De ce vrem sa fim frumoase?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ce ziceai cu apa fierbinte? pe-asta n-am mai auzit-o!! 2 luni???
Pilates se inscrie la stretching? Sau tae-bo? zic si eu ca de-astea am prin PC.

Oricum, te astept cu detalii maine si promit ca fac (eventual facem un grup se support? ce ziceti fetele?) - poate ies din depresie. Dau si-o bere!

Noapte buna!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

J g maine ma filmez facand la ele si vi le pun pe youtube.eu merg zilnic doua ore la sala.am slabit mult si ramasesem asa..un fel de gras slab daca intelegi.adik parca erau lasate anumite kestiuni..plus celulita de rigoare. de cand merg la sala ,aprox 2 luni nu-mi vine sa cred ce rezultate se obtin.

sunt de aerobic, streching. special pentru talie,pentru celulita,etc. sa vb de dimineata cu Adriana(antrenoarea) sa stiu exact care cum sunt. ca le mai incurc si acum.

apa fierbinte(ma rog cam ca la ceai) ajuta in special la burtik.pui un pic lamaie in ea si o bei.

vad ca si la superdieta spune ceva de apa dimineata.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

ei pe naiba sunt frumoasa..doar ca scapi de celulita..dar muncesti de mori incet. va zic maine dar promiteti ca faceti cu mine??

EU nu pot sa fac ca tine, urasc exercitiile fizice, mai ales facute la sala. M-am dus de 2 ori, cum ziceam, si mi-a fost rusine ca nu puteam sa ridic nici o bazdaganie de fieratanie din alea. Prima senzatie, aia cand se incordeaza muschii mai ales prin zona burtii, eu o simt foarte rau.

Janina (J G), nu te-am vazut in poze, dar ai fost asa de simpatica cu fursecul, incat celulita aia scarboasa nici nu se mai observa.

Mai, am observat ca mi se umfla burta cand mananc foetajele alea de la Fornetti, mi-am propus sa nu-mi mai provoc forneto-balonarea, dar ieri mi-era o foameee...si iar am gresit.

Flaviutza, asaaa, deci vrei sa fii frumoasa pentru mnealui, sotzu'. Mi se pare corect! Mai, dar el te apreciaza?

Mergi la inceput

vilma el ma apreciaza oricum...sau cel putin ma aprecia si cu 20 kile in plus..ori poate ma mintea frumos,mai sti?
nu mi se pare o tampenie sa spun va vreau sa fiu frumoasa(adik sa arat cat de cat ca lumea)(pentru mine in primul rand) si apoi pentru el,ca nici mie nu mi-ar placea sa-l vad obez .el nu pune pe el,desi mananca mult,merge la sala ,io dupa ce am nascut...uita-te la poze,jos,la semnatura ...

nu pot sa spun ca "ma apreciaza" mai mult,ca se poarta diferit, fara vreo 15 kile, (mai am 5 de dat jos,poate chiar 10) insa ,eventual doar ca-i face mai multa placere sa mergem la cumparaturi(haine) si sa probez diferite kestii..si sa-l vad ca-i sticlesc ochii(sti tu la ce ma refer)

In schimb nici nu-mi place sa ma imbat cu apa chiara si sa spun ca simtea aceeasi dorinta cand mangaia valuri de sunculita comparativ cu acum,cand pune mana pe un abdomen relativ plat. desi m-am imbatat si eu ceva vreme cu aceasta apa chiara...

Formam (de cand ne stim) un cuplu beton din multe puncte de vedere,ar fi fost pacat sa nu-l formam si fizic(el cu un corp frumos,eu cu iz de pinguin)

Na ca aberai..iti explicai doar de ce am spus ca am facut-o(o fac) si pentru el,de fapt PT CUPLU.

mami si Ale

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vilma

quote:
Originally posted by flaviutza

EU nu pot sa fac ca tine, urasc exercitiile fizice, mai ales facute la sala. M-am dus de 2 ori, cum ziceam, si mi-a fost rusine ca nu puteam sa ridic nici o bazdaganie de fieratanie din alea. Prima senzatie, aia cand se incordeaza muschii mai ales prin zona burtii, eu o simt foarte rau.

Vilma,de asta m-am lovit si eu...io nu poci,io nu are timp,etc..pana m-am dus prima data.nu la SALA,sa trag de fiare,ci la aerobic(modeleaza corpul,tot corpul) .adik un fel de gimnastica ceva mai agresiva.suntem numai femei(cea mai mica are 12 ani,e modeala si se intretine,cea mai in varsta are 49 si e o doamna din toate punctele de vedere) in pauze sporovaim,o barfa mica,o tigare,ne masuram,probam diverse..un fel de femina intim real.

antrenoare ii o nebuna(are 45 ani) si de exemplu ieri am insistat pe ex pentru sani..face ce face ,noi dupa ea..dupa care se opreste brusc si exclama:"mah...dar io de ce fac..eu nu am sani deloc" mai sta si mediteaza cateva secunde,apoi grav ii spune fetitei de 12 ani"vanessa mama astea sunt pentru intarit sanii,tu ce vrei sa intaresti, pielea?",apoi ,la un exercitiu stand pe spate cu mainile si picioarele in aer se ia de mine...flavia tu parca esti un gandac rasturnat..

e diferenta intre aerobic si tras de fiare(une mai sunt si barbati si sincer nu-mi place sa ma exersez in fata lor) .la aerobic vin fomei..si e alta atmosfera.

si e bine sa mergi...macar o data..de proba..acasa ,in primul rand nu prea sti ce sa faci si in al doilea rand nu iti vine keful..in schimb cand esti intre fete e altceva..

mami si Ale

Mergi la inceput

pai cred si eu ca te dor muschii..daca te apuci direct de fierotanii..la aerobic faci incalzire si exercitii gradate ca dificultate.incepi cu muschii capului,mainilor,apoi sarituri.. si apoi alea..hard.totul trebuie sa dureze 1 ora dupa care 20 minute strecching(intinderea muschiului) apoi vine la fiecare si ne spune personalizat ce trebuie sa facem pentru diverse(una are burta,una celulita,una coapse mari) .

si primim si tema pentru acasa(io ieri am avut 600 de abdomene cu ridicare incompleta si genunchii indoiti..moarte curata). nu mai spun ca am cezariana si muschii nu au mai fost la fel,cel putin in prima zi am zis ca decedez.la propriu.

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Flaviuta ai dreptate, mie personal imi trece orice chef de nebunii cand imi vad suncile.
La mine e asa: am luat foarte putine kg in sarcina, apoi am slabit imediat, cred ca ramasesem cu 2 kg in plus. Dar... statul acasa cu bebe, plictiseala... am inceput sa rontai intr-una cate ceva. acum am de dat jos 8 kg, chiar 10 sa ajung la ideal. am 58kg la 163cm.
Si exact ce spui tu: o grasime urata, multa celulita...
momentan nu ma pot duce la sala, pana nu gasesc bona sunt singura cu asta mica. De facut in casa nu reusesc.
In fiecare zi imi propun sa tin regim (Monti) dar de nervi uit si mai ales seara ma indop cu prostii de-alea varsate. Parca nu mai am fir de vointa!

Vilma cred ca fornetii sunt printre cele mai pacatoase chestii, ingrasa rau. Si eu eram amatoare dar am avut noroc ca in vreo 2 randuri m-am umflat in burta si am avut arsuri groaznice si de atunci mi s-a taiat.

Off-topic: mor cand vad fornetii in mana la copii in carutz, deci foarte mici, ce-o fi mintea mamelor??

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Jg dar e buna greutatea ta..vreau si eu...sincer 58 kile..de fapt chiar 55.

insa ce mi-a spus mie antrenoarea..important nu e kilu ci structura..eu de exemplu aratam mai rau la 56 kile(inainte de bebe) decat acum la 63.sincer. pentru ca atunci aveam preponderent grasime.acum mai mult muschi ,iar muschiul cantareaste mai greu..nu stiu daca ma facui inteleasa..arati mai slab la aceeasi greutate.

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mai, nu m-am apucat de fieratanii din prima....N-am avut timp sa spun detalii, dar am facut tot tacamul, adica aerobicul cu ce inseamna el si apoi fitnessu' cu ale lui.
La fitness fu greu, dar la aerobic, mi-o iesit sufletu'.... Probabil din cauza ca m-am nimerit pe o grupa de "inaintate", eu fiind o biata incepatoare, ma opream tot la a 3 a fluturare. Si cand am iesit de acolo, abia mai puteam sa merg, imi tremurau si talpile.
Si eu am 57-58 de kile la 165 cm. Dar nu-s ok.

Mergi la inceput

asa e la aerobic iti dai duhul.si mai am norocul si de o tanti antrenoare care nu te lasa pana nu faci tot programul. doar in prima saptamana e greu .eu acum fac doua ore/zi. si nici macar nu mai gafai.

pai Vilma ,JG voua la ce va tre slabit? eventual modelare..probabil e grasimica mai multa si mai putin muschi

mami si Ale

Mergi la inceput