lista scolilor considerate periculoase

lista scolilor considerate periculoase | Autor: terry

Link direct la acest mesaj

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=3168&art=6871&cHash=a63deffac9unde ne mai inscriem copiii?
voi aveti copii inscrisi la vreuna din scoli. Sunt chiar atat de periculoase?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am lucrat la una dintre scolile de pe lista. era aproape de strada matasari si de hala traian, ceea ce inseamna batai intre clanurile de tigani, cu interventia jandarmilor, fete care intr-a 7a sau a 8a se lasa de scoala ca sunt gravide, etc, etc. printre toate personajele astea pestrite mai sunt si copii obisnuiti, dar destul de putini pentru a compensa restul de ,beneficii`. mi-a convenit pt ca era aproape de celalalt serviciu al meu, dar a fost singurul considerent pt care am stat acolo.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Una din acele scoli este chiar pe strada pe care locuiesc, foarte aproape de mine si, sincer, n-am auzit nimic rau pana acum, dimpotriva...
Chiar nu stiu cum au intocmit-o, stiu scoli cu probleme mari care nu sunt pe lista...

35+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Este precizat chiar in articolul din link : unele scolii au fost trecute pe acea lista deoarece sunt foarte aproape de parcuri mari unde fenomenul infractional are o pondere ridicata. Din acest motiv s-a dispus patrularea perimetrelor acestor scoli chiar daca au paza proprie. Este si exemplul scolii la care invata fiul meu , desi este considerata din punct de vedere educational o scoala foarte buna a sectorului 3 , desi are intrare pe baza de cartele magnetice securizate si paza proprie avand intrarea in scoala la 3 m de parcul Titan este considerata mai riscanta si este intradevar patrulata mai des. Cred ca e o masura benefica ,in ultimii ani nu am auzit de niciun incident in perimetrul scolii dar in imensitatea aia de parc se intampla o groaza de chestii ....

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Cred ca lista cu scolile periculoase a fost intocmita pe baza sesizarilor facute la politie de catre conducerea scolilor cu privire la incidentele care s-au petrecut in acele scoli. De ce nu apar pe lista scoli in care ati auzit ca s-au intamplat lucruri necurate sau periculoase? Pentru ca "rufele au fost spalate in familie", fara aimplica politia sau au fost musamalizate pentru a nu strica presticiul scolii.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LalaD te referi la 88?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Da, la 88 ma refer.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput