Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 28
blueeyes2003 spune:
Cristina inceraca sa nu te panichezi,stiu ca este greu si te sperii cand ceva este in neregula,dar incearca sa fii optimista si sa nu-i tranmiti lui bebe aceste stari de neliniste.Cu siguranta exista ceva impotriva acestor contractii si ai sa vezi ca totul va fi bine.Te asteptam cu vesti cat mai bune de la medic.
Laura ai inceput sa te gandesti la prostioare!Din cate stiu este normal sa simti usoare dureri in dreptul ovarelor,sau ma insel?
Sigur bebe este acolo unde trebuie si te vei convinge cat mai curand de acest lucru.Eu am fost la eco la 5s si mi-a aratat punctuletul in uter.Nu-ti face griji impotriva simptomelor,fiecare sarcina este diferita,eu la prima sarcina nu am avut decat usoar greturi dimineata,in rest nimic.
Fii optimista,ai sa vezi ca de data asta va fi bine!Dumnezeu e mare!
Michelle nu te mai stresa din cauza acestui control,sunt sigura ca esti bine si abia astept sa ne confirmi cand te intorci.Sper sa-ti transmitem toate gandurile noastre bune!
Ileana cred ca acum iti tii puitul in brate si esti pe deplin fericita!Sa-ti traiasca!Imi inchipui ce emotionanta a fost marea intalnire!
Iti dorim recuperare cat mai rapida si te asteptam sa ne povestesti cum a fost!
Flavia felicitari pentru cetatenie.
Felicitari sotului ca a terminat cu examenele!Acum va avea mai mult timp liber!
Mari ma bucur ca esti bine!Mai asa putin si iti tii printesele in brate,foarte frumoase numele pe care le-ati ales!
maruska imi pare rau!Am citit la odisee despre pierderea ta!
CM dupa chiuretaj trebuie sa vina pana in 45 de zile,asa ca mai ai cateva zile de asteptat.Despre sarcina,stiu ca sunt fete care au ramas insarcinate dupa chiuretaj si au avut copii sanatosi.Noi ne-am protejat pt ca medicul mi-a zis ca pot incerca dupa 1-2CM.Si eu am luat Flagyl dupa chiuretaj,dar nu stiu daca se pot administra si in timpul CM,ca alte ovule.
Remaliss imi pare tare rau!Iti doresc multa putere sa mergi mai departe si sa nu iti pierzi speranta ca intr-o zi va fi bine!
Suntem alaturi de tine!
Va pe toate si va doresc un week-end placut!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
cristina_ana spune:
Am venit si eu de la doctor si deocamdata situatia nu e foarte nasoala. Laura si Mari, ati avut dreptate, cica de la mersul cu masina mi se trage. M-a certat doctorul, de nu m-am vazut. Ca urmare, mi-a interzis sa ma mai urc in masina. Si eu care vroiam sa plec maine la Brasov, si apoi la Zalau!!!! S-au dus toate, citeva zile nu ma mai misc din pat!
Mi-a zis ca deocamdata colul este inchis, dar cam moale, si daca nu oprim contractiile se poate deschide. Asa ca mi-a dat tratament de "soc", cu gynipral, no-spa si scobutil, cite una la fiecare patru ore, plus stat in pat cit mai mult. Si daca tot nu se opresc contractiile, ma prezint din nou la el. Astazi mi-a fost ceva mai bine, asa ca eu sper sa-mi revin.
Ileana, cred ca la ora asta deja ti-ai cunoscut puiutul!!!! De-abia astept sa intri sa ne povestesti cum a fost. Si asteptam si pozicile, bineinteles!!!!!
Mari, si tu mai ai atit de putin si o sa iti cunosti printesele!!!! Foarte frumoase nume ai ales pentru fetitzele tale. Cred ca toata familia ta e emotionata! Iti tin pumnii strinsi, strinsi de tot!!!!!
Laura, sunt sigura ca e totul bine cu bebitul tau. Te inteleg ca esti stresata, ca si eu la inceputul sarcinii imi urmaream fiecare simptom, dar si la mine au apoarut mai tarziu, dupa saptamana 6. Daca nu mai ai rabdare, fa-ti o analiza de sange, sa te linistesti!
Mirelush, Flavia, Michelle, va multumesc si voua pentru gandurile bune! Sper sa fiu bine, nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau! Astazi ma simt mult mai optimista decat ieri!
Michelle, te asteptam cu vesti bune de la doctor!!!!
Cristina, 25+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
blueeyes2003 spune:
Cristina ma bucur tare mult ca totul este bine.Stai linistita in pat,ia tratamentul si sigur vor inceta contractiile.
Imi pare rau ca trebuie sa renunti la planurile pe care le aveai dar acum important este bebe.
Numai bine iti doresc!
Edit: Am vazut pozele cu burtica,esti o -dutza foarte frumoasa!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
cristina_ana spune:
Marushka, imi pare rau ca ai ajuns si tu pe aici! Iti stiu povestea de la odisee, din pacate multe vesti triste au fost pe acolo in ultimul timp. Dar ma bucur totusi ca te "simt" optimista si ca nu ai de gand sa renunti. Uite, la noi deja au inceput nasterile! Fete care acum un an sufereau cea mai grea pierdere din viata lor, acum isi tin sau sunt pe cale sa isi tina puiutii in brate! O sa vina si randul tau in curand!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina26 spune:
Cristina_Ana gandeste pozitiv, e tot ce poti sa faci pt copilul tau. Lasa totul in grija Domnului, El e drept si bun si te va ajuta. Nu te speria daca ai contractii doar daca ai contractii si sunt si regulate din 5 in 5 minute sau ceva de genul asta. Daca se ai asa ceva fugi la urgenta sa iti dea injectie sa-ti opreasca contractiile. Probabil daca se va intampla ceva de genul acesta ( sper din tot sufletul sa nu ti se intample nici tie nici noua) te vor tine in spital sub stricta supraveghere a dr. Din cate stiu eu de la 30 de saptamani poate sa ii dea ceva de intarirea plamanilor copilului si copilul are sanse foarte mari sa fie bine sanatos. Iar de la 34 de saptamani chiar daca ti se declansaza nasterea, dr nu o mai opresc pt ca copilul poate trai afara din uter fara probleme.
Pe 15 mai termin cu ultima finala. Abea astept. Va pup dulce pe toate.
Fug la facultate acum.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
27+ Ingrid Ecaterina si mami
cristina26 spune:
Sotul meu spune ca multe gravidute au contractii false pt ca sunt dezhidratate. Deci beti cantitatea de apa necesara pe zi. Va pup pe toate
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
27+ Ingrid Ecaterina si mami
cristina_ana spune:
Cristina26, multumesc mult de tot pentru mesaj! Si eu sper sa ajung macar pana in saptamana 34. Doctorul meu mi-a zis ca daca nu cedeaza contractiile, sa-l sun indiferent de ora si sa vin la spital. Probabil ca are de gand sa ma interneze si sa ma bage pe perfuzii. Deocamdata inca mai am burtica tare si dureroasa, dar de-abia am inceput tratamentul dat, asa ca abia maine o sa ma ingrijorez daca nu cedeaza de tot contractiile astea. Offfff, si ma simteam asa de bine pana acum!!!! Nu-mi venea sa cred ce sarcina usoara am! Imi facusem si atitea planuri de concediu, dar asta e, o sa fie bine! Multa bafta cu examenele!!!!
Laura, tot stand eu sa ma gandesc ce simptome am avut cind am ramas gravi, am realizat ca nici eu nu imi simteam sanii durerosi DELOC. Asta pana la inceputul saptamanii 7, cind au inceput brusc si greturile si durerile de sani, si sangerarile. Tin minte ca si eu ma tot pipaiam de zor si imi stringeam sanii, doar-doar oi simti ceva durere, si nimic!!!!! SI mai eram si la serviciu! Si tot faceam teste de sarcina, sa ma asigur ca nu am visat, si chiar sunt insarcinata! Asa ca eu zic sa mai am putina rabdare!
Fetelor, astazi cred ca a nascut si Arthurana. Multe dintre voi nu o stiti, ca nu a mai postat aici de cand a ramas insarcinata (cred ca din superstitie). Dar ea a deschis acest subiect acum mai mult de un an, si eu personal nu pot decat sa-i fiu recunoscatoare pentru asta. A facut un lucru tare bun, locul acesta a ajutat si a dat speranta multor fete, inclusiv mie. Eu am inceput sa citesc aici inainte de a pierde sarcina, si am simpatizat cu toate fetele care isi povesteau aici durerea. Niciodata nu am intilnit pe aici rautate si certuri, cum exista pe la toate subiectele. Voi sunteti prietenele mele de suflet si va iubesc tare mult!!!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
Laura Ioana spune:
Maaariii ce bine-mi pare sa te "vad"! M-ai bagat la idei Ma bucur tare ca sunteti bine tu si fetitele Foarte frumoase numele, imi plac toate Abia astept sa ne spui cand nasti!
Cristina sa stai intepenita in pat daca nu vrei cu mine! Bine ti-a facut dr ca te-a certat, ai vazut ca treaba-i serioasa! Ai sa vezi ca, daca faci tot ce zice nenea dr, va fi bine! Numai sa fii cumintica!
Mirelus nu cumva ar trebui sa nu fii pe net, ci la Io iti pastrez loc caldut la odisee
Michelle asteptam rezultatele
Cristina multumesc ca ma linistesti! Sper sa fie si cazul meu si sa nu fie ceva rau!
A nascut Arthurana? Pai nu avea numai 30 de sapt? Acu ma duc sa citesc si eu!
4+
Poze Laura
cristina_ana spune:
Laura, nu stiu sigur daca a nascut, dar pe acolo era o mamica care se intreba daca Arthurana o fi cu bebele in brate.
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
irinabobe spune:
Michelle sper ca ai vesti bune, nu ne mai tine pe jar .
maruska am fost colege la odiseea de sept-oct. imi pare rau ca suntem colege si aici, dar ma bucur ca ti-ai mai revenit si deja te gandesti la viitor.
Ileana sper ca sunteti bine amandoi, deabia asteptam vesti de la voi.
Fetelor stiti cumva daca antibioticul poate influenta rezultatu analizelor la hematologie? sapt viitoare vreau sa ma duc sa fac analizele pt SAFL dar iau antibiotic si nu stiu daca asta ar fi o problema. am uitat sa intreb .