Loteria Vizelor 2008
![](images/user_woman.png)
Astazi ne-a venit plicul cum ca am castigat, nu ne vine sa credem inca ...V-am ruga sa ne ajutati cu orice fel de informatii, mai ales am vrea sa stim cam in cat timp va fii interviul si la ce sa ne asteptam.
Raspunsuri
Siminaf spune:
Heeeey, felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc!Uite aici amanunte cite vrei:
www.paginaloteristilor.ro/forum/index.php" target="_blank">http://www.paginaloteristilor.ro/forum/index.php
Parca mai era un subiect pe aici, dar la generale. Si era deschis de cineva care inca nu cistigase, parca.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabrielaghe spune:
Felicitari, este , sau a fost o zi fericita, bravo.Si noi am venit in America tot cu loteria vizelor, in 1999, sint multe etape de parcurs, sa nu va lasati, pe acele foi trimise de ei sint multe informatii, trebuie legalizate multe acte, si notarizate, trebuie sa va programati la analize medicale , noi le-am facut la spitalul Colentina, stiu ca sint numai citeva centre in Bucuresti unde se fac acele analize, poate acum sint mai multe, trebuie sa verifici, se fac radiografii si vaccin, chiar si ptr. copii, doctorul isi pune verdictul, probabil sa nu ai vreo boala, noua nu prea ne-au dat multe amanunte, sotul s-a ocupat de aceste lucruri, trebuie sa dovediti ca aveti bani necesari ptr. a veni aci, si sa trebuie neaparat o dovada ca aveti pe cineva in America cind veniti, ptr. ca acolo vi se vor trimite actele necesare, , chiar si green card-ul, noi am avut si o oferta de munca , citeste bine formularele, trebuie completate formulare si trimise inapoi. Daca ai nevoie de o invitatie , te pot ajuta , stiu ce greu e sa ajungi aici si sa nu ai pe nimeni, si noi am trecut prin asta. Noi locuim in Flrida, pe coasta de sud vest, am ales aici, deoarece, este o zon a unde oricind gasesti de munca , vremea este superba , , oricum daca ai nevoie de ceva , spune-mi, te ajut cu placere, si pe noi ne-a ajutat la fel.Succes in continuare
Gabriela, mama lui Andrei si Matthew
Siminaf spune:
Foarte buna interventia Gabrielei, ca si intentie. Dar ca informatii nu chiar. Nu speria fata, ca e mult mai simplu decit se crede, daca au tot ce se cere ca acte in regula. Nu se fac vaccinuri obligatorii, la copii sigur nu se fac, daca le-au facut pe cele obligatorii din schema Ministerului Sanatatii. La fel, despre "invitatie" - de fapt AoS, nu este obligatoriu sa aveti asa ceva, daca aveti suficiente alte dovezi de sustinere materiala.
Daca intri pe forumul care se ocupa exclusiv cu pregatirea pentru interviu si apoi a venirii in US, ai sa gasesti raspunsuri la orice intrebari ai putea avea tu.
In primul rind, nu te grabi cu trimiterea formularelor inapoi, eventual completate gresit. Va puteti descalifica din start. Mai bine stai intii sa citesti tot ce este legat de completarea formularelor si apoi trimite-le.
Inca o data multe felicitari si mult succes in continuare!
silvia_popa spune:
Multumesc Simina si Gabriela . Noi suntem deja in USA de 4 ani, deci o sa cerem o ajustare de status in caz ca se poate. Nu vom da interviul in tara ci aici, sper ca va fii ok. Am completat si trimis deja documentele, nu am mai avut rabdare...singura problema e cum sa legalizez actele, dar mai intrebam noi in stanga, in dreapta...
Siminaf spune:
Ah, scuze, am uitat sa ma uit la steag.
Au mai fost cazuri de ajustare de statut. Cred ca si pe aici, pe DC. Daca nu aici, pe celalalt forum sigur.
Multa bafta!
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Foarte buna interventia Gabrielei, ca si intentie. Dar ca informatii nu chiar. Nu speria fata, ca e mult mai simplu decit se crede, daca au tot ce se cere ca acte in regula. Nu se fac vaccinuri obligatorii, la copii sigur nu se fac, daca le-au facut pe cele obligatorii din schema Ministerului Sanatatii. La fel, despre "invitatie" - de fapt AoS, nu este obligatoriu sa aveti asa ceva, daca aveti suficiente alte dovezi de sustinere materiala.
Daca intri pe forumul care se ocupa exclusiv cu pregatirea pentru interviu si apoi a venirii in US, ai sa gasesti raspunsuri la orice intrebari ai putea avea tu.
In primul rind, nu te grabi cu trimiterea formularelor inapoi, eventual completate gresit. Va puteti descalifica din start. Mai bine stai intii sa citesti tot ce este legat de completarea formularelor si apoi trimite-le.
Inca o data multe felicitari si mult succes in continuare!
Siminaf,te rog imi spui si mie care este forumul care se ocupa exclusiv cu pregatirea pentru interviu si apoi a venirii in US ???
Thanks
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
Siminaf,te rog imi spui si mie care este forumul care se ocupa exclusiv cu pregatirea pentru interviu si apoi a venirii in US ???
Thanks
Ma scuzi ca ma bag ca musca in lapte insa cred ca e vorba de www.paginaloteristilor.ro
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.