Cel putin un timp .... . Aoleu dar ce greu eeeee

BAAAAAAI, ASTIA L-AU SUSPENDAT PE BASE!!!!!

Mergi la inceput