MAMICI DIN CONSTANTA...?????
Raspunsuri - Pagina 13
layla spune:
Ne-am inmultit, Lumy bine ai revenit! O sa ne intilnim sigur la vara prin parcul Tabacariei la plimbare.
Roxana ce vreme ciudata, in Buc este mult mai acceptabil. Am iesit si eu un pic pe afara la o plimbare (fara BB) ca m-am cam plictisit de atata stat in casa.
Sora mea o sa vina pana la urma weekendul viitor.
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru 3 saptamani
layla spune:
Buna dimineata, ati iesit la sanius?
Am auzit ca a iesit soarele la Constanta si este o vreme super.
Noi dormim pe noi, dupa o noapte cu cantec.
O duminica placuta!
Layla si Daniel Alexandru
roxanaz spune:
buna dimineatza si o saptamina excelenta tuturor mamicilor!!!
aseara am avut program de gatit. si am fost sa vedem si noi lord of the rings...care e supeeeeer!!! ce mai, mi-a placut la nebunie!!!
acum aici e tare firg in continuare (-9 grade azi-dimineatza la 8.30) dar macar nu mai ninge si nici nu mai bate vintul.
pupici,
roxi
layla spune:
Roxana: Lord of the Rings care parte? Doar nu a aparut partea a 3 -a! Am vazut de dimineata ca regizorul a luat Globul de Aur pt. partea a 3-a. Si mie mi-au placut primele doua, astept partea a 3 a.
roxanaz spune:
ba da Layla, a aparut de vreo 3 saptamini. dar nu te stresa....e de inteles, tu ai avut alte treburi mult mai importante in ultimul timp.... e partea a treia, si eu ma uitam azi-dimineatza ca a luat 4 golden globe.
layla spune:
Este clar sunt rupta de realitate! Sau vorba mea sunt "dusa si sedusa". Adevarul este ca nu prea mai vad nimic la Tv, doar in timpul zilei cat il alaptez pe BB.
Pupici,
CRIXIA spune:
Buna mamicilor!
Am reusit sa ma furisez putin pentru a va spune mai multe despre noi.
Pe micuta mea o cheama Alexia, are 6 luni si este un copil destul de cuminte, foarte mancaciosa si vesela.Acum suntem la diversificare, invatam sa mestecam, cam greu, dar nu ne lasam. Cateodata mai face nazuri cred ca n-are gust supa, dar nu ramane nemancata pentru ca o pacalesc. Zilele astea trebuie sa merg la medic pentru vaccinul de 6 luni, ceea ce-mi da emotii. Primele doua vaccinuri nu au dat efecte secundare, la al doilea nu a plans deloc, nici chiar in momentul injectarii, dar nu pot sa stiu acum cum va reactiona.
Roxanaz sa stii ca si eu anul trecut pe vremea asta aveam tot ca tine 12-13 saptamani de sarcina, daca am inteles bine. Cred ca astepti prima miscare a copilului. Eu acum am facut primul eco, la care se accentueaza instinctul matern vazand copilul. Sanatate multa in continuare! Pot sa-ti iau adresa de msn ca sa vorbim mai des?
Layla , Sergalsi celorlalte mamici va doresca sanatate atat voua cat si micutilor!
CriXia
layla spune:
Multumim de urari Crixia. Sa-ti traiasca fetita! Deja este domnisoara!
Ca tot veni vorba de vaccinuri, dupa aproape o luna la baietelul meu i s-a inrosit vaccinul (este vorba de primul vaccin facut in maternitate). Ma mir ca pana acum nu a a vut nimic. Sa apara reactii adverse dupa o luna?
Layla si Daniel Alexandru 4 saptamani
roxanaz spune:
hello din siberia.
Crixia, cum sa nu??? abia astept sa mai schimb ceva impresii....dar vad ca esti "matinala" rau....(sau trebuie sa zic noctambula?).
Layla..am sa ma interesez dar da-i un tel pediatrului...de medicamente iti spun ce vrei dar experienta cu vaccinurile nu prea am. in orice caz daca nu te lamuresti claxoneaza-ma si trecem la cercetari.
cum e la buc? am inteles ca tot asa frig ca aici.
din pacate eu ma lupt de azi-noapte cu o javra de masea ("de minte"?) care nu m-a lasat sa dorm, mi-e somn, ma dor ganglionii de nu mai pot, nu ppot deschide gura si nici minca...si piticul meu azi-dimineatza s-a hotarit ca mie mi-e cam bine asa ca m-a trimis la o vorba ..cu bobocii, exact dupa ce luasem fierul...asa ca acum parca am rontait cuie toata ziua.
hai ca m-am jaluit si la voi,
pupici si o zi buna,
Roxi
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by layla
Multumim de urari Crixia. Sa-ti traiasca fetita! Deja este domnisoara!
Ca tot veni vorba de vaccinuri, dupa aproape o luna la baietelul meu i s-a inrosit vaccinul (este vorba de primul vaccin facut in maternitate). Ma mir ca pana acum nu a a vut nimic. Sa apara reactii adverse dupa o luna?
Layla si Daniel Alexandru 4 saptamani
In spital se fac doua vacc.:primul in 24H de la nastere, care nu a lasat nici un semn, iar cel de al doilea la 3 zile. Fetitei mele i s-a facut vacc. pe mana stanga si vreau sa-ti spun ca zona este rosie si acum, parca ar fi un vas de sange spart in interior de aprox 2cm lungime si groasa de 1 cm. Ce-ti pot spune este sa nu-i faci absolut nimic, asa mi-a spus si mie cadrul medical care a vaccinat-o. Este posibil sa si supureze, la mine nu s-a intamplat, oricum stiu ca se va transforma in floricica pe care o avem toti pe bratul stang sus.
Nu-ti face griji de reactii adverse, nu are ce sa se intample, iar daca se va deschide( va fi ca o rana deschisa) nu trebuie decat sa o ingrijesti sa nu se infecteze, nu sa o tratezi.
Poate va evolua ca si la mine ! Fara probleme.
Micutul tau este bine? Cum mananca si ce?
CriXia