"te 'ubesc, mami!"
Raspunsuri - Pagina 2
cristalina spune:
Multumim mamici si burtici ...ma bucur ca v-a placut povestea noastra!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Andries spune:
Draga Cristal, bravo tie, asa mama model as fi vrut sa fiu si eu. Eu cand l-am vazut prima data pe fi-miu, m-am pus pe bocit de sarea camasa pe mine, ca am facut un copil mic si urat si crampotit.... (io credeam ca vad unul ca-n filme) si neonatoloaga s-a ingrijorat ca am depresie si il tot intreba pe sot daca el crede ca o sa am grija de copil...... si daca e cazul sa il dea acasa...bravo si bafta multa!!!
Andries
alice2004 spune:
Monica, multe pentru tine si pentru minunea Mariuta !! Si o nastere usoara si la fel de frumoasa si emotionanta si o noua Simburica sanatoasa si cuminte precum a fost si sora ei !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Cristal, sa-ti traiasca Maria ! M-ai amotionat !
Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de fete si cei dragi.
Asteptam continuarea !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
zozela spune:
Monica mi-am facut funditza din lacrimi sub barbieSa fiti sanatosi!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
carmenp spune:
si mai putin vomicioasa;))
quote:
Originally posted by alice2004
Monica, multe pentru tine si pentru minunea Mariuta !! Si o nastere usoara si la fel de frumoasa si emotionanta si o noua Simburica sanatoasa si cuminte precum a fost si sora ei !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
mitzura spune:
Cristal, sunteti o familie nemaipomenita!! Sa va traiasca fetele, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ele! Asteptam povestea nasterii nr. 2! Te pup!
strumfi2004 spune:
Felicitari si nastere usoara de la o mamica tot de Maria Alexandra cu doar o saptamana mai maricica!
Gratiela, Mariuca si Stefu
roxanaz spune:
pupam Botoshu mare si Botoshu mai mic proaspat nascut! sa va traiasca fetele Cristal, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii!